USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.15. 15:49:29

Game90 írta:Bár van egy kis hiányérzetem, hogy most nem olvastak be tőled egy e-mail-t sem, így azért nem volt az igazi a podcast.
Direkt nem írtam semmit, hogy ne váljon unalmassá a podcast. De, ha így nem volt az igazi, akkor a következőbe megpróbálok bekerülni. :mrgreen:

Ezeken a Bosh képeken szakadok. :D

Most az komoly, hogy 23:30-kor lesz az NBA? Ha jól tudom élőben 21:30-kor kezdődik a meccs, azt hittem a Harmadik félidő után csúsztatva, bekapcsolódnak, erre most nézem, hogy a Sport1-en semmi értelmes nem lesz, szóval ott nyugodtan mehetne élőben. Vagy, tényleg ennyivel többen nézhetnek egy Rayo-Atma meccset?

Viszont a Sport2-re 16:45-től érdemes odapkapcsolni, mert 1 órában mutatják a Meskó Zoltán féle közönségtalálkozót. :)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
PCsabi
aka Game90

2012.04.15. 15:38:46

SportTV-től nem is várok már többet... Rayo - AMadrid sokkal jobb. Nem.
Sanama írta:Bryanttel mi van amúgy, meddig lesz még sérült?
Tegnap írták:
Bryant (shin) can walk without pain, and will now begin running, the LA Times reports. If he can run pain-free, he will move on to jumping drills, and could be cleared to play if all goes well.

Bryant (shin) is doubtful for Sunday's game against Dallas, Lakers.com's Mike Trudell reports.

Tocy is a Bosh-fan club tagja lett, ezért beteszek még pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.15. 15:37:55

daffy írta:
Tocy írta: Nem olyan egyszerű csak úgy elengedni vkit, a PO-ra formába kell jönni mindenkinek, és a legegyszerűbb indok, hogy miért nem tehetik meg: mert ott van a Memphis is :) Szal ha a Clippers lesz a 3. és a Lakers a 4., akkor ők az 5.-el játszanak, aki ebben az esetben a Memphis. A Rockets-Nuggets párossal ( amennyiben ők jutnak be ) a Spurs-Thunder kettős fog játszani.
tehát akkor jobb,ha meccsben marad a csapat,bemennek a 3. helyen és összeszedik a dallast?

ami még kérdésem lenne,a nyk vagy a philadelphia járna jobban a miamival? ők sem taktikázhatnak?
Szerintem igen jobb, mert mint írtam ha lejjebb csúsznak akkor a Memphist kapnák, akik semmivel sem kellemesebb ellenfelek, mint a Mavs. Igazából a Dallasnál szerintem simán jobbak, a bajnok oldalán egyedül a PO-rutin hozható fel, ami pont nem ér semmit a hasonlóan tapasztalt Lakers ellen ( viszont értékes lehet pl a Clippers ellen ). A Memphis egy nagyon jól összerakott csapat, ez mellett jó játékosokkal, akik egyénileg is tudnak villanni bármikor, veszélyesek lehetnek bárkire.

A Knicks és a Sixers nem taktikázhat semmit, mert ott szintén elég sűrű a helyzet, a Bucks ott liheg a nyakukba, stb. Igazából a Bulls-Heat kettőssel senki sem jár jól, a Knicks egyéni villanásokkal nyerhet meccset-meccseket, de 4et nem hiszem, a Sixers pedig még jó formában is kevés a top2 ellen, pláne a mostani siralmas produkciójukkal...
daffy
Madridista

2012.04.15. 15:30:59

Tocy írta: Nem olyan egyszerű csak úgy elengedni vkit, a PO-ra formába kell jönni mindenkinek, és a legegyszerűbb indok, hogy miért nem tehetik meg: mert ott van a Memphis is :) Szal ha a Clippers lesz a 3. és a Lakers a 4., akkor ők az 5.-el játszanak, aki ebben az esetben a Memphis. A Rockets-Nuggets párossal ( amennyiben ők jutnak be ) a Spurs-Thunder kettős fog játszani.
tehát akkor jobb,ha meccsben marad a csapat,bemennek a 3. helyen és összeszedik a dallast?

ami még kérdésem lenne,a nyk vagy a philadelphia járna jobban a miamival? ők sem taktikázhatnak?
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.15. 15:26:48

daffy írta:értem,köszi. szerintem jó helye lesz dallasban a srácnak,jó kis csapat lesz ott is újra.

