Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem anno XP-n simán futott, nem kellett állítgatni. Hetesen még nem próbáltam.messideco írta:Egy kérdés:
valaki játszik a Fifa98-on? Lenne kedvem hozzá csak eddig nem sikerült feltelepítenem a Win7-re, de még XP-re sem. Azt tudom, hogy a kompatibilitást kell módosítani, de úgy sem.
Ma még teszek egy újabb próbát
Főleg onnan, hogy Pastorét megvette a Napoli 77M-ért.MessiFan írta:Amúgy honnan a rákból van neked ennyi pénzed? Nekem 100 milkó volt a plafon a bayernnél.
Én is ebben a szezonban váltottam világklasszisr és nem okozott különösen nagy nehézségeket, mert a Juvét a bl 16 között összesítésben 5-1-re vertem, ebből 3 Goodwillie. Kövi meccs pont BL az ajax ellen.Lionel85 írta:Goodwillie nekem is személyes kedvenc volt. Nagyon gyors ipse. Amúgy milyen nehézségben tolod? Én most mentem át világklasszisba, még szoknom kell, de jól haladok.Átnéztem egyszer legendásba is, de az még sok.
Goodwillie nekem is személyes kedvenc volt. Nagyon gyors ipse. Amúgy milyen nehézségben tolod? Én most mentem át világklasszisba, még szoknom kell, de jól haladok.MessiFan írta:Én vagyok az egyetlen, aki próbálkozik új karrierekkel más csapatokkal de rendre csak felbosszant mert szinte senkit sem lehet megvenni és eladni?
Már az 5. szezonom vége felé járok egyébként, 2. évem a Zenitnél és hát eddig minden sorozatban tarolok mert tavaly mindent nyertem ezért sok zsozsót kaptam szóval bevásároltam.
Kezdő: Cech-Anyukov-Bruno Alves-Mário Fernandes-Santon--Denisov-El Shaarawy-Joao Moutinho-Asamoah-Neymar-Goodwillie
Shaarawy nagyon jó, nálam is kezdő a PSG-nél.MessiFan írta:Kezdő: Cech-Anyukov-Bruno Alves-Mário Fernandes-Santon--Denisov-El Shaarawy-Joao Moutinho-Asamoah-Neymar-Goodwillie
Köszi!bence-barca írta:Billentyűzeten tolod gondolom, akkor itt vannak a "megoldások":gyuri03 írta:Van néhány hiányosságom a fifa12-ben.. Valaki leírná hogyan lehet bünetőt rúgni, illetve védeni? És még az is érdekelne hogy hogyan lehet cselezni? Ezeket egyáltalán nemtudom hogy kell. (PC)
Vetődni numerikus bill 4 ill 6. Lőni meg kell várni míg középre ér az a sáv - tehát a zöldbe - és meglőni. De azért vigyázni kell, nehogy túl nyomjad. Cselezni meg nem tudom pontosan, h vannak a billentyűk nálad beállítva. De vmelyik gomb (nálam shift) és numerikus. Ha valamit rosszul írtam nézzed el, mert én kontrollerrel tolom.
Billentyűzeten tolod gondolom, akkor itt vannak a "megoldások":gyuri03 írta:Van néhány hiányosságom a fifa12-ben.. Valaki leírná hogyan lehet bünetőt rúgni, illetve védeni? És még az is érdekelne hogy hogyan lehet cselezni? Ezeket egyáltalán nemtudom hogy kell. (PC)
Szerintem igen.Messidona10 írta:Ha egy játékossal indítok karriert, át lehet igazolni vele másik csapatba?
De nem minden egyes játéknál más neveket generál?Messidona10 írta:Aki esetleg braziloknál kutat, Caldeirát ajánlom figyelmébe (BSZ).