Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.04.08. 12:14:50

#David Villa# írta:Azért piszok szerencséje van a madridnak. Mindig olyan állapotban meccsel a Valenciával meg az Atleticoval is, mikor azok a bajnokságban gyengén muzsikálnak...
úgy vagyok a valenciával mint az előző héten az osasunával h mindenki reménykedett az x-ben aztán láttuk mi lett a vége....
de azért szurkolok a vanciának :D
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.04.08. 12:13:57

Zsolti95 írta:Vezet a LEVANTE az Atletico ellen!! :D
Jó lenne nekünk ha nyerne a Levante mert 48pontja lenne mint a Valenciának és akkor nekik össze kéne hozniuk egy X-et Madridban h előrébb lépjenek! :wink:

Hát, ha nem is a Levante, de a Malaga miatt nagyon kell küzdeniük, de kötve hiszem ma táltosodnak meg...
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.04.08. 12:12:28

Azért piszok szerencséje van a madridnak. Mindig olyan állapotban meccsel a Valenciával meg az Atleticoval is, mikor azok a bajnokságban gyengén muzsikálnak...
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.04.08. 12:10:21

Vezet a LEVANTE az Atletico ellen!! :D
Jó lenne nekünk ha nyerne a Levante mert 48pontja lenne mint a Valenciának és akkor nekik össze kéne hozniuk egy X-et Madridban h előrébb lépjenek! :wink:
csabimo
Capitá del Barça

2012.04.08. 12:10:03

Igen érdekes hogy mindig a biró vagy a mostanában annyit nem emlegetett szerencsével nyerjük a meccseinket!!
Tegnap találkoztam a meccs után egy realos spanommal az első szava az volt h azért szerencsétek volt :D...mert h az első golunk :D
Tesa mondom fogalomzavarba vagy, szerencse volt a zaragoza első golja!!! Igen az szerencse!! A miènk pedig egy kapusbaki után született, és itt le is zártam a témát...

Ja még annyit hozzátettem h megnyerjük a bajnokságot is ...,
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.04.08. 12:09:22

recrea írta:
MessiBarca10 írta:
MyStiQ írta:Sziasztok!

Rövid leszek, de néhány dolog miatt írnék:

1.: Mindkét oldal (eurobarca és madridista) ugyanolyan elfogult, mint a másik. Ti minket csalóztok, mi titeket. Ti úgy vélekedtek, hogy minket tolnak a bírók, mi úgy, hogy Titeket. Én is a részese vagyok - mostanában (de ennek oka van) - ennek a túloldalon.
2.: Bevallottan megvetem a MAI Barcelonát, ugyanis nekem ez egyáltalán nem tetszik, hogy minden apróbb kontakt után hármat pörögnek a földön a játékosok, valamint az sem, hogy a bíróhoz 5-8 ember odarohan egy-egy kiélezett meccsen számtalan ítéletnél. Igen, nálunk is dobálja magát adott esetben Di María és C. Ronaldo, ahogy Titeket is zavarhat sok egyéb dolog a mai (és korábbi) Real Madriddal kapcsolatban. Mindamellett, hogy sokszor gyönyörű dolgokra képesek, ezek nekem antipatikussá teszik a mostani klubot. A régiekkel nem volt ilyen bajom. Most az, hogy ez a sikereknek tudható be, vagy csak szimplán idegesít, azt nem tudom.
3.: Személy szerint engem bánt, hogy a Barcelona és Messi angyalként van elkönyvelve a médiában, míg a Real Madrid és Ronaldo ördögként. SZERINTEM egyik klub sem jobb a másiknál, mindkettőnek (és mindkét játékosnak) megvannak a maguk kis csúnya húzásai, ami a másik oldalt idegesíti.
4.: Pep Guardiola és José Mourinho: ugyanazt érzékelem. Mourinho igaz, hogy képes hatalmas baromságokra, csúnya húzásokra, de róla Ti is tudjátok, hogy szerepet játszik, hogy a csapatát védje. Nyilván ezt csak azon csapat szurkolói (és ott sem mindenki) tudják elviselni, ahol dolgozik, de egyre inkább úgy vélem, hogy Guardiola sem az az úriember, aminek mutatja magát a médiában. Kicsit álszentnek érzem.
5.: ...és lényegében ez a legfontosabb. Ti jobban ismeritek ezt a közösséget, így a segítségetekre lenne szükségem: tudnátok mondani nekem egy olyan FÓRUMOZÓT közületek, aki NAGYSZÁJÚ, de NEM FERDÍT, picit talán PROVOKATÍV, emellett pedig TISZTELI a Real Madridot és RÉGÓTA Barcelona szimpatizáns?