többször is kihangsúlyoztam,hogy nem igazán értek az nba-hez,de nem lenne jobb a lakersnek,ha a clipperst maguk elé engednék és ezzel elkerülnék a dallast? vagy a houston-denver valamelyikével sem járnának jobban?
Nem olyan egyszerű csak úgy elengedni vkit, a PO-ra formába kell jönni mindenkinek, és a legegyszerűbb indok, hogy miért nem tehetik meg: mert ott van a Memphis is :) Szal ha a Clippers lesz a 3. és a Lakers a 4., akkor ők az 5.-el játszanak, aki ebben az esetben a Memphis. A Rockets-Nuggets párossal ( amennyiben ők jutnak be ) a Spurs-Thunder kettős fog játszani.
daffy
Madridista

2012.04.15. 15:24:04

értem,köszi. szerintem jó helye lesz dallasban a srácnak,jó kis csapat lesz ott is újra.

többször is kihangsúlyoztam,hogy nem igazán értek az nba-hez,de nem lenne jobb a lakersnek,ha a clipperst maguk elé engednék és ezzel elkerülnék a dallast? vagy a houston-denver valamelyikével sem járnának jobban?
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.15. 15:20:23

daffy: nem vágom pontosan de asszem Terry nyáron lejár és nem szerződtetik újra, legalábbis ilyen óriási összegekkel biztos nem. Meg asszem Kidd is FA lesz, vele sem biztos, hogy hosszabbítanak és neki is nagy szerződése van.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.15. 15:18:42

Tocy írta:Igen csak 1et :) És adták a Celtics elleni meccsünket is, meg úgy alapvetően elég sokat, Dallast meg nem nagyon. Emellett ott még tétre megy a játék, a Heatnek nem, és a Knicksnek sem kell most már megszakadni.
Az a baj hogy nekem a vagy a 7-8-9-10-11-kor vagy max ha 11-kor kezdődne egy meccs még azt meg tudnám nézni de nekem 8 óra alvás kevés és amúgy sem tudok csak 6-ot aludni de akkor marad a neten való szarakodás .:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.15. 15:17:09

Így van a héten az adható 2 meccsből mindkettő Miami volt, elég lesz :D

De ennek a vasárnapi közvetítésnek amúgy nincs sok értelme, legalábbis így!

Aki szereti az NBA-t megnézi élőben, főleg hogy emberi időpontban van!
És hozzászokott, hogy interneten kell nézni tajvani streamen :D
Aki meg nem szereti nem hiszem, hogy 23:30kor odakapcsol, hogy ejj de jó NBA van!

De hát ugye el is mondták, hogy a focival nem lehet versenyezni, viszont NBA közvetítésnek ha nem élőben van nincs értelme, mert mint írtam akit érdekel úgyis élőben fogja megnézni!

De mondjuk legalább már 3 meccs van egy héten, viszont ez így csak statisztika!
daffy írta: hogy fog beférni a sapkába? ki(k) megy el?
http://hoopshype.com/salaries/dallas.htm
Kidd visszavonul, Odom most is inaktív Terry ? de lenne helyük!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.15. 15:21:33-kor.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.15. 15:15:27

Bob_Marley írta:
daffy írta: szerintetek mi lesz deron williams sorsa?
Megy a Dallashoz
hogy fog beférni a sapkába? ki(k) megy el?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.15. 15:13:24

Bryanttel mi van amúgy, meddig lesz még sérült?
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.15. 15:10:41

Igen csak 1et :) És adták a Celtics elleni meccsünket is, meg úgy alapvetően elég sokat, Dallast meg nem nagyon. Emellett ott még tétre megy a játék, a Heatnek nem, és a Knicksnek sem kell most már megszakadni.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.15. 15:07:01

Tocy írta:
Gerard3Piqué írta:Miért nem adja megint ez a népmuvészeti cserépedény sport 1 a Miami meccsét? a multkori is ez volt vagy boksz megy vagy harmadik félidő.Van esély rá hogy boksz helyett leadják ??
Lakers-Dallast adják.
Csak egy meccset adhatnak??a Miami 7-kor kezd
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.15. 15:05:04

Gerard3Piqué írta:Miért nem adja megint ez a népmuvészeti cserépedény sport 1 a Miami meccsét? a multkori is ez volt vagy boksz megy vagy harmadik félidő.Van esély rá hogy boksz helyett leadják ??
Lakers-Dallast adják.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.15. 15:01:46

Miért nem adja megint ez a népművészeti cserépedény sport 1 a Miami meccsét? a multkori is ez volt vagy boksz megy vagy harmadik félidő.Van esély rá hogy boksz helyett leadják ??
PCsabi
aka Game90

2012.04.15. 14:54:43

Éjjel megnéztem a Thunder - Wolves meccset, nem döntöttem rosszul, jó kis meccs volt, végig party-ban volt a Wolves Love, Rubio és Ridnour nélkül is, mondjuk ez főleg annak volt köszönhető, hogy Barea, Beasley és Anthony Randolph god-mode-ban játszott (30/53 FG, 72 pont, 20 lepattanó, 13 assist).

