Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2012.03.31. 12:52:39

miről is szól ez a Californication?
KépKép
socio66

2012.03.31. 12:31:34

messideco írta:Csak én nézem innen a Californicationt? Valaki még adjon életjelt :D
én is néztem pár részt,de azóta sem értem mi benne a nagy durranás,ezt talán anno írtam is. :)
mikor suliban is mondják páran hogy ez micsoda sorozat,és akkor megkérdezem hogy de mi benne a nagy szám? erre jön öt másodperc gondolkodás,aztán hogy 'há' a csávó végigmegy egész LA-n.'
:lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.03.31. 12:13:59

Spartacus évadzáró:

Jupiters cock! Hát ez brutál volt. Legalábbis nekem nagyon bejött..
Mirát sajna jól megtippeltem a múlt héten még, de az hogy Agron helyett Oenomaus hal meg az váratlanul ért. :cry: Rohadt egyiptomi.. Amikor Gannicus nekiment kezdtem parázni, hogy ő hal meg, de hát így se sokkal jobb.. Kár hogy Spartacus nem ölte meg a rész elején.
Gannicus meg az a német csaj tuti egymásra találnak majd következő évadban..
Ashur meg meghalt! :shock: Naevia jól elintézte.. De hát ez így wtf? Minden gonosztevő és szarkeverő kinyírva, mi lesz így a következő évaddal? Batiatus halála is megviselte a sorozatot szerintem, remélem végre hoznak a helyére valami nagy karaktert - Caesar meg Crassus remélem felnőnek hozzá..
Lucreatia bekattant.. Ilythia meg tuti túléli, pedig nem bírom a csajt.

Most meg várhatunk még egy évet a folytatásra.. :? Már most hiányzik a sorozat.. Remélem addigra Sparti felszed jópár kiló izmot.. :twisted:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2012.03.31. 14:40:38-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.28. 17:42:24

Na nem tudom volt-e még olyan vállalkozó szellemű ember, aki végignézte az Alcatrazt. Én megtettem, utolsó 2 részt egy nap adták le.

Hát ha ilyen lett volna végig,akkor érdemelne folytatást,de hát az első 11rész... :D

A finálét nem értettem, bejutottak Warden szobájába, ott találták azt a tudóst,aki elkezdett röhögni hogy '12 van.
Rebecca meg nem hiszem hogy meghalna... Bár elvileg halott,de gondolom majd jön a tuti silver in the blood, és újraélesztik :D

Mindamellett, nem hiszem hogy lesz 2.évad :D Egyszerűen nem hozta az elvárásokat, szerintem.
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.28. 09:08:21

messideco írta:Csak én nézem innen a Californicationt? Valaki még adjon életjelt :D
Én is nézem, 3. évad elejénél tartok. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Dragonfly80
Barça C

2012.03.28. 01:01:50

Jelenleg az 5. elején tartok,ezt magyarul nézem.
messideco
Presidente del Barça

2012.03.28. 00:18:44

Hányadik évadnál tartasz? Magyarul vagy angolul nézed?
Kép
"And my heart will leave you never."
Dragonfly80
Barça C

2012.03.28. 00:11:27

Nyugi nem vagy egyedül,Hank Moody 4 prez :D
messideco
Presidente del Barça

2012.03.27. 23:33:38

Csak én nézem innen a Californicationt? Valaki még adjon életjelt :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.27. 23:11:25

Barcaforever írta:S.O.S S.O.S. S.O.S.

Nemrég kezdtem el nézni A rejtély című sorozatot.(Fringe)

Van olyan, aki végig nézte? Egy kis bátorításra lenne szükségem!1. évad 7. résznél vagyok most.Egyszerűen annyi megmagyarázatlan esemény, mondat és cselekmény van eddig ebben a 7 részben, h egy totális krimi és rejtély imádóként kezd kisülni az agyam.

Vki bátorítson már, h egyszer összeáll minden, mert ez vmi nagyon kemény eddig. :roll: (Minden rész apró mondata értelmet nyer vagy a részletek feledésbe merülnek?)
Én pár résznyi csúszással követem a Fringet, és megnyugtatlak, később összeállnak a dolgok. :wink:
Bár az új évadban beraktak egy felesleges csavart, hogy kihúzzák a szériát, de azon kívül teljesen jó kis sorozat.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.03.27. 23:01:16

S.O.S S.O.S. S.O.S.

Nemrég kezdtem el nézni A rejtély című sorozatot.(Fringe)

Van olyan, aki végig nézte? Egy kis bátorításra lenne szükségem!1. évad 7. résznél vagyok most.Egyszerűen annyi megmagyarázatlan esemény, mondat és cselekmény van eddig ebben a 7 részben, h egy totális krimi és rejtély imádóként kezd kisülni az agyam.

