Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eredet, Tökéletes trükk, A gépész már látottak között szerepel, valóban mind kiváló alkotás. A Rekviem egy álomért nem a szívem csücske.soadroli írta:Eredet, Rekviem egy álomért, A tökéletes trükk, A gépész, Halálos ítéletBNndr írta:.
Eredet, Rekviem egy álomért, A tökéletes trükk, A gépész, Halálos ítéletBNndr írta:.
visca el barca írta:ennek a nőnek mindig ekkora volt?miihii írta: Bizonyára elég sokan.Már csak azért is érdemes,mert Scarlett Johansson kisasszony meglehetősen "felnőtt" a feladathozén vmivel szolidabbra emlékszem, de ez gusztustalan
Hülyéskedsz? Már le is sátoroztam a mozi előtt!soadroli írta:A Bosszúállókra sokan fogtok beülni?
Én már rohadtul várom
Itt egy új, rövid előzetes.
Nem is nagy. De überszexivisca el barca írta: ennek a nőnek mindig ekkora volt?én vmivel szolidabbra emlékszem, de ez gusztustalan
Bizonyára elég sokan.Már csak azért is érdemes,mert Scarlett Johansson kisasszony meglehetősen "felnőtt" a feladathozvisca el barca írta:
ennek a nőnek mindig ekkora volt?miihii írta:Bizonyára elég sokan.Már csak azért is érdemes,mert Scarlett Johansson kisasszony meglehetősen "felnőtt" a feladathozsoadroli írta:A Bosszúállókra sokan fogtok beülni?
Én már rohadtul várom
Bizonyára elég sokan.Már csak azért is érdemes,mert Scarlett Johansson kisasszony meglehetősen "felnőtt" a feladathozsoadroli írta:A Bosszúállókra sokan fogtok beülni?
Én már rohadtul várom
kösziEl fanático írta:Alive - Életben maradtakZsolti95 írta:Mi annak a filmnek a címe amelyik igaz történeten alapszik és az uruguay-i csapatról szól amikor lezuhan a gépük és megeszik egymást h túléljék?
http://www.port.hu/eletben_maradtak_ali ... m_id=39743
Alive - Életben maradtakZsolti95 írta:Mi annak a filmnek a címe amelyik igaz történeten alapszik és az uruguay-i csapatról szól amikor lezuhan a gépük és megeszik egymást h túléljék?
Támogatom! Meg Darth Vadert jelölném Hannibal Lecterrel.zola8787 írta:Freddy Krueger
Freddy Kruegerkanty írta:Ha már közvéleményt kutatok ma, akkor még egy kérdés:
Legjobb negatív karakter?
Alexander Mahone írta:Theodore T-Bag Bagwell. Szerintem ez nem is kérdés. Egyértelműen legnagyobb alakítás. És nem csak mint Szökés b.uzi mondom ezt.
kanty írta:Ha már közvéleményt kutatok ma, akkor még egy kérdés:
Legjobb negatív karakter?