OKC meg nem okozott meglepetést, Durant és Westbrook állatkodott, Westy a 3. negyedben 16-ot szórt, KD a 4. negyedben ha jól emlékszem 20 körül. Az viszont nem értem, hogy Fisher minek játszik 20 perceket, többet árt, mint használ...
fcbarca0827 írta:Háhá, már ma feltették. 8)

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/04/14/alleyoop6

Jó hallgatást, én most kezdem.
Tényleg csak ismételni tudom magam, szokásos minőség.

Bár van egy kis hiányérzetem, hogy most nem olvastak be tőled egy e-mail-t sem, így azért nem volt az igazi a podcast.

Viszont szerintem küldök nekik egy e-mail-t, hátha telibe találom a PO 8-8 csapatát sorrend szerint 8) :P
Bob_Marley írta:Ismét csak remek lett a podcast!
Ha a következőben Boshról is lesz szó, már gyanakodni fogok, hogy Bazskáék olvassák ezt a topikot :D
Hát, ha megemlítik, hogy van egy fórum, ahol 3 elmebetegnek Chris Bosh szerepel az aváján... :D
Bob_Marley írta: Továbbra is kérdés Sixers szerintetek kiesik? (Én a tegnap miatt a Bucksot továbbra is kiesőnek érzem, de a Sixers "gyalázat" amit művel)
Szerintem bejut a 76ers, pedig a Bucks-ot sokkal szívesebben megnézném a PO-ban.

Nyugat még mindig izgalmas, Rockets 32-27, Nuggets 32-27, Suns 31-29, Jazz 31-30 vereség, bár szerintem marad ez a sorrend és bejut a Houston - Denver kettős.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.15. 14:47:48

Ma rangadók estéje, mind3at nagyon várom: Mi megyünk a Knickshez, jó lenne néha nyerni is már :D A Lakers fogadja a Dallast, a Sport TV is ezt adja, szintén nagy meccs lesz! Illetve a nyugati öldöklő harc másik mérkőzése, ahol a Denver fogadja a Houstont ( akinek divatdrukkolok nagyon mostanság, de látom ezt leírtátok ti is már, hogy rettentő szerethető csapat :D ), és bár nem rangadó de igazán kikaphatna a Bulls Detroitban :D

Az élcsapatok ( köztük mi is, kivéve Jamest... ) már tartalékolnak a PO-ra, a biztos kiesőknek is tök8, viszont a még bejutásért küzdőknek élet-halál meccsek következnek, ezért is lesz sztem a legjobb meccs a Denver-Houston! Izgalmas lesz ez a hátralévő szűk két hét, aztán kezdődhet végre az igazi harc, a lelassult, kemény és taktikus játék, amit én igazán szeretek :D

szerk.: beszálltam a Bosh-bizniszbe :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.04.15. 15:04:30-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.15. 11:17:50

daffy írta:nem tudom,hogy mi lehet a miamival,remélem csak takarékon működnek
Ma lehet javítani 19 óra NY Knicks-Miami Heat
Aztán 21:30 Lakers-Mavs (tavaly söprést kapott a LA idén viszont eddig 3:0 a Lakersnek, s otthon bitang jók, de hajrá Dallas :lol:)

Tegnap kikapott a Bucks, így az a jó napról napra változtatom, ki fog kiesni :D A Milwaukee ezzel elszállni látszik 2 meccs hátrányban, akármennyire is az Indiana volt az ellenfél, otthon be kell húzni a meccseket ha PO-ba akar kerülni valaki!
Buktak a Knicks ellen, s a Pacers ellen a héten otthon, ez így soványka!
daffy írta: végül 2 videó:
1
po trailer
ááá,nagyon várom már a po-t :)
Ezek nagyon jók, szerintem mindenki várja a PO-t de leginkább pár csapat :D
daffy írta: szerintetek mi lesz deron williams sorsa?
Megy a Dallashoz

Egyébként tegnap volt az utolsó Nets elleni meccsünk New Yerseyben,meg is vertük őket búcsúként :D
KG szokásos embertelensége, Rondo megint 10+ ez a zsinór 21ik meccs
Streak ALIVE :D

