Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Avatar
ozsimiki
Adminisztrátor
Hozzászólások: 19561
Csatlakozott: 2005.11.29. 21:16:22
Tartózkodási hely: Zalakaros

2012.04.11. 12:50:54

Továbbá nekünk a klasszikus előtt még lesz egy legalább annyira nehéznek tűnő idegenbeli meccsünk, mint ma a Reálnak...szombaton a Levante ellen.

Sőt talán valójában nehezebb is lesz a dolgunk. Persze mint itt nagyon sokan, számítok a cáfolatra ma estétől az Atleticotól...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2012.04.11. 12:25:04

Nem hiszem, az lenne a Madrid legfőbb célja, h Messi megsérüljön. Mégis csak a Real Madridról beszélünk. :)
Az egyértelmű, h most idegesek, de ez érthető is. 4 éve a Barca ott sz.opatja őket, ahol akarja(kis túlzással). Erre most nagyon úgy tűnik/tűnt, h sikerül megfogni minket. Erre most rohamosan csökkent az előnyük. Hát nem irigylem őket, de nem is a mi dolgunk.
Viszont abban biztos vagyok, h ha 3 pontnál kevesebb lesz a hátrány a klasszikuson, akkor egyszerűen a Real esélytelen lesz. Már a kezükben volt a bajnokság, erre ott állhatnak majd a barca ellen és a bajnoki cím a tét. A mi szemszögünkből nézve pedig, ha összejön, akkor ott állunk egy remek sorozat kellős közepén, az ellenfél a Real, aki az elmúlt időszakban mindig megverünk, amikor számít, plusz még hazai pályán is játszunk. Számomra eléggé egyértelmű, h mi lesz a vége.
Viszont. :P Eddig eléggé pesszimista voltam a bajnoksággal kapcsolatban, azt hittem, h ez a Real nem fog leadni 10 pontot. Ma is úgy vagyok vele, h nem hiszem, h ne verjék meg a matracosokat. Az elmúlt években mindig hasonló volt a szituáció. Nagy várakozás előzte meg a madridi derbit, de rendre játszi könnyedséggel nyertek a reálosok. Nyilván most az Atletico játékosai még motiváltabbak, azért nem kis elégtétel lenne, ha többek között nekik köszönhetően bukná a Real a bajnokságot.
Az eszem azt mondja, h nem lesz ma Real bukta, de a szívem bízik a fordítottjában. Nem tudom, h hánytól lesz a meccs, de nem is érdekel, reggel a következőket szeretném olvasni:
Tovább tart a Real gyenge formája.
Még közelebb a Barca.
Az Atletico nyerte a városi rangadót.

:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4094
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2012.04.11. 12:05:24

„A madridisták közül most senki sem kételkedik Mourinhóban, sem a szakmai stábban, sem a játékosokban. Nem tudom, miért lennénk idegesek. A játékosok tíz hónapja azt teszik, amit kell, a számok is ezt bizonyítják, és egyáltalán nincsenek kétségeink a futballistáinkkal szemben. Látva, hogyan dolgozik ez a csapat, semmilyen nyugtalanság, idegesség nincs az együttes körül, és így folytatjuk az idény végéig. Nyugodtak vagyunk az elvégzett munkánk miatt. Csak erre kell összpontosítanunk″ – nyilatkozta Aitor Karanka, aki szerint nem fáradtak a blancók.


Szerintem meg már firkál a habfehér gatyájukban a vége...úgy be vannak sz.rva mint annak a rendje...ebben a kis monológban is 55x elmondja hogy nem idegesek, nyugodtak. Ilyet az ember akkor szokott, amikor nagyon meg akar győzni valakit annak az ellenkezőjéről, amit érez. Ha az ember valami rosszat csinál, akkor is kapkodva, idegesen és sokszor ismételgetve szokta bizonygatni, hogy ő márpedig nem csinált semmit. Félek tőle hogy ez az idegesség valamelyik játékosunk testi épségén fog megmutatkozni április 21.-én....és ez az ember általában Messi szokott lenni. Plusz tudják ők is, hogy ha ki is kapnak, és ezzel esetleg fordítunk, vagy 1 pontra feljövünk, akkor ha Messit kiiktatják pár hétre, akkor a következő meccseken nálunk simán benne van egy pontvesztés...úgyhogy akár ezzel is taktikázhatnak. És látjuk, hogy simán képesek erre, nem riadnak vissza az ilyen eszközöktől. Ráküldik Ramost vagy Marcelo-t Messire, és meg is van oldva. Eddig is csak a csoda mentette meg a játékosainkat attól, hogy valamelyik madridi belépő után ne kelljen hordágyon levinni őket, és hagyjanak ki meccseket. Gondolok itt elsősorban a Ramos vs Messi, Marcelo vs Pedro, Marcelo vs Fabregas esetekre.
Avatar
salas9
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2486
Csatlakozott: 2006.09.26. 14:37:40
Tartózkodási hely: Győr