Vki bátorítson már, h egyszer összeáll minden, mert ez vmi nagyon kemény eddig. :roll: (Minden rész apró mondata értelmet nyer vagy a részletek feledésbe merülnek?)
Kép
miihii
KHAL

2012.03.25. 20:59:28

Mindjárt kezdődik a Green Street Hooligans a film+ -on.
Jóféle.Aki nem látta még,adjon neki egy esélyt ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.24. 17:16:57

miihii írta:
El fanático írta:
De igen, kiderült, hogy ki ölte meg :D De nem mondom el :P
Amúgy valóban nem egy sima krimi szájbarágós szintjén derült ki, de elég egyértelműen... Laura Palmert a saját apja nyírta ki, mert a gonosz démon Bob megszállta és nem volt önmaga...
Nahát,Bob Marley,erre illett volna emlékezned :mrgreen:
Neee :lol:
Meg voltam győződve a saját verziómban, újra kell majd nézni, s feleleveníteni az emlékeket!
De valóban :mrgreen: ha így lesz vége :D
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.03.24. 17:13:12

El fanático írta:
Bob_Marley írta: Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
De majd visca el barca miután végignézte, megfejtheti a rejtélyt, Ki ölte meg Laura Palmert :D
Amúgy valóban nem egy sima krimi szájbarágós szintjén derült ki, de elég egyértelműen... Laura Palmert a saját apja nyírta ki, mert a gonosz démon Bob megszállta és nem volt önmaga...
Nahát,Bob Marley,erre illett volna emlékezned :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.24. 17:11:54

Bob_Marley írta:Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
gyerekek, ez már hardcore spojlerezés! hagyjátok abba! :twisted: :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.03.24. 17:09:53

Bob_Marley írta: Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
De majd visca el barca miután végignézte, megfejtheti a rejtélyt, Ki ölte meg Laura Palmert :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.24. 17:08:27

messideco írta:Vándorcirkusz
kb 3 évvel ezelőtt láttam, nekem nagyon bejött. a történet annyira nem tetszett, de a rendezés, a zenék, a képi világ tökéletes.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.24. 16:18:45

Én is végignéztem, és ahogy mihii is írta, végére teljesen összekuszálódtak a szálak, s már az összes karakterről kiderült minden baromság :D Ufo-k is voltak ha jól emlékszem, meg egyéb számomra már mondjuk érdektelen sci-fi dolgok!
Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
Kép
Kép
Kép
palesz77

2012.03.24. 16:04:01

Sanama írta: Az izomzata engem annyira nem zavar. Arra értettem,hogy minden részben már mondjuk van 30perc jelente. Na abbol 28,5percet dumál össze-vissza mindenről, fél percet fut, fél percet megdöbben, és fél percet harcol :D
Mira igen kérdéses lehet,bár szívesebben látnám mint Crixus csaját

Ja és Doctoret igen érdekes lesz fél szemmel látni
"Na abbol 28,5percet dumál össze-vissza mindenről, fél percet fut, fél percet megdöbben, és fél percet harcol." Hát ezen szakadtam. :D De true story..
Amúgy a kis "belbunyókat" most néztem meg megint, Gannicus akkora arc komolyan, ott püföli Crixust, a földre kerül a gall, erre nem ráugrik, hanem elveszi a borát és elkezd inni.. :lol: Hihetetlen.. :D
Mira meg tényleg a legjobb nő a sorozatban, kár lenne érte..
Nasir "fújtatása" amúgy csak nekem tűnt fel? Olyan mint egy macska támadás előtt.. Ha ezt élőbe meglátnám inkább röhögnék, mintsem megijednék az ellenféltől.. :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.24. 15:44:12

zola8787 írta:
+ ha Bözsi néninél kés van, bele se merek gondolni milyen vérfürdő lett volna... :D
Az még semmi hogy ott elgurult a gyógszer, de a Novák Laci milyen horny lett, egyszer akar szúrni munkaidőben és csődbe megy a cég, sírtam :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
zola8787
Director del Fútbol

2012.03.24. 15:40:47

lluisllach89 írta:Geri, Ozsi!

A csütörtöki, pénteki barátok köztöt nézzétek meg mindenképp, sírva hugyozós rész :lol:

Az András kirakja a Bandikát meg a Petit mert zombikat daráltak, erre átjön az Attila aki kezelgeti a Julit és órákon keresztül multiztak :mrgreen:

Ezen kívül... Ááá, fel sem lehet sorolni, nagggggyon komoly :mrgreen:
+ ha Bözsi néninél kés van, bele se merek gondolni milyen vérfürdő lett volna... :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.24. 15:16:26

Geri, Ozsi!

