Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pihenjen csak ő is, a későbbiekben nagy szükség lesz rá. Inkább Cue és Tello, ők a Zaragoza ellenit is kihagyták.Sanama írta:alexist miért hagynátok ki?
Nem, ez teljesen kiment a fejemből, amikor írtam. Tehát Piqué helyett Puyol és jól van. Bár így bírnám, ha Bartra vagy Muniesa kapna legalább pár percet...sjd írta:Pique biztos, h játszhat majd?kurdt írta:Holnapra:
Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano - Busquets, Thiago, Iniesta - Messi, Pedro, Cuenca
az atletico ellen tuti h "véletlenül" be fog sárgulni...és még majd fel is lesznek háborodva, hogy a bíró vmi semmiségért sárgát adott neki...bence-barca írta:Alexis, Keita és VV mellett még Thiago van egy srágára az eltiltástól.
Odaát meg CR, Xabi Alonso és Coentrao.
Most nem tudom, h jó-e nekünk ha Cé el van tiltva. Tudjuk, h úgyse csinálna semmit, de mégiscsak Ronaldo...
Ezért mondom. Csak utána meg jön a Rayo elleni meccs, ami előfordulhat, hogy keményebb lesz a Klasszikusnál. A Realt is nagyon megfingatták és otthon rendkívül erősek. Emellett a pályájuk is kisebb a szokásosnál. Most minden játékosra nagy szükség van. Én a kulcsot abban érzem, vagy Xavi, vagy Ini a pályán legyen és egy stabil védelem Messivel kiegészülve. Még mindig nagyon komplikált ez a bajnokság. Azért ezt a 7 meccset megnyerni brutálisan nehéz lesz. Közben meg még 2 Chelsea... A Chelsea ellen egy picit talán lehet majd pihentetni.bence-barca írta:Hát gondolom akkor vagy jön a "véletlen besárgultam" opció vagy vigyáznak magukra ill. nem játszanak. Mert most még besárgulhatnak, aztuáni meccsen már nem.ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat. Valamint három játékosnak is 4 sárgája van, névszerint: Alexis, Keita, Valdés.
Hát gondolom akkor vagy jön a "véletlen besárgultam" opció vagy vigyáznak magukra ill. nem játszanak. Mert most még besárgulhatnak, aztuáni meccsen már nem.ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat. Valamint három játékosnak is 4 sárgája van, névszerint: Alexis, Keita, Valdés.
Ezekre nagyon oda kell figyelni. Kicsit be vagyok a parázva a sok sárgástól. Fontos lesz a Real elleni meccs, de a Levante és a Rayo idegenben is piszkosul kemények lesznek. Ott még a legerősebb csapatunkkal is nagyon meg fogunk szenvedni. Jobban oda kell figyelni ezekre a sárgás szitukra, mert könnyű meccseink már szinte nem is lesznek.ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat. Valamint három játékosnak is 4 sárgája van, névszerint: Alexis, Keita, Valdés.
Pique biztos, h játszhat majd?kurdt írta:Holnapra:
Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano - Busquets, Thiago, Iniesta - Messi, Pedro, Cuenca
Egymás elleni. 2007-ben ezzel buktuk a bajnokságot.mester0514 írta:Srácok.. nem tudom lehet hülyeség, de én már azt számolgatom, hogy ha esetleg pontazonosság lenne a bajnokság végén a Barcelona és a Real Madrid között, akkor mi döntené el a bajnoki címet? Egymás elleni meccs, rúgott gól, vagy több győztes meccs? vagy mi dönti el a bajnokságot pontazonosság esetén.
Válaszotokat előre köszönöm!
Tény, és (hiába maszatolják egyesek) könnyen felismerhető, hogy Messinek egyre nagyobb szerepe van a csapatban, és sokkal jobban függ a csapat teljesítménye az övétől, mint 1-2-3 évvel ezelőtt. Egyébként eszméletlen, mennyire terhelhető.G.Gabe írta:Én nem csak emiatt aggódom. Hanem tavaly milyen jól ment a szekér, mikor az MVP hármas felváltva rúgta a gólokat. Simán hoztuk a meccseket.recrea írta: Ha szigorúan a számokat nézzük, akkor nem igazán.
Ha azt, hogy mi lesz, ha netán 1-2 hónapra lesérül, akkor már indokoltabb.
Ha valaki rossz passzban volt, ott volt a másik kettő. De most....
Villa kidőlt egész idényre, Messi sem élete formájában játszott sokáig, PEdro meg.... fél év után tudott végre gólt rúgni. Igaz, egy ideig sérült volt, és nagyon kiesett a formából.
Ráadásul a többi csapat is látja ezt, és így azt mondják, hogy elég Messivel foglalkozni, a többiek nem rúgnak gólt úgy sem. És sajnos sokszor igazuk van. Tavaly rettegtek, mikor beidultak előre, nem tudták kit hogy védekezzenek le. Most rámegy az egész hátvédsor Messire, és ha netán ő tovább tudja adni a labdát, a többiek az ordító ziccert is kihagyják.
Én nem csak emiatt aggódom. Hanem tavaly milyen jól ment a szekér, mikor az MVP hármas felváltva rúgta a gólokat. Simán hoztuk a meccseket.recrea írta:Ha szigorúan a számokat nézzük, akkor nem igazán.G.Gabe írta:Ugyanis nagy szükség lenne Messi mellett még egy gólzsákra.
Ha azt, hogy mi lesz, ha netán 1-2 hónapra lesérül, akkor már indokoltabb.