2012.04.11. 11:54:30

Kíváncsian várom az esti Madridi derbit. Noha egy döntetlen óriási eredmény lenne a matracosoktól a szívem, azt mondja a Real behúzza 2-1-re a meccset. Remélem a legjobb csapattal tud kiállni az Atletico -Falcao és Adrian tegnap sem edzettek, influenza miatt de a keretben ott vannak- és akkor jó meccsnek nézünk elébe!

Gyerünk colchonerok számítunk rátok :twisted:
Kép
Avatar
mahitoo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1193
Csatlakozott: 2009.11.05. 17:38:37
Tartózkodási hely: Veszprém-Budapest

2012.04.10. 23:06:16

Na kéremszépen, holnap estig egy pöttyöcske a difi a 2 csapat között. :) Ha az elmúlt évekhez méltóan nem bírja a nyomást a Madrid, akkor holnap éjfélre max 2 pont lesz az előnyük.Ha az Atletico végre egyszer olyan elánnal menne fel a pályára, mint ellenünk az Espanyol, akkor a saját kezünkbe kerülhetne a sorsunk. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Avatar
bali 15
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2541
Csatlakozott: 2008.06.05. 20:18:25

2012.04.10. 19:43:11

Ami engem illet, én már annak is örülnék ha egy kupa is bekerülne a vitrinbe. A Real nagyon jó volt az idén. Én általában mindig nagyon szkeptikusan ülök le az El Classicok elé. Mindig azt várom, hogy kikapunk.
De szerencsére a fiúk mindig meglepnek :D
Az az igazság, hogy a taktikánkat már egész Európa ismeri. A meccseink nagy része már eléggé nyögvenyelős. Farkas Norbi elmondja, hogy a labdabirtoklás 99-0, de az állás még mindig 0-0.
Csodálom, hogy még csúcsközelben van a csapatunk. (Messi tart ott minket :D )


A Real az elkövetkezendő meccseken kikapni szerintem nem nagyon fog. Pontot veszteni viszont sokkal esélyesebb. Jól mondta Daffy, eléggé fáradt az alakulat.
A Bayern elleni meccset nagyon várom. A BL-ben nekem ez az egyik kedvenc párosításom. Emlékszem még az évtized eleji Effenberg-Raul féle csapatok kakaskodásaira :D .
A Ribery-Robben szélsőpárost nem tudom, hogy hogyan fogja a Real levédekezni. Plusz még ott van Gomez is aki a német sportlapok ömlengenek. Plusz meg persze a motiváció, hogy náluk lesz a döntő.
Avatar
mahitoo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1193
Csatlakozott: 2009.11.05. 17:38:37
Tartózkodási hely: Veszprém-Budapest

2012.04.10. 19:25:17

daffy írta: ui: azt kifelejtettem,hogy nekem továbbra is a legfontosabb a bl. ott 3 meccs van,amit ha megnyer a csapat,akkor itt a kupa. az a kupa,amely további 2-t hoz magával és amely kupa elnyerésével esély lenne az európa és a világ legjobb klubcsapata cím megszerzésére. mivel az utolsó már elég poros a vitrinben,így jobb lenne ezeket megnyerni. én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
Én meg nem tudom.Szezon előtt nekem is BL lett volna elsődleges, természetesen kupa történetének első címvédése miatt.Mostmár viszont...Ha 10 pontról visszajönnénk, az nem lenne semmi.A csapat remélem a BL-re figyel, mert az van a mi kezünkben, a bajnoksághoz ugye nem elég a mi teljesítményünk.Én nem tudom, melyiket választanám, ha lehetne. :) Talán még mindig a BL-t.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2012.04.10. 19:23:11

daffy írta:én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
én alá is írnám. a bajnokság sokkal fontosabb számomra