+1: nyilván a fenti pontokkal nem fogtok egyetérteni, mivel véditek a saját szeretett klubotokat, ami rendben is van. Egy bizonyos határig. :)
Öröm normális konkurenciával társalogni :D
Csak annyit fűznék hozzá,hogy nekem a Real játéka is nagyon tetszett...kb 2009ig..megjött CR ,Mou..elment Zidane Ronaldo Beckham Hierro Raul VAn N(bár ők régebben) ...nekem ők voltak az igazi Madrid.Ebben az "új"ban csak az nem tetszik,hogyha nem kedvező az eredmény elkezdnek vagdalkozni edzőjük mintájára.(Pepe,Ramos,Marcelo)...Ronaldoval személy szerint csak az a bajom,hogy talán egy kicsit nagyképű...múltkor az a combmutogatás sok(k) volt...
Biztos mi is színészkedünk néha..ez manapság a football része :(,de inkább néha dobja el magát,minthogy elég csúnya belépőket tegyen(neadjisten sérülést),vagy a bíró mögött rátapos a kezére...,de amúgy Titeket sem kell félteni a színészkedéstől..gondolok Pepe EC esetére...amikor hozzá sem értek és percekig lentmaradt,hogy a Barca ne tudjon kontrázni..
Normális konkurencia..aha, az!
Máshol a következő szavakat használja az úriember a csapatunkra, és burkoltan a szurkolókra: gusztustalan, undorító, hányinger, itt meg objektivitásról, tiszteletről hadovál. WTF?

Na most, ha én átjövök jó pofizni, akkor nem írok ilyen stílusban a saját szurkolói oldalamon, hiszen tisztában vagyok vele, hogy a 90% átjár olvasgatni. Ha viszont ilyen stílusban írok ott, akkor meg nem jövök át ide.
Aki ezt a real-t tiszteli, az nem Barcelona drukker vagy akkor nem mond igazat, csak hogy jobb színben tüntesse fel magát.

Sok dologgal egyetértek az ellendrukkerekkel (színészkedés, média nyomása, Chelsea második meccs, FC Barcelona tudatos marketing, Pep álarca), de mindezt normálisan is lehet közölni.

Egyáltalán nem tisztelem ezt a real-t, a régebbit igen (97 óta figyelem a két csapatot), annak ellenére, hogy vannak játékosok, emberek, akiket szeretek és tisztelek a klubnál: Cassillas, Kaka, Higuain, CR (akármennyire is fura, sztem semmi gond nincs a sráccal), Zidane, de Arbeloa, Marcelo, Ramos, Pepe-féle alattomos személyeket nem vagyok hajlandó a legkisebb mértékben sem tisztelni, holott pl. az utóbbi kettő kivételes tudással van megáldva.

Mou pedig egy nagyképű ember, aki nem képes méltósággal elviselni a vereséget...ezt a hozzáállást pedig csapatára is ráragasztotta.
Burkoltan én is ugyanezt írtam,ha átolvasod :D
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.08. 12:02:35

Itt most az a helyzet, h hogy melegszik a Real piteje. Ameg 10 pont volt a kulonbseg, senki nem szolt semmit. Most hogy mar kevesebb, rogton vilagvege van. Le sem kell t...ni oket. Hadd sirjanak.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.08. 11:53:16

Nagyon remek egyébként, hogy még a madridisták nagy része is elismerte pár meccsel ezelőttig, hogy kicsit több szerencséjük van a bajnokságban a bírókkal.6 pont a difi, mostmár nekünk csalják el. :D Elképesztő!

De az mégjobban, hogy (most először olvasgattam bele a fórumukba komolyabban) 2 csapat szurkolói ennyire máshogy látnak minden egyes meccset.Ha valamelyik oldalnak igaza lenne, a másik csapat kb 50 ponttal állna a bajnokságban.Az elfogultság rendben van, de ez már nem egészséges. :(
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
LM10
Director del Fútbol

2012.04.08. 11:42:18

Mostanában itt elszabadult a pokol.. mindkét oldal bírózik...hagyjukmár. Annyira rühellem a bírózást. A pályán elkenjük a Real otthon, meg 1x vhol botlanak, és megnyerjük a Ligát!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.08. 11:36:46

a zaragoza ellen is megint a bírónak köszönhetjük, ez komolyan mondom hihetetlen.

