Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Magdi anyus jó arc(volt). Őt ne bántsd.Game90 írta:
Kanty, egyezzünk meg, ha a Heat kiesik a PO-ból, akkor lecserélem a képet![]()
Viszont vissza fogjátok még sírni a Bosh-os avát, következőnek ezt tervezem:
http://www.delmagyar.hu/magdi_anyus_sza ... 7027/2.jpg
(Amúgy nem.)
Nekem nagyon bejön ez a kép, szerintem hatalmas poénBob_Marley írta:A képe is mutatja, hogy cseszik a fejtekre!
Annyit írjátok, hogy még rátesz egy lapáttal, s alatta lévő Robin & Batman képét is lecseréli a dinofejű Boshra
Nem olyan gáz ez a kép, először mondjuk én is megijedtem![]()
lui1698 írta:Hagyjad úgy se cseréli, már én is szóltam neki, pedig nem is ismerem ezt a pulykaképű gettóezredest.kanty írta:Amúgy mikor cseréled le az avád, irritál.![]()
Én még kb. egy éve láttam a hírhedt Batmenes adást, de úgy kiment a fejemből a neve, mint a huzatBob_Marley írta: Tyúktyúbon megnézek 1-2 Csillag születiket, kíváncsi vagyok kiről is van szó, mert én még életemben nem hallottam ezt a nevet Puzsér Róbert, ami mondjuk az én szegénységi bizonyítványom, de pótlom
Petíciót!lui1698 írta:Hagyjad úgy se cseréli, már én is szóltam neki, pedig nem is ismerem ezt a pulykaképű gettóezredest.kanty írta:Amúgy mikor cseréled le az avád, irritál.![]()
Hagyjad úgy se cseréli, már én is szóltam neki, pedig nem is ismerem ezt a pulykaképű gettóezredest.kanty írta:Amúgy mikor cseréled le az avád, irritál.![]()
Ez egy kis költői túlzás volt, de a többi igaz. Amúgy imádom, h minden egyes ilyen hibára valaki lecsap.Game90 írta:X-Faktor/Megasztár/Csillag Születik hármasban már volt ilyen? Vagy Hernádi Judit jó csajnak számít?kanty írta:Az oké, h minden zsűriben van egy jócsaj
Egy fél részt végigszenvedtem, kritikán aluli az egész. De parasztvakításnak tökéletes, 1,5 millióan úgyis nézik a műsort (+ a sok hülye még szavaz is a gilisztaidomár Horváth Pistikére meg Nagy Jancsikára, a főállású jedire). Puzsérról meg inkább nem nyilatkoznék.lui1698 írta: Na, most hogy a műsorban kb. 1 értelmes produkciót sikerült összeszedni az egy dolog, de ki az anyám fülszőre ez a paraszt Puzsér?
Volt neki valami rádióműsora.lui1698 írta: Én bevallom (lehet, hogy az én hibám) a büdös életben nem hallottam semmit az emberről a már említett (és meglepő módon szintén retekklubbos) reggeli műsoros "kritikáján" kívül.
X-Faktor/Megasztár/Csillag Születik hármasban már volt ilyen? Vagy Hernádi Judit jó csajnak számít?kanty írta:Az oké, h minden zsűriben van egy jócsaj
Az Echo tv-én volt egy másik idiótával egy szerencsére rövid életű, szatirikusnak szánt műsoruk, amiből egy részt láttam és igen csak szánalmas volt. Ennyit tudok, tudtam róla.lui1698 írta:Látszik a csávón, hogy valószínű ilyen az életben is.
Egy egoista, arrogáns tahóbaromállat.
Én bevallom (lehet, hogy az én hibám) a büdös életben nem hallottam semmit az emberről a már említett (és meglepő módon szintén retekklubbos) reggeli műsoros "kritikáján" kívül.
Ott volt az előző műsorokban az az öreg fószer, ő legalább képes volt kerek mondatokban megfogalmazni véleményt.
De,ennél még Bakács is jobb volt az legalább le tett valami az asztalra. (téliszalámit)
Ha eljátszol, elvállalsz egy ilyen szerepet és ezt nem ismered be ( ergo, mint a színházban, ahol a színészt emberileg nem kell, szabad hasonlítani a szerepéhez) nyilvánosan, akkor az te vagy. Ez nem mentség. Ez az ember egy tapló, ha szerepet játszik, ha nem ( máshol láttam, hallottam, nem a Cs. Sz-ben szerencsére és ott is ilyen volt... Nem is bírtam sokáig).sjd írta:Erről akkor lenne értelme beszélni, ha a zsűritagok őszinték lennének és nem előre leosztott szerepeket játszanának (vagy előre betanult szövegeket mondanának).lui1698 írta:És akkor látom fészbukkra kipattintva egy képen rajta a felira: "Puzsér Róbert, az ember aki miatt egy ország nézi a Csillag születiket".
Hát elég nagy gond, ha egy tehetségkutatót ilyen vadbarmok miatt néznek.
Erről akkor lenne értelme beszélni, ha a zsűritagok őszinték lennének és nem előre leosztott szerepeket játszanának (vagy előre betanult szövegeket mondanának).lui1698 írta:És akkor látom fészbukkra kipattintva egy képen rajta a felira: "Puzsér Róbert, az ember aki miatt egy ország nézi a Csillag születiket".
Hát elég nagy gond, ha egy tehetségkutatót ilyen vadbarmok miatt néznek.
A képet megnézve dettó ugyan úgy nézel ki, csak alacsonyabbDeus írta:Kamarás Iván személyi edzője voltam a floorball -onAz igeeen!
![]()
Közös fotó fent van fészbúkon, jehe!
ó köszi,akkor még nem kell kidobnom a gépemlui1698 írta:Srácok kövessétek twitteren a "magot". Ezt is 45 perce írták:
Váratlan hibába ütköztünk, de igyekszünk. Addig is a türelmeteket kérjük.