Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
UhhhhDrigo írta:Hát egy év után újra hozzászólás itt:
Sajnos megint a kiesés híre nem sikerült ledolgozni a 10 gólos hátrányt csak a felét.Így a Flensburg ment tovább.Megtört a spanyol egyeduralom 3 év után spanyol csapat búcsúzott a BL-től(nem spanyollal szemben)
Sajnos... De legalább a Fotex tovább ment.Chris írta:kiestünk a bl-ből, egy gólon múlott.
S a Montpellier europa egyik legerosebb csapat;Chris írta:A Portland vezeti a spanyol bajnokságot a Barca előttRonaldinho 17 írta:Veszprém és a Barca is verhető ellenfelet kapott![]()
Hajrá Magyarok(amúgy csak a Dunaferr) és Barcelona
De elmentem volna! Biztos szuper volt! :S De a csapatom itthon játszott (kosár)bajnokit, ezért ott illet hangerőt produkálni... Csak B-közepes vagyok, a fene egye meg!mademan írta:én kinn voltam a meccsen a barátnőmmel aki nagy szeged fan! Én persze a Barcanak szurkoltam, bár nem díszelegtem gránátvörös-kék szerelésben!
Annyiban támogattam a csapatot hogy a góloknál tapsoltam, persze mindenki nézett minek örülök, úgyhogy kimentettem magam mondván a szegedet próbálom lelkesíteni, de azért néha elszóltam magam úgyhogy nagyon meleg volt a szitúáció. kumma nagy meccs volt!
remélem jövöre is őket kapjuk!
Pusztán jó kapcsolatban vagyunk az oldallal.