Gerald Green régi idők emlékére ellenünk is megmutatta, hogy nem felejtett el ugrálgatni ahogy anno kelta mezben:
http://www.youtube.com/watch?v=wKJ6qv0Wsy0
Green nem normális ezekkel :D Mr Lift :D

Blake Grffin CP3-ként :D
http://www.youtube.com/watch?v=CivQSuRN ... AAAAAAAHAA

Kanter meg Favors nagyon megakarja mutatni, hogy több időt akarnak :D
TWIN DUNK:
http://www.youtube.com/watch?v=bROMEaqvzCw

Továbbra is kérdés Sixers szerintetek kiesik? (Én a tegnap miatt a Bucksot továbbra is kiesőnek érzem, de a Sixers "gyalázat" amit művel)
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.15. 00:30:16

nem tudom,hogy mi lehet a miamival,remélem csak takarékon működnek és a po-ban ismét jön egy kis erődemonstráció,mert szomorú lennék,ha akadozna a gépezet. viszont én sokakkal ellentétben tartok a bullstól a conf döntőben,az 7 meccses párharc lesz

végül 2 videó:
1
po trailer
ááá,nagyon várom már a po-t :)

szerintetek mi lesz deron williams sorsa?
Zolee23
Capitá del Barça

2012.04.14. 23:57:47

Game90 írta:Többször megnézve Watson tripláját a végén...
http://www.youtube.com/watch?v=x9Ejjg0Svj8
...azért itt katasztrófa volt a Heat védekezése, elváltások, Battier lemarad, Bosh azt sem tudja, hogy hol van (1x nézzétek meg úgy a videót, hogy csak őt figyelitek).
Battier rontotta el a tolódást egyedül, Korverre elég lett volna a double team, nem kellett volna triplázni. Bosh teljesen korrektül csinálta hogy feladta Boozert, miközben Deng ott állt a triplánál.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.14. 19:32:46

Na így már tiszta,köszi

Azt hittem már Los Angeles-t kezdtek el rá nyomtatni, és félidőben észrevették, hogy nem lesz úgy jó :D :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.14. 13:25:05

Sanama írta:Bulls mezére miért van "Los Bulls" írva? ( Bob Playoffos vidojában vettem észre)
1:03 körül
Vannak spanyol esték :D
Ahogy pl az NFL-ben is, itt is El Heat Los Bulls stb van!Ene-Be-A :D
Hivatalos megfogalmazás szerint a nagyszámban az Amerikai Egyesült Államokban élő spanyol ajkú lakosság előtti tisztelgés!
Most pl nemrégiben Green Week volt, ezért volt minden fejpánt zöld, meg a meccseken a parkettán is megjelent a logo!
De van még St Patrick ünnep miatti speciális mezek, pl ilyenkor a Bulls meg a Knicks is zöldben pompázik :D Illetve pl a Bazska által is az egyik legszebb meznek mondott Celtics mez arany szegélyekkel is Szent Patrik mez!

Arenas meg többek között ezért nem kellett a kutyának sem, meg a 30 pontos játékából maradt mára pár pötyi meg hármas!Agent Zero with zero brain... :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.14. 13:10:40

Bob_Marley írta:Arenas részt én nem értem, mármint a poént igen!De ez még pont hogy a Wizardsos életéhez kapcsolódik amikor előkapta a stukkert az öltözőben!
Szerintem bekeverted, hogy most már Memphis játékos!
De akkor miért most jöttek ki ezek a képek? Eddig egyet sem láttam. Am nem lehetett semmi, gondolom akkor azért volt idén sokáig FA :lol:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.14. 13:04:27

Bulls mezére miért van "Los Bulls" írva? ( Bob Playoffos vidojában vettem észre)
1:03 körül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.14. 13:00:48

kanty ez jó játék :D
Messifan, amúgy itt gyorsan leírom, hogy mivel itt általános témák vannak, meg mindenkiről elbeszélgetünk, ezért ebbe a topikba szoktam én speciel írogatni!
nba1.hu-t olvasom, tegnap az kijött belőlem a Celtics topikban ahogy olvasgattam!
De általános dolgokról én pl ide szoktam leírni a hülyeségeimet :D

Arenas részt én nem értem, mármint a poént igen!De ez még pont hogy a Wizardsos életéhez kapcsolódik amikor előkapta a stukkert az öltözőben!
Szerintem bekeverted, hogy most már Memphis játékos!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése