Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is néztem pár részt,de azóta sem értem mi benne a nagy durranás,ezt talán anno írtam is.messideco írta:Csak én nézem innen a Californicationt? Valaki még adjon életjelt
Én is nézem, 3. évad elejénél tartok.messideco írta:Csak én nézem innen a Californicationt? Valaki még adjon életjelt
Nyugi nem vagy egyedül,Hank Moody 4 prezmessideco írta:Csak én nézem innen a Californicationt? Valaki még adjon életjelt
Én pár résznyi csúszással követem a Fringet, és megnyugtatlak, később összeállnak a dolgok.Barcaforever írta:S.O.S S.O.S. S.O.S.
Nemrég kezdtem el nézni A rejtély című sorozatot.(Fringe)
Van olyan, aki végig nézte? Egy kis bátorításra lenne szükségem!1. évad 7. résznél vagyok most.Egyszerűen annyi megmagyarázatlan esemény, mondat és cselekmény van eddig ebben a 7 részben, h egy totális krimi és rejtély imádóként kezd kisülni az agyam.
Vki bátorítson már, h egyszer összeáll minden, mert ez vmi nagyon kemény eddig.(Minden rész apró mondata értelmet nyer vagy a részletek feledésbe merülnek?)
Neeemiihii írta:Nahát,Bob Marley,erre illett volna emlékeznedEl fanático írta:
De igen, kiderült, hogy ki ölte megDe nem mondom el
Amúgy valóban nem egy sima krimi szájbarágós szintjén derült ki, de elég egyértelműen... Laura Palmert a saját apja nyírta ki, mert a gonosz démon Bob megszállta és nem volt önmaga...
Nahát,Bob Marley,erre illett volna emlékeznedEl fanático írta:De igen, kiderült, hogy ki ölte megBob_Marley írta: Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
De majd visca el barca miután végignézte, megfejtheti a rejtélyt, Ki ölte meg Laura PalmertDe nem mondom el
Amúgy valóban nem egy sima krimi szájbarágós szintjén derült ki, de elég egyértelműen... Laura Palmert a saját apja nyírta ki, mert a gonosz démon Bob megszállta és nem volt önmaga...
gyerekek, ez már hardcore spojlerezés! hagyjátok abba!Bob_Marley írta:Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
De igen, kiderült, hogy ki ölte megBob_Marley írta: Viszont barca99 én úgy tudom nem derült ki a tettes személye!
De majd visca el barca miután végignézte, megfejtheti a rejtélyt, Ki ölte meg Laura Palmert
kb 3 évvel ezelőtt láttam, nekem nagyon bejött. a történet annyira nem tetszett, de a rendezés, a zenék, a képi világ tökéletes.messideco írta:Vándorcirkusz
"Na abbol 28,5percet dumál össze-vissza mindenről, fél percet fut, fél percet megdöbben, és fél percet harcol." Hát ezen szakadtam.Sanama írta: Az izomzata engem annyira nem zavar. Arra értettem,hogy minden részben már mondjuk van 30perc jelente. Na abbol 28,5percet dumál össze-vissza mindenről, fél percet fut, fél percet megdöbben, és fél percet harcol
Mira igen kérdéses lehet,bár szívesebben látnám mint Crixus csaját
Ja és Doctoret igen érdekes lesz fél szemmel látni
Az még semmi hogy ott elgurult a gyógszer, de a Novák Laci milyen horny lett, egyszer akar szúrni munkaidőben és csődbe megy a cég, sírtamzola8787 írta:
+ ha Bözsi néninél kés van, bele se merek gondolni milyen vérfürdő lett volna...
+ ha Bözsi néninél kés van, bele se merek gondolni milyen vérfürdő lett volna...lluisllach89 írta:Geri, Ozsi!
A csütörtöki, pénteki barátok köztöt nézzétek meg mindenképp, sírva hugyozós rész
Az András kirakja a Bandikát meg a Petit mert zombikat daráltak, erre átjön az Attila aki kezelgeti a Julit és órákon keresztül multiztak
Ezen kívül... Ááá, fel sem lehet sorolni, nagggggyon komoly
Az izomzata engem annyira nem zavar. Arra értettem,hogy minden részben már mondjuk van 30perc jelente. Na abbol 28,5percet dumál össze-vissza mindenről, fél percet fut, fél percet megdöbben, és fél percet harcolpalesz77 írta:Mira jó tanár.. 2 perc alatt mesterlövészt farag mindenkiből..Sanama írta: Nem volt rossz,de megint idegesít pár dolog
2nap alatt a fél banda mesterlövész lesz azzal az íjjal
Spartacus tényleg inkább egy filozófus mint harcos
Doctore meg elég lightosan harcolt, bár azért várható volt, hogy valaki megsérül.
Évadzárón szerintem is meghal valaki, Agronra tippelnék
Seppiat meg jól átbszták![]()
Spartacusnak az izomzatára gondolsz? Vagy mire? ha arra, akkor egyetértünk, ha nem akkor nem tudom mire gondoltál most..![]()
Agron amúgy szerintem is meghal, már írtam is régebben, de most már egyre gyanúsabb, hogy Mira is feláldozza majd magát Spartacusért és hősi halált hal. Kíváncsian várom. (Csak ne Gannicus haljon meg!!!)
Seppiát meg kicsit sajnáltam, kis naiv lány, azt se tudta mi folyik körülötte.. De az utána levő véres szexjelenet.. Hát mondom ilyen nincs,tocsog a vérben Gaius erre ott egymásnak esnek.
Lugo meg amúgy hatalmas komolyan, ahogy a tömör izom ember nekifutott a verekedésnek.. Sajnáltam az ellenfelét.Plusz Legolasnak sem utolsó - bár ahogy te is írtad először fogott íjat életében kb, de nembaj, tehetséges
Mira jó tanár.. 2 perc alatt mesterlövészt farag mindenkiből..Sanama írta: Nem volt rossz,de megint idegesít pár dolog
2nap alatt a fél banda mesterlövész lesz azzal az íjjal
Spartacus tényleg inkább egy filozófus mint harcos
Doctore meg elég lightosan harcolt, bár azért várható volt, hogy valaki megsérül.
Évadzárón szerintem is meghal valaki, Agronra tippelnék
Seppiat meg jól átbszták
Nem volt rossz,de megint idegesít pár dologpalesz77 írta:Spartacus:
Hát a vége az marhajó volt. Közepén kevesebb akció, de jók voltak a kis belbunyók, Oenomaus meg Gannicus végre kibékült.. Amúgy Gannicus a legnagyobb állat, tartom magam a véleményemhez, nincs nála jobb!A vége marhajó volt, az az Egyiptomi meg egy állat, Oenomaust megölni majdnem.. Ez a hapsi megöl egy nagy(obb) karaktert a jövő héten, ebbe biztos vagyok..
Jövő héten évadzáró, már most várom!!Bár utána megint egy évig semmi sajna..