(fogadással vigyázz, mert deus és ilu ugyanaz :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2012.04.10. 19:02:07

daffy írta:egy kis összefoglalót írok ide,ha már máskor nem teszem,most a kivétel fogja erősíteni a szabályt.
ugyebár volt egy fogadásom Deus és Ilúvatar kollégákkal,hogy a barca triplázni fog. (-10nél kissé megingott a "hitem").
a real játéka finoman szólva is akadoz(ott/ik). a valencia ellen bőven volt annyi helyzetük elöl,amivel 3 meccset meg lehetett nyerni,ugyanakkor a hátsó alakzat adott is az ellenkezőjére sanszot. xabi el van fáradva,remélhetőleg kipiheni magát a klasszikusra,de igaz ami igaz,a barca ellen igen csak lassú már. khedira bárki ellen az. lass-marcelo-pepe-ramos-arbeloa kvintett pedig képes úgy elveszíteni a fejét -ha nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy kéne-,hogy simán benne van a piros lap+eltiltás.
marcelo hosszú ideje csak árnyéka önmagának,a támadások elakadnak rajta,a ellenfél támadásai meg nem.
arbeloa mindig is lassú volt,ezért fő prioritás már az edzőnél is egy jobbhátvéd megvétele.
pepe mehet a pcsába már egy ideje,de amíg mourinho az edző,addig gondolom nem fog,pedig a kis varane kiváló utódja lesz,csak nyugodtabb,összeszedettebb kivitelben.
ezen kívül még mindig hiányzik egy mindenes a középpályára.
a kupa elúszott. a bajnokságban 4 az előny,amelynek elégnek kellene lennie,mert ha nem,akkor a mourinho mítosz nem fog biztos lábakon állni,amelyben a játékosokon kívül az edző is vastagon sáros lesz. szóval ezt be kell húzni innen,ha a világ legjobb csapata címre akar a csapat törni.
a bl-ben a bayern sokkal nagyobb falat lesz,mint azt most sokan gondolják. robben-ribery nem lehet ellenfele a lassú arbeloa és a gyenge formának örvendő marcelonak sajnos. gomez pedig mindent betesz,ami kipattanó(pepével érdekes párharcokat fognak vívni :) ). aminek örülhetnek a semleges drukkerek,hogy a bayern védelme sem az az igazi acélfüggöny,így nem elképzelhetetlen a sokgólos párharc. én bízom itt a továbbjutásban,de igencsak izzadtságszagú lesz.
hogy a szurkolókról is ejtsek pár szót(legyen az akár itteni barcás vagy "ottani" realos): "érdekes" dolog,hogy MINDIG az a csapat tábora bírózik,amelyik pontokat veszít és MINDIG az a nagyképű,amely éppen előnyre tesz szert.
a továbbiakra nem tippelek,mert mind2 csapat igen változó teljesítményt tud nyújtani,a barcának is inog a védelme,gyakran 10ből 1 ziccer megy be,így a pontvesztés itt is benne van olykor,akár csak a másik oldalon. papíron viszont még mindig 4 az előny,aminek ugyancsak papíron elégnek is kell(ene) lennie. viszont a focit sajnos füvön játsszák,így izgalmas lesz a hajrá
ui: azt kifelejtettem,hogy nekem továbbra is a legfontosabb a bl. ott 3 meccs van,amit ha megnyer a csapat,akkor itt a kupa. az a kupa,amely további 2-t hoz magával és amely kupa elnyerésével esély lenne az európa és a világ legjobb klubcsapata cím megszerzésére. mivel az utolsó már elég poros a vitrinben,így jobb lenne ezeket megnyerni. én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
fcbarca78
Jugador del Barça
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2008.02.04. 11:48:06

