Barça vs. Real - El Clásico
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ez az Osasuna-Real hasonlít eddig a Betis-Realhoz
Az Osasuna is mer támadni, mégis a Real szerzi az első gólt.
Reméljük hogy az eredmény nem az lesz, ami a Betis-Realon volt
Az Osasuna is mer támadni, mégis a Real szerzi az első gólt.
Reméljük hogy az eredmény nem az lesz, ami a Betis-Realon volt
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Meghajlok előttetek, ezt a történetet biztosan jobban tudjátok mint én.
Sajnálom hogy elment, mert azért az utóbbi években nagyon is sokszor beférhetett volna a kezdő 11-be, persze ha visszanyerte volna a Madridban a játékkedvét.És persze sajnálom azért is, mert egy nagyszerű sportember, nagyszerű ellenfél.

Nem számolt volna vele kezdőként, olyan szerepkört szánt neki mint Materazzinak az Interben, a jobbkezének szerette volna az öltözőben, akit néha a meccsek végén bedob pár percre. Raul úgy érezte hogy van még benne annyi, hogy megpróbálja a Bundesligában.Akkor leírnád kérlek, hogy hogy volt pontosan?Tudom, hogy annyira már nem ment neki, de ez szerintem nem csak az ő hibája volt, és az új edző talán megadhatta volna a bizalmat az akkori legnagyobb ikonnak.De te vagy a madridista, elhiszem amit írsz.
Nagyon jól tette egyébként, hogy elment, jót tettek neki az új kihívások, 2003 környékén játszott utoljára ilyen jól hosszú távon. Most nem csak a gólokra gondolok mert azok megvoltak 2007-2008-2009-ben is, csak már látszott rajta hogy nem megy a játék több meccsen keresztül.
Igazából ő mint játékos akkor járt volna a legjobban, ha már 2004-2005 környékén elment volna a MU-ba például, mert Ferguson mindig szerette volna leigazolna. Lehet nem lett volna belőle ekkora madridi ikon, de legjobb játékos korát (27-28-29 éves kort) nem kellett volna motiválatlanul egy rakás sz*r csapatban tölteni.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Akkor leírnád kérlek, hogy hogy volt pontosan?Tudom, hogy annyira már nem ment neki, de ez szerintem nem csak az ő hibája volt, és az új edző talán megadhatta volna a bizalmat az akkori legnagyobb ikonnak.De te vagy a madridista, elhiszem amit írsz.Halfkey írta:Bírom az ilyen "jóltájékozottságot".A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.
-
- Barça C
Visca el Barca y Visca el Catalunya!
Bírom az ilyen "jóltájékozottságot".A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.
-
- Capitá del Barça
Ez már nagyon belemagyarázás. Akkor lehetne mondani, hogy nem csak a fikával, hanem a gyep sarával is megkínálta a gyereket, hiszen megpiszkálta utána még a cipőjét is.mes írta:http://www.hatharom.hu/article/5d3f10-i ... video?eb=1Rinku írta:Ó még belegondolni is kuncogós, hogy a Barca fogadná be az utolsó tiszta lelkű madridistát!![]()
az utolso csoppnyi szennyt is kipiszkalta a lelkebol, neki mar tiszta
Következő duma az lesz, hogy mekkora pedofil, mert kikezdett a kölökkel.
Emlékszem, pár évvel ezelőtt a Chelsea kereste meg egy üres csekkel.
Lehet, hogy elő fog kerülni megint?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Vannak olyan hófehérkék, akik szerintem még fizetnének is érte, hogy San Iker összekenje őket... 
Amúgy ha pontegyenlőséggel leszünk bajnokok, megillet minket egy 3 hónapos, legitim röhögőgörcs?

Amúgy ha pontegyenlőséggel leszünk bajnokok, megillet minket egy 3 hónapos, legitim röhögőgörcs?

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
http://www.hatharom.hu/article/5d3f10-i ... video?eb=1Rinku írta:Ó még belegondolni is kuncogós, hogy a Barca fogadná be az utolsó tiszta lelkű madridistát!![]()
az utolso csoppnyi szennyt is kipiszkalta a lelkebol, neki mar tiszta

Ó még belegondolni is kuncogós, hogy a Barca fogadná be az utolsó tiszta lelkű madridistát!
Nem srácok, ezt azért nem bírom elképzelni...
Nagyon szeretem az irodalmat, de ez még az én fantáziámhoz is súlyos. ^^ Mekkora odds lenne erre, ha lehetne fogadni?
20 Ft-ból is vagyont csinálnék... 
Kíváncsi leszek, hogy Mordorban mi lesz nyáron, de tényleg remélni tudom, hogy Casillas távozik, jót tenne neki. A luzitán görényt nem fogják kirakni, hadd dőljön csak össze a fehér palota a hosszú rothadása után, ráfér már.

Kíváncsi leszek, hogy Mordorban mi lesz nyáron, de tényleg remélni tudom, hogy Casillas távozik, jót tenne neki. A luzitán görényt nem fogják kirakni, hadd dőljön csak össze a fehér palota a hosszú rothadása után, ráfér már.

