2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Thigao-nak a msáodik sárgáját eltörölték - ezzel a pirosat és a meccs kihagyást is. Ettől függetlenül, mivel ma kezdett szerintem nem a pályán kedden, de a keretben ott lesz.shutterisland írta:ezért jó, hogy pihent ma xavi és iniesta, mert a getafe ellen lehet őket csapatni a kezdőbe.
cesc ugye nem lesz, plusz thiago sem, ha jól rémlik.
én sem vagyok biztos a 2 meccsesbensocio66 írta:szerintem tíz sárga után is egy meccset kell kihagyni,bár nem vagyok benne teljesen biztos.Initom írta:azt hiszem Masch és Pique is 9 sárgás. nagyon oda kell figyelniük mert 1 sárga és az 2 meccs kihagyás...
szerintem tíz sárga után is egy meccset kell kihagyni,bár nem vagyok benne teljesen biztos.Initom írta:azt hiszem Masch és Pique is 9 sárgás. nagyon oda kell figyelniük mert 1 sárga és az 2 meccs kihagyás...
Gyanús is volt, csak gondoltam nem véletlenül írták Monotyának, a bíró is hibázhat... Akkor hát Cesc nélkül keddenMessidona10 írta: Amit Montoyának írtak ki, azt Cesc kapta.
Rosszul írták ki a TV-sek, nem Montoya kapta, hanem ő.sjd írta:Ezt hogy? Nem is kapott sárgát a meccsen..ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat.
Egyébként nagyon durva belegondolni, hogy a 100 gólt még mi is bőven meglőhetjük, ha jól emlékszem 08/09-ben Pique lőtte a századikat a 6-2-n, most is kiegyeznék valami ilyesmivel
Amit Montoyának írtak ki, azt Cesc kapta.sjd írta:Ezt hogy? Nem is kapott sárgát a meccsen..ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat.
Egyébként nagyon durva belegondolni, hogy a 100 gólt még mi is bőven meglőhetjük, ha jól emlékszem 08/09-ben Pique lőtte a századikat a 6-2-n, most is kiegyeznék valami ilyesmivel
Ezt hogy? Nem is kapott sárgát a meccsen..ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat.
Nem lepődnék meg, ha mondjuk Valdés kidumálná magának az ötödiket lassan. Gyanítom, hogy lesz egy meccs, amin feltétlenül ott szeretne lenni.ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat. Valamint három játékosnak is 4 sárgája van, névszerint: Alexis, Keita, Valdés.
Végül nem lett gond, pedig a 4. 100%os ziccer kihagyása után, azt hittem, jön a törvényszerű pontvesztés, de nem.mahitoo írta:Remélem most nem fázunk rá erre a középpályára.Persze azért nem mindegy, hogy Sergi Roberto, vagy Fabregas kezd.Hajrá!
Jogos!zola8787 írta:Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!Nem kötekedésből írtam, csak kérdezem
Azért én félek, hogy se Xavi se Ini, de hajrá!