2012.04.10. 18:46:48

daffy írta:egy kis összefoglalót írok ide,ha már máskor nem teszem,most a kivétel fogja erősíteni a szabályt.
ugyebár volt egy fogadásom Deus és Ilúvatar kollégákkal,hogy a barca triplázni fog. (-10nél kissé megingott a "hitem").
a real játéka finoman szólva is akadoz(ott/ik). a valencia ellen bőven volt annyi helyzetük elöl,amivel 3 meccset meg lehetett nyerni,ugyanakkor a hátsó alakzat adott is az ellenkezőjére sanszot. xabi el van fáradva,remélhetőleg kipiheni magát a klasszikusra,de igaz ami igaz,a barca ellen igen csak lassú már. khedira bárki ellen az. lass-marcelo-pepe-ramos-arbeloa kvintett pedig képes úgy elveszíteni a fejét -ha nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy kéne-,hogy simán benne van a piros lap+eltiltás.
marcelo hosszú ideje csak árnyéka önmagának,a támadások elakadnak rajta,a ellenfél támadásai meg nem.
arbeloa mindig is lassú volt,ezért fő prioritás már az edzőnél is egy jobbhátvéd megvétele.
pepe mehet a pcsába már egy ideje,de amíg mourinho az edző,addig gondolom nem fog,pedig a kis varane kiváló utódja lesz,csak nyugodtabb,összeszedettebb kivitelben.
ezen kívül még mindig hiányzik egy mindenes a középpályára.
a kupa elúszott. a bajnokságban 4 az előny,amelynek elégnek kellene lennie,mert ha nem,akkor a mourinho mítosz nem fog biztos lábakon állni,amelyben a játékosokon kívül az edző is vastagon sáros lesz. szóval ezt be kell húzni innen,ha a világ legjobb csapata címre akar a csapat törni.
a bl-ben a bayern sokkal nagyobb falat lesz,mint azt most sokan gondolják. robben-ribery nem lehet ellenfele a lassú arbeloa és a gyenge formának örvendő marcelonak sajnos. gomez pedig mindent betesz,ami kipattanó(pepével érdekes párharcokat fognak vívni :) ). aminek örülhetnek a semleges drukkerek,hogy a bayern védelme sem az az igazi acélfüggöny,így nem elképzelhetetlen a sokgólos párharc. én bízom itt a továbbjutásban,de igencsak izzadtságszagú lesz.
hogy a szurkolókról is ejtsek pár szót(legyen az akár itteni barcás vagy "ottani" realos): "érdekes" dolog,hogy MINDIG az a csapat tábora bírózik,amelyik pontokat veszít és MINDIG az a nagyképű,amely éppen előnyre tesz szert.
a továbbiakra nem tippelek,mert mind2 csapat igen változó teljesítményt tud nyújtani,a barcának is inog a védelme,gyakran 10ből 1 ziccer megy be,így a pontvesztés itt is benne van olykor,akár csak a másik oldalon. papíron viszont még mindig 4 az előny,aminek ugyancsak papíron elégnek is kell(ene) lennie. viszont a focit sajnos füvön játsszák,így izgalmas lesz a hajrá
hihetetlen jó ilyen objektív madridos véleményt olvasni. Szerintem egyébként sokan el vannak barcás oldalon tévedve, toronymagas esélyes a madrid a bajnokságban. Meg is tenném őket....De! Volt egy olyan megérzésem 1,5 hete hogy mi nyerjük a bajnokságot, és a megérzéseim majd mindig bejönnek. Szóval mi fogjuk nyerni, de nem azért mert mi vagyunk az esélyesek. Moruinhot a világ legnagyobb ripacsának, és annak az embernek tartom, akiről egy gyereknek soha nem szabadna példát venni, de ezek mellett ő a világ egyik legjobb edzője. A real a világ 2.legjobb csapata, nem nagy differenciával lemaradva tőlünk ( eredményességben, - a játék szépsége, a fair play az más kérdés -). Szóval ez a reál annyival jobb a többi csapatnál hogy papírforma alapján simán behúzhatná az összes hátralévő meccsét - kivéve barca-.Mou nagyon jó, motiválni fogja őket végig!!!! És mégis a megérzésem azt mondja h mi nyerünk
Avatar
shutterisland
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4070
Csatlakozott: 2011.07.09. 22:54:27
Tartózkodási hely: bcs.