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
mahitoo írta:Nem hinném, hogy ennek sok valóságtartalma van, de... A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.Utána Valdano bezavart neki, ki is lett rúgva.Én az utolsó igazi madridistát Casillas személyében látom, bár sajos már rá is hatással volt.Tudom, hogy mindenki elfogult a saját csapatával, de nem zavarja ez a Madrid drukkereket?Tényleg ennyit ér egy bajnoki vagy BL győzelem?Mert szerintem ha Mou ezeket megnyeri, simán lelép a Realtól, olyan szintű erkölcsi mocskot hagyva maga után, amit a modern kori Madrid még nem látott.kas7as írta:Tudom, h remenytelen, de Valdes es Pinto cserejenek jo lenne! (joke)
![]()
![]()
http://www.hatharom.hu/article/501613-m ... l-a-nyaron
Már a digi sporthíreiben is felhozták ezt.
Nem zörög a haraszt....
És abszolúte reális. Ugye már abból is volt balhéja, h a kupadöntő után felhívta őket telefonon, és bocsánatot kért tőlük. Le is lett ültetve kispadra.
Murinnyó zsigerből gyűlöli a Barcát.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nem hinném, hogy ennek sok valóságtartalma van, de... A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.Utána Valdano bezavart neki, ki is lett rúgva.Én az utolsó igazi madridistát Casillas személyében látom, bár sajos már rá is hatással volt.Tudom, hogy mindenki elfogult a saját csapatával, de nem zavarja ez a Madrid drukkereket?Tényleg ennyit ér egy bajnoki vagy BL győzelem?Mert szerintem ha Mou ezeket megnyeri, simán lelép a Realtól, olyan szintű erkölcsi mocskot hagyva maga után, amit a modern kori Madrid még nem látott.kas7as írta:Tudom, h remenytelen, de Valdes es Pinto cserejenek jo lenne! (joke)
![]()
![]()
- kas7as
- Jugador del Barça
Tudom, h remenytelen, de Valdes es Pinto cserejenek jo lenne! (joke)

"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
Guardiola állítása Xaviról.
- salas9
- Entrenador del Barça
Nem is kicsiSanama írta:jó nagy disznóól van mindkettő után

Az valami energiabomba, gondolom énSanama írta:Amúgy az a dynamic energy az mi?

jó nagy disznóól van mindkettő után 
Amúgy az a dynamic energy az mi?

Amúgy az a dynamic energy az mi?
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Uramég:D Ezért híznak el ezek a madridisták :DD Azért érdemes megfigyelni mind a két öltöző csupa rendetlenség, és kosz

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Kíváncsi leszek hétvégén a Madrid teljesítményére...az Osasuna most "jó" formában, és hazai pályán nem is olyan rosszak.
Bár nem tudom ez mire lesz elég...lehet megint rosszkor várjuk a pontvesztést.
A Bilbao-t meg meg kéne verni rendesen...most nagyon rossz formában vannak...mondjuk azon sem csodálkoznék, ha ellenünk összeszednék magukat.
Egyébként hajrá APOEL!!

-
- Az Év fórumozója 2013
Messinek - ha így folytatja - 50 gól sem elérhetetlen!S.Agüero írta:Nem semmi!![]()
29 forduló után:
Messi 35
Ronaldo 35
45 simán meglehet mindkettőnek, így, h van még 9 meccs!![]()
![]()

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Egy ilyen párbeszéd szerintem minden csapat majdnem minden meccsén előfordul. Nem hiszem, hogy túl nagy jelentősége lenne. Pl. Valdes se hiszem, hogy úgy szokott odaszólni, hogy ""Dani, ha lehet kérlek ne hagyd 3-adszorra is lőni a kedves ellenfelet, mert legközelebb lehet, hogy bemegy..." (nem Alves ellen, csak hirtelen ez jutott eszembe...)Game90 írta:http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... tortenete/
- Iker Casillas: Mit szólsz bele, nem veszed észre, hogy nem látok semmit? Francba már!
- Sergio Ramos: Iker, tiszta ideg vagy. Az ember meg sem szólalhat, b...ki! Mondd már meg, mi az istent akarsz, öreg!
- Iker Casillas: Egy órája erről pofázok neked. B...ki, a k….anyját már…
- Sergio Ramos: Kicsit szedd össze magad!
- Iker Casillas: Nem szórakozásból csinálom…!
Van feszültség az biztos, de szerintem ilyen gyakran megtörténik. Iker a cséká, plusz ilyen helyzetben az ő szava a döntő, rendre igazította Ramost, ezzel annyi.Game90 írta:http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... tortenete/
- Iker Casillas: Mit szólsz bele, nem veszed észre, hogy nem látok semmit? Francba már!
- Sergio Ramos: Iker, tiszta ideg vagy. Az ember meg sem szólalhat, b...ki! Mondd már meg, mi az istent akarsz, öreg!
- Iker Casillas: Egy órája erről pofázok neked. B...ki, a k….anyját már…
- Sergio Ramos: Kicsit szedd össze magad!
- Iker Casillas: Nem szórakozásból csinálom…!
Ramos azért eléggé papucs volt.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.