rúgtak egy lesnek látszó gólt, meg kaptak egy olyan tizit, amit alexis nem kapott meg a milan ellen, hogy a madridistákat idézzem : "hosszan tolta meg, nem érte volna el a labdát a csatár".
volt egy eset, mikor thiago csukafejese a kaputól 2 méterrel, elütötték, mint a szél. semmi.
olyan is volt, hogy vagy messi, vagy pedro 1-1-ben lett visszafújva les címén, holott nem volt az.

a kiállítás szerintem jogos volt, mind a két sárga járt.

amit számonkérhet a zaragoza, hogy talán azért a keitás belépőért lehetett volna pirosat adni, elmaradt 1-2 sárga a barcásoknál, és talán olyanért is láttunk már tizit, mikor keitának a kezéhez ért a labda a 16-oson belül.

de komolyan mondom, már egy 1-4-nél is a bírók.

megint visszavonatkoztatok a tegnapi írásomhoz : a real madrid szurkolói DIREKT NEM VESZIK ÉSZRE AZT, HOGY A BARCELONA ELLEN IS FOLYAMATOSAN VANNAK TÉVES ÍTÉLETEK, ÉS OLYAN DÖNTÉSEK, MIKOR KÉTES ESETBEN A BARCA HÚZZA A RÖVIDEBBET ? :roll:
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.08. 11:36:19

Amúgy az egyik kedvenc jelentem a szezonból annyira passzol a madridisták által emlegetett bírózáshoz és színészkedéshez, hogy az mesébe illő. :D Mikoron Pepe úr egy lövést hatástalanított a 16-oson belül a kezével, majd eljátszotta hogy a ladba fejbe találta, és fetrengett egy sort.A spori helyében, ha látom az eseményeket, odasétálok, adok egy sárgát kezezésért, egyet színészkedését, majd miztán Pepe teljesen higgadtan levonul a pályáról, elvégeztetem a jogos tizenegyest. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.04.08. 11:36:58-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Cali
Entrenador del Barça

2012.04.08. 11:24:36

Olvasgatva a fórumokat, kicsit szánalmas, hogy a szurkolás elmegy abba az irányba, hogy többet foglalkozunk egy meccs után a bírókkal, Reallal és azzal, hogy mit gondolnak rólunk a másik oldalon, mint az adott meccsel... Ez mind a két félnél megvan. Ugyanakkora divat lett fikázni a másik oldalt, mint szurkolni a Barcának, vagy Realnak. :roll:
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.08. 10:46:14

AndrésGerardHernandez írta:
mahitoo írta:Nem erre a hsz-emre gondolok, ami az ellenoldalról szól, hanem abba a nagyon nagyon hosszúba. :D
Kellett egy kis idő, hogy tényleg utána járjak az általad leírtaknak, de megérte, mert visszaigazolom, hogy minden leírt szavad fedi a valóságot. Aki nem hiszi, járjon utána! Küldd el másik fórumokba is, így több embernek is felnyitnád a szemét! Azt is leírhatnád, meglátásod szerint kivel működik együtt F.Torres a háttérben, mert én ott is turpisságot érzek.

Ez nagyon off, de közérdekű információ.
Pontosan ugyanannyi valóságtartalma van beteg agyszüleményemnek, mint a Madridnál a portugálok nyilatkozatainak. :wink: De emlékezzetek ezekre a szavakra (mintha az utolsók lennének), mikoris Madrid lángbaborulása után José grántvörös-kék lovon bevonul Barcelonába, és elfoglalja méltó helyét az FC Barcelona elnöki trónján! :D
Lego
Jugador del Barça

2012.04.08. 10:30:29

1.: Mindkét oldal (eurobarca és madridista) ugyanolyan elfogult, mint a másik. Ti minket csalóztok, mi titeket. Ti úgy vélekedtek, hogy minket tolnak a bírók, mi úgy, hogy Titeket. Én is a részese vagyok - mostanában (de ennek oka van) - ennek a túloldalon.
Ezzel nincs is gond... inkább azzal van, hogy azért nézitek a másik meccsét (gondolom itt is szép számmal), hogy keressétek a másikban a hibát. Én elhiszem, hogy idegesítő, ha megyünk utánatok, de hidd el azzal meg nem lehet bajnokságot nyerni, hogy a másikra mutogatsz. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mind a két csapat szurkolótábora vmilyen szinten elfogult, akár tetszik akár nem.
4.: Pep Guardiola
Róla meg csak annyit, hogy vki elkezdte mondani, hogy álszent és a többi meg megy utána. Elismerem, hogy a nem a legnagyobb edző a világon és sokan túlértékelik, de ezért besározni vkit...
Ha van vki a Barcában, aki teljes mértékben tiszteli a Madridot az pont Ő (meg valszeg Puyol)... ezért nem értem én ezt az egészet.
Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.
Ez nagyon érdekes volt... tetszett 8)
Kössz umek!
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.08. 10:29:08

MessiBarca10 írta:

2.: Bevallottan megvetem a MAI Barcelonát, ugyanis nekem ez egyáltalán nem tetszik, hogy minden apróbb kontakt után hármat pörögnek a földön a játékosok, valamint az sem, hogy a bíróhoz 5-8 ember odarohan egy-egy kiélezett meccsen számtalan ítéletnél. Igen, nálunk is dobálja magát adott esetben Di María és C. Ronaldo, ahogy Titeket is zavarhat sok egyéb dolog a mai (és korábbi) Real Madriddal kapcsolatban. Mindamellett, hogy sokszor gyönyörű dolgokra képesek, ezek nekem antipatikussá teszik a mostani klubot. A régiekkel nem volt ilyen bajom. Most az, hogy ez a sikereknek tudható be, vagy csak szimplán idegesít, azt nem tudom.
3.: Személy szerint engem bánt, hogy a Barcelona és Messi angyalként van elkönyvelve a médiában, míg a Real Madrid és Ronaldo ördögként. SZERINTEM egyik klub sem jobb a másiknál, mindkettőnek (és mindkét játékosnak) megvannak a maguk kis csúnya húzásai, ami a másik oldalt idegesíti.
4.: Pep Guardiola és José Mourinho: ugyanazt érzékelem. Mourinho igaz, hogy képes hatalmas baromságokra, csúnya húzásokra, de róla Ti is tudjátok, hogy szerepet játszik, hogy a csapatát védje. Nyilván ezt csak azon csapat szurkolói (és ott sem mindenki) tudják elviselni, ahol dolgozik, de egyre inkább úgy vélem, hogy Guardiola sem az az úriember, aminek mutatja magát a médiában. Kicsit álszentnek érzem.
5.: ...és lényegében ez a legfontosabb. Ti jobban ismeritek ezt a közösséget, így a segítségetekre lenne szükségem: tudnátok mondani nekem egy olyan FÓRUMOZÓT közületek, aki NAGYSZÁJÚ, de NEM FERDÍT, picit talán PROVOKATÍV, emellett pedig TISZTELI a Real Madridot és RÉGÓTA Barcelona szimpatizáns?

+1: nyilván a fenti pontokkal nem fogtok egyetérteni, mivel véditek a saját szeretett klubotokat, ami rendben is van. Egy bizonyos határig. :)
Csak annyit fűznék hozzá,hogy nekem a Real játéka is nagyon tetszett...kb 2009ig..megjött CR ,Mou..elment Zidane Ronaldo Beckham Hierro Raul VAn N(bár ők régebben) ...nekem ők voltak az igazi Madrid.Ebben az "új"ban csak az nem tetszik,hogyha nem kedvező az eredmény elkezdnek vagdalkozni edzőjük mintájára.(Pepe,Ramos,Marcelo)...Ronaldoval személy szerint csak az a bajom,hogy talán egy kicsit nagyképű...múltkor az a combmutogatás sok(k) volt...
Biztos mi is színészkedünk néha..ez manapság a football része :(,de inkább néha dobja el magát,minthogy elég csúnya belépőket tegyen(neadjisten sérülést),vagy a bíró mögött rátapos a kezére...,de amúgy Titeket sem kell félteni a színészkedéstől..gondolok Pepe EC esetére...amikor hozzá sem értek és percekig lentmaradt,hogy a Barca ne tudjon kontrázni..
Normális konkurencia..aha, az!
Máshol a következő szavakat használja az úriember a csapatunkra, és burkoltan a szurkolókra: gusztustalan, undorító, hányinger, itt meg objektivitásról, tiszteletről hadovál. WTF?