2012.04.10. 18:22:53

Azonban az is lényeges lesz, hogy a BL első meccsek, hogy sikerülnek.
szerintem ez egyértelmű.
nekünk londonban el kéne dönteni már a lényegi kérdéseket, míg nekik ki kéne kapni münchenben, de legalább x.

az, hogy az apoelt kapták, rohadt nagy előny volt a bajnokság szempontjából is, két alibi meccs, lehetett rotálni, míg mi a milannal szenvedtünk két meccsen.

de szerencsére nem hogy kihasználni nem tudták, hanem a mi javunkra vált, hisz botlottak így is.

viszont most ha az elődöntőkben a münchen felvenné a kesztyűt és nem dőlne el az első meccsen, sőt, esetleg a münchen lenne jobb helyzetben, míg mi nyernénk londonban, simán lehetne a mérleg nyelve.
annyira nüanszokon is múlhat a bajnokság, hogy itt a bl elődöntők első meccsei is nyomni fognak a lattba.
Pavel
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1688
Csatlakozott: 2006.05.23. 20:57:21
Tartózkodási hely: Budapest

2012.04.10. 18:18:26

LG írta: Mourinho az Interrel a második évében már úgy látszott, elveszti komoly előny után a bajnokságot a Romával szemben, de a végén fordult a kocka. Ez most is megtörténhet. Most nagy sorozatunk van, de jöhet egy nem várt botlás, és minden borulhat. Vagy ugye jön nemsokára a Klasszikus, ahol szinte mindenki, még sok madridista is biztosra veszi a Barca győzelmét, de itt is lehet kellemetlen meglepetés. Abban szinte biztos vagyok, h a Madrid győzni nem fog, de azért egy x-re jók lehetnek.
Papíron még mindig a Madrid van előnyben.
Más is írta, de én is írom, a klasszikusnak óriási jelentősége lesz. Aki ott nyer az lesz a bajnok. A Madrid össze fog omlani és már az utolsó előtti fordulóban bajnokok leszünk. Amennyiben x vagy talán nyernének akkor tuti bajnokok lesznek.
Azonban az is lényeges lesz, hogy a BL első meccsek, hogy sikerülnek. Nem is tudom, hogy mi lenne a legjobb, ha a Madrid kikapna az első meccsen vagy ha nem. Mi ha kikapunk mondjuk 2-1-re akkor is jók leszünk a szeren.
A Roma nem egyenlő a Barca-val. Az olasz bajnokságot sokkal könnyebb volt megnyernie a Spec5-nak.
Avatar
TrogAir
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 276
Csatlakozott: 2010.12.01. 14:05:13
Tartózkodási hely: Budapest

2012.04.10. 17:41:33

LG írta:
TrogAir írta:Megnéztem utólag a helyzeteket és a főbb részeket a meccsből. Hát mindkét csapat foghatja a fejét, ám a Realnak még így is súlyosabb ez a döntetlen, lehet, hogy elfáradtak? Talán így van, remélem a mai meccset behúzza a Barca és így akár kezdhetünk is reménykedni a bajnoki címben. Véleményem szerint a Clásicót egyértelműen a katalán tizenegy fogja megnyerni. Akkor már csak 1 pontot kéne elejteniük valahol, ami könnyen megeshet! :)
Ezen a meccsen én is egy kicsit fáradtnak láttam őket. Főleg a második félidő elején, közepén tűntek annak. A végét azért megnyomták, de azt sem volt az igazi. Ettől függetlenül voltak komoly helyzeteik, de én kb. az első 30 perc után éreztem, h ez a meccs nem lesz meg nekik. A Valencia számomra meglepően okosan játszott, hátul óriásit küzdöttek, elől kiváló kontrákat vezettek. Szvsz ezt az egy pontot megérdemelték.

A Realnak meg össze kell szednie magát, mert szvsz ilyen teljesítmény a Bayern ellen kevés lesz, ellenünk meg aztán pláne!

Egyébként most a 4 pont előnyük ellenére nekünk áll a zászló, de ne bízzuk el magunkat. -10nél már mindenki azt mondta, h megvan a Madridnak, most mindenki azt mondja, h elveszítik a bajnokságot, de simán benne lehet még az újabb fordulat a pakliban. Mourinho az Interrel a második évében már úgy látszott, elveszti komoly előny után a bajnokságot a Romával szemben, de a végén fordult a kocka. Ez most is megtörténhet. Most nagy sorozatunk van, de jöhet egy nem várt botlás, és minden borulhat. Vagy ugye jön nemsokára a Klasszikus, ahol szinte mindenki, még sok madridista is biztosra veszi a Barca győzelmét, de itt is lehet kellemetlen meglepetés. Abban szinte biztos vagyok, h a Madrid győzni nem fog, de azért egy x-re jók lehetnek.

Viszont nagyon rá kell készülniük arra a döntetlenre. Persze ha valamelyik főbb játékos kipontozódna tőlünk a sárgák miatt, foghatjuk a fejünket.
Kép


"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2012.04.10. 17:33:22

Alberto Undiano Mallenco vezeti az április 21-i El Clásicót a Spanyol Labdarúgó Szövetség sorsolása alapján. A 39 éves, FIFA-kerettag játékvezető fújta tavaly a sípot a Király Kupa-döntőn, ahol a Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Barcelonát.

Mallenco a mostani idényben két-két bajnokit vezetett mindkét csapatnak, ezeken a Barca és a Real is nyertesen hagyta el a pályát. Vezetett már El Clásicót is, 2009 novemberében a katalánok Zlatan Ibrahimovic góljával győztek a Camp Nouban.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21271
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2012.04.10. 16:53:36

TrogAir írta:Megnéztem utólag a helyzeteket és a főbb részeket a meccsből. Hát mindkét csapat foghatja a fejét, ám a Realnak még így is súlyosabb ez a döntetlen, lehet, hogy elfáradtak? Talán így van, remélem a mai meccset behúzza a Barca és így akár kezdhetünk is reménykedni a bajnoki címben. Véleményem szerint a Clásicót egyértelműen a katalán tizenegy fogja megnyerni. Akkor már csak 1 pontot kéne elejteniük valahol, ami könnyen megeshet! :)
Ezen a meccsen én is egy kicsit fáradtnak láttam őket. Főleg a második félidő elején, közepén tűntek annak. A végét azért megnyomták, de azt sem volt az igazi. Ettől függetlenül voltak komoly helyzeteik, de én kb. az első 30 perc után éreztem, h ez a meccs nem lesz meg nekik. A Valencia számomra meglepően okosan játszott, hátul óriásit küzdöttek, elől kiváló kontrákat vezettek. Szvsz ezt az egy pontot megérdemelték.

A Realnak meg össze kell szednie magát, mert szvsz ilyen teljesítmény a Bayern ellen kevés lesz, ellenünk meg aztán pláne!

Egyébként most a 4 pont előnyük ellenére nekünk áll a zászló, de ne bízzuk el magunkat. -10nél már mindenki azt mondta, h megvan a Madridnak, most mindenki azt mondja, h elveszítik a bajnokságot, de simán benne lehet még az újabb fordulat a pakliban. Mourinho az Interrel a második évében már úgy látszott, elveszti komoly előny után a bajnokságot a Romával szemben, de a végén fordult a kocka. Ez most is megtörténhet. Most nagy sorozatunk van, de jöhet egy nem várt botlás, és minden borulhat. Vagy ugye jön nemsokára a Klasszikus, ahol szinte mindenki, még sok madridista is biztosra veszi a Barca győzelmét, de itt is lehet kellemetlen meglepetés. Abban szinte biztos vagyok, h a Madrid győzni nem fog, de azért egy x-re jók lehetnek.
Avatar
margarin
Jugador del Barça
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2010.08.02. 00:12:41
Tartózkodási hely: Budapest

2012.04.10. 16:42:26

Néha nem értem a dolgokat.

Khedira vak mint egy ló:)hala madrid ott van a kezdőben,bár nem vágom mit is keres ott...A Bp honvédba lehet cserepadon ülne..na mindegy.

Kakát képes kihagyni a legjobb emberük magasan....
Ha nincsen ramos akkor az egész hátsó alagzat halál...

Ronaldot "öröm" nézni amikor puffogtat 40 ről:)
persze hatalmas játékos csak azt érzem senki nem kontrolálja...

Képes Benz és Higut feltenni még Ronaldo mellé ezzel a védekezést ki is lőtte..

