Megy itt már rendesen a tartalékolás, ami nem is csoda, egy ilyen szezonban, ahol folyamatosan jönnek a meccsek, s pl az OKC is 3as vereség sorozatban, ilyenkor nem lehet azzal kockáztatni, hogy valaki lesérül!Főleg, hogy mint írtam rengeteg volt amúgy is a sérülés idén, s a nagy terhelés miatt, simán izomsérüléseket összelehet hozni, ami 1-2 hét vagy lehet több is!
Viszont tegnap nagyon érdekes meccsek voltak

Pacers sajnos nyert (ma velük játszunk, elmondani nem tudom mennyire fontos meccs lesz ez nekünk Indianaban

)
Cavs megnyerte a tankcsatát, ezzel segítve a Raptorst

Atlanta is nyert sajnos

Miami-Grizzliesről volt szó
Blazers megverte a Mavs-et Dallasban , Spurs nyert a Hornets ellen, itt álljunk meg egy szóra a'la Grécsi tanár úr

Spurs bench 82!

pont, s vezetik nyugatot ráadásul a ligaelsőség is közel van 22-4 otthon a SA és 10-0 a legutóbbi 10 meccs, félelmetesek!
Persze tavaly is ez volt, aztán Memphis elkalapálta őket, de ott a Gasol-Randolph páros nem feküdt nekik

De megint érdekes a Spurs, s velük mindig számolni kell! (mellesleg mikor téma volt, hogy OKC-Miami "álomdöntő" lesz vagy nem, én akkor s most is tartom nem, s az OKC nem fog bejutni szerintem, s talán pont a Spurs miatt

)
Denver megnyerte a Suns elleni ki juthat még a PO-ba élet-halál meccset, s a Houston meg nyerni tudott LA-ben többek között a kis szlovénnek köszönhetően, aki megint 26-4-11 érte és Linért nagy harc lehet az offseasonben (bár Linhez val. fog ragaszkodni a Knicks, de ki tudja

)
a keleti konferencia is nagyon érdekes, a Pacers a remek meccseinek köszönhetően szerintem a 3ik helyre be is fog futni, de onnantól lefelé thriller night

Atlanti divízió szóba került sokszor, vasárnap Celtics-Sixers, ott sok minden eldőlhet

Hawks-Magic egy más nyakán, ráadásul Orlandoban tudjuk mi folyik, s hát a 8k helyért meg öldöklő csat megy, s a Knicks most 2 Bulls meccset játszik, s lehet Rose-t megkapják
És lesz még Bucks-Knicks meccs is
Nyugaton meg a helyzet változatlan, gyakorlatilag fordulóról-fordulóra változik a sorrend
1-2 szerinte4m biztos, kérdés OKC-Spurs vagy Spurs-OKC
3-4 is valószínű LA csapat lesz csak ott is kérdés, Paulék vagy Bryanték

5-től lefelé meg a jó Isten se tudja

És talán a Blazersig van a lista, bár a Portlandet nem hiszem, hogy érdekli a PO, de nem lenne lehetetlen, ha valahogy beesnének, bár nagyon kicsi rá az esély, de van rá

Viszont a Grizzlies-Mavs-Rockets-Denver-Jazz-Suns szépen egymás nyakán pár meccsekre

Bárhogy is alakul a nyugati első kör megint nagyon izgalmas lesz, kezdődhetne már tényleg a PO
Race to the MVP: Rajon Rondo
Emlékszem egyszer Game linkelte, hogy változott az évek folyamán James fején a kis fejpánt, na most már kettő van
Josh McRoberts for MVP
http://www.youtube.com/watch?v=v4wDjOtW ... AAAAAAABAA
Brandan Wright :
http://www.youtube.com/watch?v=g7CW-Dal ... AAAAAAAKAA
Are you kidding me