Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maxi Lopez?Hunter91 írta:Lehet hogy OFFolok, de remélem nem.
A rövid hírek közt megnyitható egy Chelsea vs. Barca képgaléria. Arra lennék kíváncsi, hogy a 7es képen ki az a szőke hosszú hajú játékos? Az istenért nem jövök rá
Valaki elmondaná ki Ő?
Daffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!daffy írta:...
Vhogy nekem a szívemet megdobogtatná egy 0-0-ás müncheni meccs, majd Madridban az 1. percben Pepe góljával vezet a Real, majd a 93. percben Neuer kiegyenlít.daffy írta:ma:
3-1
ok: robben és ribery gyorsabb,mint amit le tud a real védekezni,ami a kapu elé megy,azt gomez ellövi,khedira-arbeloa lassú,ramos-pepe képes elkésni és rúgdosódni,a bajorok védelme sem az igazi,ronaldo és dm pedig gyors. a hazai pálya szerintem kijön,így a tippem 3-1,de semmiképp sem vendég siker.
holnap:
1-2
a chelsea koros és olykor lassú. a barcának nem kell megszakadnia a győzelemért,elég otthon,ennek ellenére szerintem most vendég siker születik.
remélem mind2 esetben tévedek és az eredmény fordítva fog bejönni.
shutterisland írta:azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.
ezt hivjak ugy hogy pesszimista hozzáállás. ez abbol a szempontbol jo, hogy nem tudsz csalodni. ha véletlenul nyer a bayern akkor örülsz, ha nem akkor jöhet "az én megmondtam", és semmi különös..shutterisland írta:azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.
remélem nem fog mellé ütni Cé lövéseinek,mint a kapusok egy része.vlxe írta:Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni
a bayernnek csak akkor van esélye ha kapott gol nélkul, legalabb két rugottal lehozzák. a madrid otthon uis fog loni legalabb 2-3-at...vlxe írta:Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni
Ugyanez, csak én a Bilbaonak szurkolnékAndris írta:Én a Valenciát rég óta nagyon csípem, remélem hogy bekeverednek és meg is nyerik. Az meg nem is kérdés hogy Valencia Bilbao döntőt szeretnék
Hátcsaknem!kurdt írta:Aztán elcsapnak minket az Európai Szuperkupában, mint anno a Sevilla...
Aztán elcsapnak minket az Európai Szuperkupában, mint anno a Sevilla...Rinku írta:Újabb Ibériai házi döntő az EL-ben egymást követő évben!Annyi különbség van mindössze, hogy míg tavaly 3 portugál és 1 spanyol, addig idén 3 spanyol és 1 portugál fog összecsapni!
Barca és Bilbao győzelmet szeretnék, nagyon jó érzés lenne, ha a két kedvenc csapatom ülne fel az európai trónokra!
Erre ennyit tudok írni: DETTÓBarcaman1993 írta:Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím.Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még...
Nekem nincs más kívánságom a szezon hátralévő részének alakulását illetően, mint hogy augusztusban 3-szor kelljen a Bilbaoval játszanunkBarcaman1993 írta:Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím.Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még...