Ha az ellennek van két okos csatára,és tudják a kontrákat és még be is fejezik ésszel,akkor nagy bajban van a Madrid:)

A legfájóbb hogy Gardiola mestert kiritizálják....
Mou fényévekre van tőle mint ember és mint taktikus is....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára margarin 2012.04.10. 17:51:45-kor.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2012.04.10. 16:39:33

kurdt írta: Két dologra viszont rá akarok kérdezni az idézett résszel kapcsolatban:
1) mikor kötöttétek a fogadást? szezon eleje? első Clasico után?
2) azt gondolom tudod, hogy Deus=Iluvatar, de nem hagyott nyugodni, muszáj volt rákérdeznem... :lol:
2. ja,elbsztam :D
Deus és lluisllach89 volt a tettes.
1. 2011.10.02. a fogadás dátuma
espanyol - real 0-4
és gijon - barca 0-1 volt aznap
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.04.10. 16:44:55-kor.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3733
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2012.04.10. 16:39:11

Remélem, hogy daffy megnyeri a fogadást. :D Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Most mondjam azt, hogy jó lenne pontelőnnyel várni a Klasszikust? :D Jó lenne, de előbb nyerni kéne ma és szombaton. Ja és persze a Real ellen rendre hulla gyönge Atleticonak is. Jó lenne, ha legalább egy x-re jók lennének.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
kurdt
Megmentő :)
Hozzászólások: 1884
Csatlakozott: 2006.10.30. 15:59:29
Tartózkodási hely: hütte

2012.04.10. 16:30:38

daffy írta: ugyebár volt egy fogadásom Deus és Ilúvatar kollégákkal,hogy a barca triplázni fog. (-10nél kissé megingott a "hitem").
Off jellegű apróságokra fogok most rákérdezni, mert a nagy részét teljesen adom annak, amit írtál. Talán abban nem értünk egyet, hogy szerintem a Bayernnek csak minimális esélye van továbbjutni. Münchenben fogtok megizzadni, ott mondjuk nagyon; de ez az idei Bayern idegenben elég súlytalan.
Ha Münchenben lenne a visszavágó, több esélyt adnék a bajoroknak, de így nem érzem a "meglepetést". Aztán persze remélem, hogy tévedek... :wink:

Két dologra viszont rá akarok kérdezni az idézett résszel kapcsolatban:
1) mikor kötöttétek a fogadást? szezon eleje? első Clasico után?
2) azt gondolom tudod, hogy Deus=Iluvatar, de nem hagyott nyugodni, muszáj volt rákérdeznem... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2012.04.10. 16:16:11

egy kis összefoglalót írok ide,ha már máskor nem teszem,most a kivétel fogja erősíteni a szabályt.
ugyebár volt egy fogadásom Deus és Ilúvatar kollégákkal,hogy a barca triplázni fog. (-10nél kissé megingott a "hitem").
a real játéka finoman szólva is akadoz(ott/ik). a valencia ellen bőven volt annyi helyzetük elöl,amivel 3 meccset meg lehetett nyerni,ugyanakkor a hátsó alakzat adott is az ellenkezőjére sanszot. xabi el van fáradva,remélhetőleg kipiheni magát a klasszikusra,de igaz ami igaz,a barca ellen igen csak lassú már. khedira bárki ellen az. lass-marcelo-pepe-ramos-arbeloa kvintett pedig képes úgy elveszíteni a fejét -ha nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy kéne-,hogy simán benne van a piros lap+eltiltás.
marcelo hosszú ideje csak árnyéka önmagának,a támadások elakadnak rajta,a ellenfél támadásai meg nem.
arbeloa mindig is lassú volt,ezért fő prioritás már az edzőnél is egy jobbhátvéd megvétele.
pepe mehet a pcsába már egy ideje,de amíg mourinho az edző,addig gondolom nem fog,pedig a kis varane kiváló utódja lesz,csak nyugodtabb,összeszedettebb kivitelben.
ezen kívül még mindig hiányzik egy mindenes a középpályára.
a kupa elúszott. a bajnokságban 4 az előny,amelynek elégnek kellene lennie,mert ha nem,akkor a mourinho mítosz nem fog biztos lábakon állni,amelyben a játékosokon kívül az edző is vastagon sáros lesz. szóval ezt be kell húzni innen,ha a világ legjobb csapata címre akar a csapat törni.
a bl-ben a bayern sokkal nagyobb falat lesz,mint azt most sokan gondolják. robben-ribery nem lehet ellenfele a lassú arbeloa és a gyenge formának örvendő marcelonak sajnos. gomez pedig mindent betesz,ami kipattanó(pepével érdekes párharcokat fognak vívni :) ). aminek örülhetnek a semleges drukkerek,hogy a bayern védelme sem az az igazi acélfüggöny,így nem elképzelhetetlen a sokgólos párharc. én bízom itt a továbbjutásban,de igencsak izzadtságszagú lesz.
hogy a szurkolókról is ejtsek pár szót(legyen az akár itteni barcás vagy "ottani" realos): "érdekes" dolog,hogy MINDIG az a csapat tábora bírózik,amelyik pontokat veszít és MINDIG az a nagyképű,amely éppen előnyre tesz szert.
a továbbiakra nem tippelek,mert mind2 csapat igen változó teljesítményt tud nyújtani,a barcának is inog a védelme,gyakran 10ből 1 ziccer megy be,így a pontvesztés itt is benne van olykor,akár csak a másik oldalon. papíron viszont még mindig 4 az előny,aminek ugyancsak papíron elégnek is kell(ene) lennie. viszont a focit sajnos füvön játsszák,így izgalmas lesz a hajrá
gergo9
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2902
Csatlakozott: 2007.10.02. 12:19:09
Tartózkodási hely: Miskolc

