Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Meg lehetne ezt csinálni normálisan biztos vagyok benne. Például miért kellene megállítani a játékot? Ha történik egy kétes szituáció az edző jelzi, hogy visszanézést kér és a 4. játékvezető (vagy az a kettő aki most a kapu mellett áll és nem csinál semmit...) pedig visszanézné az esetet. Közben menne a játék, nem állna amiatt, hogy például a földön színészkedik egy játékos, mert ha nincs igaza úgysem állítják ki a másikat, ha meg igaza van, akkor úgyis kiállítják. És miután visszanézte a 4. játékvezető a következő játékmegszakításnál végrehajtják a tizenegyest, kiállítják a játékost, visszavonják a lesről született gólt, stb. És ezt meccsenként 3-3-szor játszhatnák el a csapatok.visca el barca írta:videóbíró... mindegy 11-es gyanus szituációhoz? vagy ki dönti el, h mit nézzenek vissza? egy másfélórás meccs tartson 3 óráig, mert 100 esetet vissza kell nézni?albicelesteX írta:Azért az botrány,hogy milyen játékvezetői döntések vannak,én azt mondom kellene a video bíró,mert ezek az emberek alkalmatlanok arra teljesen,hogy levezessenek egy meccset normálisan.
értelmetlen...
Egy meccsen max 3x kérheti az edző? És benne van a rizikó, hogy színészkedésért sárga? Azért az lehet, hogy jót tenne.visca el barca írta:videóbíró... mindegy 11-es gyanus szituációhoz? vagy ki dönti el, h mit nézzenek vissza? egy másfélórás meccs tartson 3 óráig, mert 100 esetet vissza kell nézni?albicelesteX írta:Azért az botrány,hogy milyen játékvezetői döntések vannak,én azt mondom kellene a video bíró,mert ezek az emberek alkalmatlanok arra teljesen,hogy levezessenek egy meccset normálisan.
értelmetlen...
videóbíró... mindegy 11-es gyanus szituációhoz? vagy ki dönti el, h mit nézzenek vissza? egy másfélórás meccs tartson 3 óráig, mert 100 esetet vissza kell nézni?albicelesteX írta:Azért az botrány,hogy milyen játékvezetői döntések vannak,én azt mondom kellene a video bíró,mert ezek az emberek alkalmatlanok arra teljesen,hogy levezessenek egy meccset normálisan.

ez így nem igaz mert egy 3:2vel ebben az esetben kiesnénk de így tovább megyünk!!! ami jobb lett volna az az 1:1 2:2 3:3....samy85 írta:ez a 0-0 rosszabb mintha kikaptunk volna 2-1-re. ezzel mindent el is mondtam. kellett volna 1 gól idegenben.
Miért lenne jobb az 1-2, mint a 0-0? Csak, ha a jó öreg matekot veszem elő, akkor sem jön ez ki. Úgy gólhátrányba lennénk, így nem vagyunk.samy85 írta:ez a 0-0 rosszabb mintha kikaptunk volna 2-1-re. ezzel mindent el is mondtam. kellett volna 1 gól idegenben.
Full adom amit írtál.kurdt írta:...

Az összes komolyabb csapat ellen ez van. Az elején sebezhetőek vagyunk, a kérdés mindig az, hogy mennyire jó az adott ellenfél és ezáltal mennyi ideig tud nyomás alatt tartani minket...Sanama írta:És a baj az, hogy tegnap is látszott miszerint az első 10percben nagyon benne van a baki a védők játékában. A Milan simán lőhet egy gólt a meccs elején, onnan meg már nagyon nehéz lesz.
Az még valamennyire érthető, hogy két vkp-val kezdtünk, az már kevésbé, hogy ennyivel is fejeztük be...Sanama írta:egyébként én sem értettem, hogy miért fosik Pep ennyire ... 2vkp-val hihetetlen volt számomra

Pont ettől tartok én is. Ezért mondtam, hogy 0-0 nagyon nem jó...kurdt írta:
Én egy olyan forgatókönyvtől fosok, ami a szeptemberi meccs alapján fogant meg bennem: a Milan a meccs legelején (nem feltétlenül az első percben, hanem mondjuk az első tízben) gól szerez, onnantól pedig bunker, antifutball, meg minden ilyen, amit el lehet képzelni...
Nagyon fontos, hogy a Barça szerezze az első gólt!

Én egy olyan forgatókönyvtől fosok, ami a szeptemberi meccs alapján fogant meg bennem: a Milan a meccs legelején (nem feltétlenül az első percben, hanem mondjuk az első tízben) gól szerez, onnantól pedig bunker, antifutball, meg minden ilyen, amit el lehet képzelni...visca el barca írta:a visszavágón a milan minden bizonnyal befekszik 11 emberrel a kapuba és ismételten 0-0-ra fognak játszani.
amilyen mákosak még össze is jön nekik...
érdekes meccs lesz... ha a félidőig nem lövünk gólt egy nagy görcsölésbe fog átcsapni az egész...

Ezzel egyetértek. a tavalyi Messi-Villa-Pedro támadósornak voltak gyengébb periódusai, de azért tudtak egy jól összeszokott, közel konstans teljesítményt nyújtani. Ahol mind a hárman gólveszélyesek voltak. Idén Sánchez a sérülései miatt nem tudott Messi mellé épülni, villa kiesett Pedro meg nem a tavalyi. Ezen kéne változtatni, mert Messi egy futball és gólgép, de jó lenne levenni egy kicsit a terhet róla.mess2009 írta:nekem az is egyre világosabb, hogy nincs igazán összeszokott támadó alakzatunk!! rengeteg a meg nem értett, elpasszolt, indítás, nincs begyakorolt egyszerű de gyors séma amiből , vagy amit azután variálni lehetne a meccsen. pl. Sanchez nincs jól beépítve a támadásokba, rengeteget fut, helyezkedik, de alig kap labdát, vagy rossz ütemben. Messi is elbizonytalanodik egy idő után, mert nincs partnere!! hiába adja oda a lasztikat senki nem tud eredményesen élni vele, őt meg ugy hárman fogják közre.
egy példa: amikor a Madrid jól támad az szélvészgyors, EGYSZERRE min három ember fut fel, és a befejezésben FUTVA!!(és nem állva)jön a gyilkos variáció, amikor is a háromból a leg tisztább helyzetben lévő kapja a ziccert.
nem mondom, hogy mi nem tudunk ilyesmit, de sajnos rendkívül ritkán, ehelyett elrohanunk a tizenhatosig, ott mindíg akad aki lelassítja a támadást egy vissza vagy olgal passzal és a dolog el is veszítette a hatékonyságát. tegnap sajnos ez nagyon jól látszott.

ez furiDonny írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... zeton.html
Van benne valami, de azért nem a játékvezető tehet a többi kihagyott helyzetről.
Újabb kérdőjel az 5. játékvezető létjogosultságáról.