Barça vs. Real - El Clásico
mindkettőt utálom de akkor százszor inkább a real
- TrogAir
- Jugador d'estrella
visca el barca írta:ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Az Unicef mikor és miben NEM hibás?....

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Barça B
Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............ 

- visca el barca
- Presidente del Barça
az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
remelem a bajorok az első meccsen tudnak nyerni, legalabb egy góllal, h vmi esélyük legyen a visszavágón. (amit kétlek, oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
remelem a bajorok az első meccsen tudnak nyerni, legalabb egy góllal, h vmi esélyük legyen a visszavágón. (amit kétlek, oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én is élvezném ezt a vergődést, de olyan hatással van ez sok paraszt nyilatkozata mindenkire, hogy lassan tényként kezelik azt, amit mond. A saját szurkolói mindenképpen, de lassan már mások is. Pl. Ibra nyilatkozata a Milan meccs után, na azon besz.rtam.recrea írta: Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?
Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.
Egyszer utazzanak csak Münchenbe...

Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?Donny írta:Ez mekkora népmuvészeti cserépedény.Laudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
Remélem a Bayern összekapja magát és kiütik a Blánkókat, de ha nem sikerül úgyis elkapjuk őket. Most a bekkelés sem fog segíteni, na meg, mint tudjuk a bírók is nekünk fújnak...
Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.
Jövőre változtatni kéne a sportnaptáron, augusztusban eldől, hogy kik indulnak a BL-ben, szeptember elsején 80.000 ember összejön a Wembly-ben, Platiniék kiöltöznek, a játékosaink átöltöznek, összekoszolják a mezüket és felvonulnak a pódiumra, ahogy színes fények, külföldi számok és pompa közepette átveszik a BL serleget. Mi meg leisszuk magunkat.
Így tudom elképzelni...
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ez mekkora népművészeti cserépedény.Laudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."

Remélem a Bayern összekapja magát és kiütik a Blánkókat, de ha nem sikerül úgyis elkapjuk őket. Most a bekkelés sem fog segíteni, na meg, mint tudjuk a bírók is nekünk fújnak...

Érik az álomdöntő,de nagyon.Azért nem lennék szomorú ha nem a madriddal játszanánk a döntőt.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én meg nagyon remélem, hogy nem velük játszunk majd. Persze nem semmi élmény lenne őket kiütni, de vhogy nagyobb esélyt éreznék az ő győzelmükre (nem tudom miért, talán Mou), mint a miénkre, pedig klasszisokkal jobb csapatnak tartom a miénket. Viszont, ha nem nyernénk a döntőben, akkor inkább a Bayern húzza be, mint ezek. V agy inkább nyerjük meg miLaudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
remélem is és a döntőben remélem 2 kamu 11-l nyerünk a Real ellen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
remélem is és a döntőben remélem 2 kamu 11-l nyerünk a Real ellen

remélem is és a döntőben remélem 2 kamu 11-l nyerünk a Real ellen

-
- Jugador del Barça
Azért bazi nagy gólokat lőttek ma.

- mahitoo
- Entrenador del Barça

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Deus
- Boixos Nois
http://www.youtube.com/watch?v=DHTto3ytXSITT írta:melyik cr gólról beszélünk?
Közben Kaká nem kis gólt akasztott APOEL -nek

melyik cr gólról beszélünk?
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Az a baj Ronci bombagóljával, hogy senki sem hiszi el hogy 'meg tudja csinálni'.
Ugyanis minden mérkőzésen próbálkozik nagyjából (gyors fejszámolás után) harminchatszor, és átlalában vagy a kaput vagy a labdát el sem találja, emellett pedig ilyen lövésből ha nem az első, akkor a második vagy harmadik gólja az idei ~50 meccs alatt.
Az ember azt mondaná erre a góljára, nem bántva a többit, hogy inkább a nagy számok törvénye mint bármiféle tudás.
Ugyanis minden mérkőzésen próbálkozik nagyjából (gyors fejszámolás után) harminchatszor, és átlalában vagy a kaput vagy a labdát el sem találja, emellett pedig ilyen lövésből ha nem az első, akkor a második vagy harmadik gólja az idei ~50 meccs alatt.
Az ember azt mondaná erre a góljára, nem bántva a többit, hogy inkább a nagy számok törvénye mint bármiféle tudás.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Szép volt amit lőtt Ronaldo, baromi erős, jó helyre ment, kicsit szitált, de ezt egy jobb kapus tényleg fogta volna, még ennek a szerencsétlennek is összejöhetett volna.retek10 írta:2 elképszető gólt lőtt 1 meccsen a Real, és ilyen a reakcióAmúgy szép volt Ronaldo első gólja, csak egy kapus azt védte volna.
Benzemáé sokkal szebb gól volt, olyan pengésen visszatette, nekem az jobban tetszett azért.
De a legszebb az Osasuna fejese volt

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- shutterisland
- Director del Fútbol
számomra pl. egy iniestától a védők mögé ütemre belsőzött labda, és a kirobbanó messi átpöcizése a kapus felett nem kevésbé szép gól.
persze szubjektív, kinek mi a szép, ez is szép és az is az, viszont nekem a tiki-takás és fineszes gólok a gyengéim, a bombagólokért kevésbe vagyok oda.
persze szubjektív, kinek mi a szép, ez is szép és az is az, viszont nekem a tiki-takás és fineszes gólok a gyengéim, a bombagólokért kevésbe vagyok oda.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Óriási gólok voltak, itt a remek passzolgatással is megoldódik általában...Kis gól, nagy gól? A fociban csak a második szó a fontosCali írta:Szerintem brutálisan szép volt mind a két gól! Néha hiányolom is Barcától a hasonló megoldásokat. Nálunk is vannak jól tüzelő játékosok, mégse lövik rá tiszta helyzetből se, inkább próbálnak még annál is tisztább ziccert kihozni, aminek sok esetben a labda elvesztése a vége. Bár az utóbbi két meccsen és a MU ellen láttam pár próbálkozást. Remélem be is lesz építve a játékba. Ez az, plusz a gyors kontrák, amiket irigylek a Realtól... Nálunk ha vihetnénk a saját térfelünkről a labdát, de akkor szépen bevárjuk a másik csapat védőit és megy a passzolgatás...

Szerintem brutálisan szép volt mind a két gól! Néha hiányolom is Barcától a hasonló megoldásokat. Nálunk is vannak jól tüzelő játékosok, mégse lövik rá tiszta helyzetből se, inkább próbálnak még annál is tisztább ziccert kihozni, aminek sok esetben a labda elvesztése a vége. Bár az utóbbi két meccsen és a MU ellen láttam pár próbálkozást. Remélem be is lesz építve a játékba. Ez az, plusz a gyors kontrák, amiket irigylek a Realtól... Nálunk ha vihetnénk a saját térfelünkről a labdát, de akkor szépen bevárjuk a másik csapat védőit és megy a passzolgatás...