2012.04.10. 16:03:32

Tavaly kupadöntőn engedte az aljas, alattomos hentesmunkát, remélem ezt most elfelejti. Másra én sem emlékszem.
Avatar
kurdt
Megmentő :)
Hozzászólások: 1884
Csatlakozott: 2006.10.30. 15:59:29
Tartózkodási hely: hütte

2012.04.10. 15:59:36

Initom írta:
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2125361

Undiano Mallenco vezet a Clássicot!
most mondhatnám azt,hogy miért nem küldtek jobbat...de rájöttem,hogy nincs jobb bíró...igazából egy értelmes spori nincs.(cáfoljatok rám)
Spanyolországban tényleg nincs, de U. Mallenco talán azon kevés spanyol bíró egyike, akiről Mourinhonak nincs listája, ráadásul még arra sem emlékszem, hogy minket megszívatott volna (javítsatok ki, ha tévedek vagy nem emlékszem valamire).
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Avatar
TrogAir
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 276
Csatlakozott: 2010.12.01. 14:05:13
Tartózkodási hely: Budapest

2012.04.10. 15:52:05

Megnéztem utólag a helyzeteket és a főbb részeket a meccsből. Hát mindkét csapat foghatja a fejét, ám a Realnak még így is súlyosabb ez a döntetlen, lehet, hogy elfáradtak? Talán így van, remélem a mai meccset behúzza a Barca és így akár kezdhetünk is reménykedni a bajnoki címben. Véleményem szerint a Clásicót egyértelműen a katalán tizenegy fogja megnyerni. Akkor már csak 1 pontot kéne elejteniük valahol, ami könnyen megeshet! :)
Kép


"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Avatar
Initom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2127
Csatlakozott: 2010.06.07. 16:11:17
Tartózkodási hely: Vas(trón)

2012.04.10. 15:42:18

TorghelleSandor írta:
Initom írta: most mondhatnám azt,hogy miért nem küldtek jobbat...de rájöttem,hogy nincs jobb bíró...igazából egy értelmes spori nincs.(cáfoljatok rám)
Kedves Tamás! Szerény véleményem szerint Szita József értelmes bírónak számít.:D

Kedves Idegen :D ebből arra következtetek hogy ismerlek :D :lol:
Abi & Tito
Avatar
margarin
Jugador del Barça
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2010.08.02. 00:12:41
Tartózkodási hely: Budapest

2012.04.10. 15:39:56

Ki gondolta volna 10 pont hátrány így el tud tűnni..

Van egy olyan érzésem,a Real nem fog nyerni a városi rangadón.

Akár mi is lesz a vége,le a kalappal a fiúk előtt !!!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Válasz küldése