A csütörtöki, pénteki barátok köztöt nézzétek meg mindenképp, sírva hugyozós rész :lol:

Az András kirakja a Bandikát meg a Petit mert zombikat daráltak, erre átjön az Attila aki kezelgeti a Julit és órákon keresztül multiztak :mrgreen:

Ezen kívül... Ááá, fel sem lehet sorolni, nagggggyon komoly :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.24. 14:50:41

palesz77 írta:
Sanama írta: Nem volt rossz,de megint idegesít pár dolog

2nap alatt a fél banda mesterlövész lesz azzal az íjjal :D
Spartacus tényleg inkább egy filozófus mint harcos
Doctore meg elég lightosan harcolt, bár azért várható volt, hogy valaki megsérül.
Évadzárón szerintem is meghal valaki, Agronra tippelnék
Seppiat meg jól átbszták :D
Mira jó tanár.. 2 perc alatt mesterlövészt farag mindenkiből.. :lol:
Spartacusnak az izomzatára gondolsz? Vagy mire? ha arra, akkor egyetértünk, ha nem akkor nem tudom mire gondoltál most.. :oops:
Agron amúgy szerintem is meghal, már írtam is régebben, de most már egyre gyanúsabb, hogy Mira is feláldozza majd magát Spartacusért és hősi halált hal. Kíváncsian várom. (Csak ne Gannicus haljon meg!!!)
Seppiát meg kicsit sajnáltam, kis naiv lány, azt se tudta mi folyik körülötte.. De az utána levő véres szexjelenet.. Hát mondom ilyen nincs,tocsog a vérben Gaius erre ott egymásnak esnek.
Lugo meg amúgy hatalmas komolyan, ahogy a tömör izom ember nekifutott a verekedésnek.. Sajnáltam az ellenfelét. :D Plusz Legolasnak sem utolsó - bár ahogy te is írtad először fogott íjat életében kb, de nembaj, tehetséges :D
Az izomzata engem annyira nem zavar. Arra értettem,hogy minden részben már mondjuk van 30perc jelente. Na abbol 28,5percet dumál össze-vissza mindenről, fél percet fut, fél percet megdöbben, és fél percet harcol :D
Mira igen kérdéses lehet,bár szívesebben látnám mint Crixus csaját

Ja és Doctoret igen érdekes lesz fél szemmel látni
palesz77

2012.03.24. 14:47:48

Sanama írta: Nem volt rossz,de megint idegesít pár dolog

Doctore meg elég lightosan harcolt, bár azért várható volt, hogy valaki megsérül.
Mira jó tanár.. 2 perc alatt mesterlövészt farag mindenkiből.. :lol:
Spartacusnak az izomzatára gondolsz? Vagy mire? ha arra, akkor egyetértünk, ha nem akkor nem tudom mire gondoltál most.. :oops:
Agron amúgy szerintem is meghal, már írtam is régebben, de most már egyre gyanúsabb, hogy Mira is feláldozza majd magát Spartacusért és hősi halált hal. Kíváncsian várom. (Csak ne Gannicus haljon meg!!!)
Seppiát meg kicsit sajnáltam, kis naiv lány, azt se tudta mi folyik körülötte.. De az utána levő véres szexjelenet.. Hát mondom ilyen nincs,tocsog a vérben Gaius erre ott egymásnak esnek.
Lugo meg amúgy hatalmas komolyan, ahogy a tömör izom ember nekifutott a verekedésnek.. Sajnáltam az ellenfelét. :D Plusz Legolasnak sem utolsó - bár ahogy te is írtad először fogott íjat életében kb, de nembaj, tehetséges :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.24. 14:27:34

palesz77 írta:Spartacus:

Hát a vége az marhajó volt. Közepén kevesebb akció, de jók voltak a kis belbunyók, Oenomaus meg Gannicus végre kibékült.. Amúgy Gannicus a legnagyobb állat, tartom magam a véleményemhez, nincs nála jobb! :twisted: A vége marhajó volt, az az Egyiptomi meg egy állat, Oenomaust megölni majdnem.. Ez a hapsi megöl egy nagy(obb) karaktert a jövő héten, ebbe biztos vagyok..

Jövő héten évadzáró, már most várom!! :twisted: Bár utána megint egy évig semmi sajna.. :?
Nem volt rossz,de megint idegesít pár dolog

Válasz küldése