Na most, ha én átjövök jó pofizni, akkor nem írok ilyen stílusban a saját szurkolói oldalamon, hiszen tisztában vagyok vele, hogy a 90% átjár olvasgatni. Ha viszont ilyen stílusban írok ott, akkor meg nem jövök át ide.
Aki ezt a real-t tiszteli, az nem Barcelona drukker vagy akkor nem mond igazat, csak hogy jobb színben tüntesse fel magát.

Sok dologgal egyetértek az ellendrukkerekkel (színészkedés, média nyomása, Chelsea második meccs, FC Barcelona tudatos marketing, Pep álarca), de mindezt normálisan is lehet közölni.

Egyáltalán nem tisztelem ezt a real-t, a régebbit igen (97 óta figyelem a két csapatot), annak ellenére, hogy vannak játékosok, emberek, akiket szeretek és tisztelek a klubnál: Cassillas, Kaka, Higuain, CR (akármennyire is fura, sztem semmi gond nincs a sráccal), Zidane, de Arbeloa, Marcelo, Ramos, Pepe-féle alattomos személyeket nem vagyok hajlandó a legkisebb mértékben sem tisztelni, holott pl. az utóbbi kettő kivételes tudással van megáldva.

Mou pedig egy nagyképű ember, aki nem képes méltósággal elviselni a vereséget...ezt a hozzáállást pedig csapatára is ráragasztotta.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.08. 10:12:58

shutterisland írta:ha már így téma..

egyszerűen azt nem tudom felfogni (és nagyon fel szoktam húzni magam rajta) hogy egyes emberek egyszerűen ELFELEJTIK azt, hogy mind a chelsea, mind az arsenal és most a milan ellen IS voltak a barcelonát hátráltató döntések, csak általában az első meccsen.......
Már azt sem értem, hogy mások miért lovagolnak ezen, azt pedig végképp nem, hogy mi miért vergődünk még a dolgon...

Az elmúlt 20 évben 4-szer mi lettünk Európa legjobb csapata az adott évben, nagyszerű játékkal és megérdemelten. A többi maszlag.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2012.04.08. 10:07:50

mahitoo írta:Nem erre a hsz-emre gondolok, ami az ellenoldalról szól, hanem abba a nagyon nagyon hosszúba. :D
Kellett egy kis idő, hogy tényleg utána járjak az általad leírtaknak, de megérte, mert visszaigazolom, hogy minden leírt szavad fedi a valóságot. Aki nem hiszi, járjon utána! Küldd el másik fórumokba is, így több embernek is felnyitnád a szemét! Azt is leírhatnád, meglátásod szerint kivel működik együtt F.Torres a háttérben, mert én ott is turpisságot érzek.

Ez nagyon off, de közérdekű információ.
Tim
Mezei fórumozó

2012.04.08. 10:01:35

De most tényleg...ezzel,vagy evvel? Ezen képesek vagytok vitatkozni?! :roll:

Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.08. 09:34:44

Nem erre a hsz-emre gondolok, ami az ellenoldalról szól, hanem abba a nagyon nagyon hosszúba. :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.08. 09:05:04

mahitoo írta:Ha már annyi sört, meg billenyűcsapkodást öltem az előző hsz-embe, legalább lefikáznátok? :D
Beleolvastam rmost eggel, hogy mi ment a másik oldalon a meccsünk alatt. :D Leszögezem, volt 1-2 normális hozzászólás is. De a mi tizink nem igazán volt az, a zaragózai piroslapanál mérlegelni kellett volna.Ezt páran úgy állapították meg, hogy nem nézték a meccset. :D Nálunk ki kellett volna állítani kb:Thiagot, Keitát, Fabregast, és a Zara még nagyjából 3 tizenegyest nem kapott meg. :D Ma nagyon odafigyelve fogom olvasni a mi oldalunkat a Valencia meccs alatt.Persze ennek akkor lesz értelme, ha szoros lesz a meccs. :)
Ha a túloldalon vakok nézték a meccset, akkor meg is értem. Kezdjük ott, hogy a Zaragoza 11-ese nem volt az. Messinek egy olyan lest fújtak be, ami nem volt az és vitte volna a kapusra. Abban igazuk van, hogy Keitát ki kellett volna szórni (egyébként bűn rossz volt) a kezezésénél, ami mellé egy 11-est kellett volna kapniuk. A 3 szitu szintén egyértelműen nem volt 11-es, remek színészi alakítás volt, mint az első. Nekünk nem adtak meg ugye egy egyértelmű tizit Thiago esetében, míg a kiállítás szintén egyértelmű volt. Egymás után 2x lerántotta az emberke a kapura tartó Alexist. Nem is értem, hogy más bárkinek is felmerülhetett.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.08. 08:24:41

