2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, így gondolom én is. Sőt, durva, hogy CR még "halandó emberként" is képes felvenni a versenyt Messivel, sőt néhol meg is előzi őt. Emögött azért rengeteg munka és alázat van, és ez az, amit becsülök benne.minyi-monyi írta:Ronaldo és Messi között van egy nagyon fontos különbség: Messi született zseni, természetes messimozgással, Ronaldo tanulja a cseleit a mozgását mindenét. Minkettő becsülendő dolog, sőt talán Ronaldoé még inkább, de Messié sokkal szebb és harmonikusabb.
Messi statisztikáin túl még az sem piskóta hogy mindezt lényegében pihenés nélkül teszi. Persze ha pihenne és több meccset kihagyna nem járna ennyinél, de akkor is brutális amit művel.shutterisland írta:végre egyenlő meccs szám mellett is vezeti a góllövőlistát.![]()
gondolkodjunk reálisan...60 gól és 24 gólpassz, az ugye 84 gólpont.
van még 7 bajnoki, 1 kupa döntő, 2 bl elődöntő, plusz egy lehetséges bl döntő.
10 vagy 11 meccse van még.
az alatt kellene 8 gólt rúgnia, hogy megdöntse a rekordot.
szerintem meglesz, mert ha egyszer megszalad szokás szerint, és rúg egy mesterhármast akkor már majdnem a fele megvan![]()
na de amire kíváncsi vagyok, azok a gólpontok, ugye a kanadai táblázat.
16 gólpont kéne neki a 100-hoz.
azért az valami elmebeteg lenne. erről nem tudom van e adat, de nem hiszem el, hogy gerd müller vagy deák a 60 valahány gólos szezonjukban elérte a 100 gólpontot.
Erről beszélek én is. Hatékonyságban sokkal jobb lett, de ami +korábban hozzáadott a játéknak a cseleivel az eltűnt. Már mikor látom ezeket az erőltetett sarkalásokat és egyhelybenbiciklicseleket az agyam el tudnám dobni. Azért ha vki megnézi azt a videót, amit linkeltem, hát finoman szólva is finomabb, ösztönösebb a mozgása.Sanama írta:Ez azért érdekes. Jobban tetszett mikor dobálta magát és reklamált mint egy óvodás? MEg ugrált fel-alá a kezdőkörben a bicikli cselek közepette?azzal viszont egyetértek, hogy az ugribugri 420 féle cselt tudó, és bevető, 10 kiló izommal könnyebb ronaldo nekem is szimpatikusabb volt (játékstílusra értem, mert mint ember, sosem csipáztam) , a mai már túl gépies, persze így hatékonyabb.
Ez azért érdekes. Jobban tetszett mikor dobálta magát és reklamált mint egy óvodás? MEg ugrált fel-alá a kezdőkörben a bicikli cselek közepette?azzal viszont egyetértek, hogy az ugribugri 420 féle cselt tudó, és bevető, 10 kiló izommal könnyebb ronaldo nekem is szimpatikusabb volt (játékstílusra értem, mert mint ember, sosem csipáztam) , a mai már túl gépies, persze így hatékonyabb.
És most ezt miért nekem magyarázod? Meg hogy jön ez ide? Nem arról volt szó, hogy hogy kell gólt lőni az alapvonalról, hanem hogy a kettő közül melyik a bonyolultabb, több tudást igénylő gól...zola8787 írta:Gomez fél méterről betérdelt gólja is annyit ér, mint 1 Ronaldo bomba, vagy 1 Messi szlalom.
Gomez fél méterről betérdelt gólja is annyit ér, mint 1 Ronaldo bomba, vagy 1 Messi szlalom.Rinku írta:Erre a gólra képes lenne bármikor, csak nem fogja rálőni onnan. Nem azért, mert nem tudná belőni, hanem mert inkább közel megy a kapuhoz és úgy rúgja a gólokat. Ez a gól nem igazán kelhet vele versenyre, elég egy jó meglátás, hogy kint áll a kapus, meg egy normálisabban száló lövés és lehet ilyen gólt lőni. Ez csak egy lövés, nem egy egész mozdulatsor...
Viszont nem hiszem, hogy így hülyére tudná cselezni Ronaldo a védőket. A két gól között igen nagy a különbség...
Ez is gyönyörű gól, de. Melyikhez kell tudnod jobban focizni? Egy labdát 35-ről betegyél a ficakba? vagy kicselezel 4 embert és elviszed a pakus előtt? Aki focizott már annak nem kérdés...shutterisland írta:ronaldo meg rúgott olyan gólokat, amilyeneket messi nem fog soha.Barcaman1993 írta:Ha már Gefate és Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=0SecqGQBpY4
Ez a gól még mindig hihetetlen. Na ilyet Ronaldo nem tud rúgni. De mások sem... Armando![]()
>>itt egy példa,tessék<<
azért ennyire ne butítsuk le.
ronaldo meg rúgott olyan gólokat, amilyeneket messi nem fog soha.Barcaman1993 írta:Ha már Gefate és Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=0SecqGQBpY4
Ez a gól még mindig hihetetlen. Na ilyet Ronaldo nem tud rúgni. De mások sem... Armando![]()