Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
társadalomismeretnél könnyebb nem hiszem, hogy létezik.MessiFan írta:Igaz, hogy odébb van még, de ugyebár az érettségin kell +1 tantárgyat választani, és nem tudom melyik legyen az, ezért fordulok a már érettségivel rendelkezőkhöz, hogy ki melyiket választotta, melyik a legkönnyebb stb.
Meg még annyit, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy a nyelvvizsgát angolból érettségi előtt megszerzem, és a +1 tantárgynak a németet választom? Vagy hogy működik ez az egész?
de akkor így jó h ésazk és déli szélesség 35-45 fokig terjed nem ?daffy írta:nem,illetve a hosszúságot ne is keverd bele. konkrét területeket kell megemlíteni,mert egységesen nem jelenthető ki. befolyásolja a domborzat,a tengeráramlások és még 1-2 dolog. szóval olyat nem mondhatsz,hogy a 41. szélességi körön mindenhol mediterrán éghajlat vanZsolti95 írta:ha azt mondom h északi és déli szélesség 35 és 45 fok hosszúság az jó?
inkább a hegyvidékihez hasonlítanám,ami ott van,ahol magas hegy van. mediterrán is ott van,ahol vanmeg kell tanulni felsorolni
nem,illetve a hosszúságot ne is keverd bele. konkrét területeket kell megemlíteni,mert egységesen nem jelenthető ki. befolyásolja a domborzat,a tengeráramlások és még 1-2 dolog. szóval olyat nem mondhatsz,hogy a 41. szélességi körön mindenhol mediterrán éghajlat vanZsolti95 írta:ha azt mondom h északi és déli szélesség 35 és 45 fok hosszúság az jó?
Nyilván kötözködik, mert nem jó megoldás, hogy 35-45 között mediterrán van.Zsolti95 írta:az a baj h én leírtam h 35 és 45 fok között húzódik csak a tanár kötöszködik
Az alább kifejtett érvelés alapján nem is véletlenül, mondd el neki azokat a területeket, amiket leírtunkZsolti95 írta:az a baj h én leírtam h 35 és 45 fok között húzódik csak a tanár kötöszködik
Illetve Chile egyes részein is. De szélességi fok alapján nem lehet belőni.sjd írta:Hát ez az, mert hogy ez nem szélességi fokok függvénye, egy csomó más dolog is belejátszik. Sztem a legegyszerűbb, ha megtanulod helyileg hol van, mert nincs sok terület, amit meg kell jegyezni:daffy írta:gondolom azért,mert nem lehet egységes határt húzni,csak közelítőleg.Zsolti95 írta: pont ezaz h nem írja ki pontosan sehol se h szélesség+ hosszúság stb csak h 35-45 fokig terjed, ezért kérdeztem meg itt
Földközi-tenger, Kalifornia, Dél-Afrika
Hát ez az, mert hogy ez nem szélességi fokok függvénye, egy csomó más dolog is belejátszik. Sztem a legegyszerűbb, ha megtanulod helyileg hol van, mert nincs sok terület, amit meg kell jegyezni:daffy írta:gondolom azért,mert nem lehet egységes határt húzni,csak közelítőleg.Zsolti95 írta: pont ezaz h nem írja ki pontosan sehol se h szélesség+ hosszúság stb csak h 35-45 fokig terjed, ezért kérdeztem meg itt
gondolom azért,mert nem lehet egységes határt húzni,csak közelítőleg.Zsolti95 írta: pont ezaz h nem írja ki pontosan sehol se h szélesség+ hosszúság stb csak h 35-45 fokig terjed, ezért kérdeztem meg itt
pont ezaz h nem írja ki pontosan sehol se h szélesség+ hosszúság stb csak h 35-45 fokig terjed, ezért kérdeztem meg ittSanama írta:http://lmgtfy.com/?q=mediterr%C3%A1n+%C ... ked%C3%A9sZsolti95 írta:Valaki le tudná írni hol helyezkedik el a mediterrán éghajlat szélességel és hosszúsággal együtt?
http://lmgtfy.com/?q=mediterr%C3%A1n+%C ... ked%C3%A9sZsolti95 írta:Valaki le tudná írni hol helyezkedik el a mediterrán éghajlat szélességel és hosszúsággal együtt?
KözépszintMessidona10 írta:Közép- vagy emelt szint? Lehet, hogy tudok lépni az érdekedben.LM10 írta:Srácok, ez fontosabbKidolgozott informatika szóbeli érettségi tételeket tudna valaki szerezni?
messidona10@hotmail.hu (MSN és e-mail)
Közép- vagy emelt szint? Lehet, hogy tudok lépni az érdekedben.LM10 írta:Srácok, ez fontosabbKidolgozott informatika szóbeli érettségi tételeket tudna valaki szerezni?
én itt végeztem, nem egy nagy durranás. arra jo h legyen egy diplomád.LM10 írta:Eszterházy Károly főiskola(Eger) Jár ide innen valaki?És ha igen mi a tapasztalatod?