Ha már annyi sört, meg billenyűcsapkodást öltem az előző hsz-embe, legalább lefikáznátok? :D
Beleolvastam rmost eggel, hogy mi ment a másik oldalon a meccsünk alatt. :D Leszögezem, volt 1-2 normális hozzászólás is. De a mi tizink nem igazán volt az, a zaragózai piroslapanál mérlegelni kellett volna.Ezt páran úgy állapították meg, hogy nem nézték a meccset. :D Nálunk ki kellett volna állítani kb:Thiagot, Keitát, Fabregast, és a Zara még nagyjából 3 tizenegyest nem kapott meg. :D Ma nagyon odafigyelve fogom olvasni a mi oldalunkat a Valencia meccs alatt.Persze ennek akkor lesz értelme, ha szoros lesz a meccs. :)
kurdt
Megmentő :)

2012.04.08. 02:40:47

MyStiQ írta:Ti jobban ismeritek ezt a közösséget, így a segítségetekre lenne szükségem: tudnátok mondani nekem egy olyan FÓRUMOZÓT közületek, aki NAGYSZÁJÚ, de NEM FERDÍT, picit talán PROVOKATÍV, emellett pedig TISZTELI a Real Madridot és RÉGÓTA Barcelona szimpatizáns?
)
A mostani (2010-) Realt is tisztelni kell ehhez?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.08. 01:29:02

ha már így téma..

egyszerűen azt nem tudom felfogni (és nagyon fel szoktam húzni magam rajta) hogy egyes emberek egyszerűen ELFELEJTIK azt, hogy mind a chelsea, mind az arsenal és most a milan ellen IS voltak a barcelonát hátráltató döntések, csak általában az első meccsen.

de mivel továbbmentünk, így csak azok kerülnek mindig megelmítésre, amelyek a barcát segítették.
ez annyira idegesítő.

nagyon elfogult buta az a barca drukker, aki azt mondja, hogy ezekben a párharcokban nem tévedtek fontos pillanatokban a javunkra, de egyszerűen hihetetlen, hogy a mérleg másik oldalát (ahova kishíján ugyannyi esetet fel lehetne jegyezni ugyanezen párharcokról, vagy akár az inter elleniről a barca kárára) egyszerűen EGY AZ EGYBEN KIHAGYJÁK egy-egy véleményből.

pedig a barcát sújtó tévedések még időrendben előrébb is voltak, tehát a régivágású arcok ( " ha ezt befújják, nem alakul ki a későbbi szituáció ") számára még jobban szembetűnő kéne, hogy legyen.

a legegyszerűbb példa : ha az arsenal ellen megadják az egyvonalas gólunkat, amit elvettek les címén, 0-2-vel fordulunk a nou camp-beli visszavágóra 2-1 helyett.

ha a milan ellen befújják a tizit alexis vs abbiati esetnél (ma pl. egy ugyanolyat fújtak be lafitának ellenünk) akkor valszeg győzelemmel, de minimum idegenben lőtt góllal fordulunk milánóból.

az inter elleni és chelsea elleni meccs döntéseit nincs kedvem elemezni (meg nem is emlékszek már a felére) de az is biztos, hogy ott is megvoltak a barca elleni téves ítéletek, és ebből az összesen 4 párharcból egyedül a chelsea elleninél érzem azt, hogy túlsúlyban voltak a barcát segítő tévedések.

ehelyett mind a két meccsen csak azt hallani, hogy rvp-t kiállították feleslegesen, és ez vitte a párharcot, illetve ez a nesta féle tizi is sláger.

ha ez "kettős mérce" akkor nincs semmi baj, a barcásoknál is megvan, de akkor ismerjék el a madridisták is, hogy csak azt látják meg ők is, amit akarnak.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.08. 01:16:20

MyStiQ írta:Ti jobban ismeritek ezt a közösséget, így a segítségetekre lenne szükségem: tudnátok mondani nekem egy olyan FÓRUMOZÓT közületek, aki NAGYSZÁJÚ, de NEM FERDÍT, picit talán PROVOKATÍV, emellett pedig TISZTELI a Real Madridot és RÉGÓTA Barcelona szimpatizáns?
)
Illik rám a személyleírás, csak nem vagyok nagyszájú :cry:

Kipihenten majd megrázom azért a tudásfát.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.04.08. 01:06:59

Válasz küldése