Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Direkt nem írtam semmit, hogy ne váljon unalmassá a podcast. De, ha így nem volt az igazi, akkor a következőbe megpróbálok bekerülni.Game90 írta:Bár van egy kis hiányérzetem, hogy most nem olvastak be tőled egy e-mail-t sem, így azért nem volt az igazi a podcast.
Tegnap írták:Sanama írta:Bryanttel mi van amúgy, meddig lesz még sérült?
Szerintem igen jobb, mert mint írtam ha lejjebb csúsznak akkor a Memphist kapnák, akik semmivel sem kellemesebb ellenfelek, mint a Mavs. Igazából a Dallasnál szerintem simán jobbak, a bajnok oldalán egyedül a PO-rutin hozható fel, ami pont nem ér semmit a hasonlóan tapasztalt Lakers ellen ( viszont értékes lehet pl a Clippers ellen ). A Memphis egy nagyon jól összerakott csapat, ez mellett jó játékosokkal, akik egyénileg is tudnak villanni bármikor, veszélyesek lehetnek bárkire.daffy írta:tehát akkor jobb,ha meccsben marad a csapat,bemennek a 3. helyen és összeszedik a dallast?Tocy írta: Nem olyan egyszerű csak úgy elengedni vkit, a PO-ra formába kell jönni mindenkinek, és a legegyszerűbb indok, hogy miért nem tehetik meg: mert ott van a Memphis isSzal ha a Clippers lesz a 3. és a Lakers a 4., akkor ők az 5.-el játszanak, aki ebben az esetben a Memphis. A Rockets-Nuggets párossal ( amennyiben ők jutnak be ) a Spurs-Thunder kettős fog játszani.
ami még kérdésem lenne,a nyk vagy a philadelphia járna jobban a miamival? ők sem taktikázhatnak?
tehát akkor jobb,ha meccsben marad a csapat,bemennek a 3. helyen és összeszedik a dallast?Tocy írta: Nem olyan egyszerű csak úgy elengedni vkit, a PO-ra formába kell jönni mindenkinek, és a legegyszerűbb indok, hogy miért nem tehetik meg: mert ott van a Memphis isSzal ha a Clippers lesz a 3. és a Lakers a 4., akkor ők az 5.-el játszanak, aki ebben az esetben a Memphis. A Rockets-Nuggets párossal ( amennyiben ők jutnak be ) a Spurs-Thunder kettős fog játszani.
Nem olyan egyszerű csak úgy elengedni vkit, a PO-ra formába kell jönni mindenkinek, és a legegyszerűbb indok, hogy miért nem tehetik meg: mert ott van a Memphis isdaffy írta:értem,köszi. szerintem jó helye lesz dallasban a srácnak,jó kis csapat lesz ott is újra.
többször is kihangsúlyoztam,hogy nem igazán értek az nba-hez,de nem lenne jobb a lakersnek,ha a clipperst maguk elé engednék és ezzel elkerülnék a dallast? vagy a houston-denver valamelyikével sem járnának jobban?
Az a baj hogy nekem a vagy a 7-8-9-10-11-kor vagy max ha 11-kor kezdődne egy meccs még azt meg tudnám nézni de nekem 8 óra alvás kevés és amúgy sem tudok csak 6-ot aludni de akkor marad a neten való szarakodás .Tocy írta:Igen csak 1etÉs adták a Celtics elleni meccsünket is, meg úgy alapvetően elég sokat, Dallast meg nem nagyon. Emellett ott még tétre megy a játék, a Heatnek nem, és a Knicksnek sem kell most már megszakadni.
http://hoopshype.com/salaries/dallas.htmdaffy írta: hogy fog beférni a sapkába? ki(k) megy el?
hogy fog beférni a sapkába? ki(k) megy el?Bob_Marley írta:Megy a Dallashozdaffy írta: szerintetek mi lesz deron williams sorsa?
Csak egy meccset adhatnak??a Miami 7-kor kezdTocy írta:Lakers-Dallast adják.Gerard3Piqué írta:Miért nem adja megint ez a népmuvészeti cserépedény sport 1 a Miami meccsét? a multkori is ez volt vagy boksz megy vagy harmadik félidő.Van esély rá hogy boksz helyett leadják ??
Lakers-Dallast adják.Gerard3Piqué írta:Miért nem adja megint ez a népmuvészeti cserépedény sport 1 a Miami meccsét? a multkori is ez volt vagy boksz megy vagy harmadik félidő.Van esély rá hogy boksz helyett leadják ??
Tényleg csak ismételni tudom magam, szokásos minőség.fcbarca0827 írta:Háhá, már ma feltették.
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/04/14/alleyoop6
Jó hallgatást, én most kezdem.
Hát, ha megemlítik, hogy van egy fórum, ahol 3 elmebetegnek Chris Bosh szerepel az aváján...Bob_Marley írta:Ismét csak remek lett a podcast!
Ha a következőben Boshról is lesz szó, már gyanakodni fogok, hogy Bazskáék olvassák ezt a topikot![]()
Szerintem bejut a 76ers, pedig a Bucks-ot sokkal szívesebben megnézném a PO-ban.Bob_Marley írta: Továbbra is kérdés Sixers szerintetek kiesik? (Én a tegnap miatt a Bucksot továbbra is kiesőnek érzem, de a Sixers "gyalázat" amit művel)
Ma lehet javítani 19 óra NY Knicks-Miami Heatdaffy írta:nem tudom,hogy mi lehet a miamival,remélem csak takarékon működnek
Ezek nagyon jók, szerintem mindenki várja a PO-t de leginkább pár csapat
Megy a Dallashozdaffy írta: szerintetek mi lesz deron williams sorsa?
Battier rontotta el a tolódást egyedül, Korverre elég lett volna a double team, nem kellett volna triplázni. Bosh teljesen korrektül csinálta hogy feladta Boozert, miközben Deng ott állt a triplánál.Game90 írta:Többször megnézve Watson tripláját a végén...
http://www.youtube.com/watch?v=x9Ejjg0Svj8
...azért itt katasztrófa volt a Heat védekezése, elváltások, Battier lemarad, Bosh azt sem tudja, hogy hol van (1x nézzétek meg úgy a videót, hogy csak őt figyelitek).
Vannak spanyol estékSanama írta:Bulls mezére miért van "Los Bulls" írva? ( Bob Playoffos vidojában vettem észre)
1:03 körül
De akkor miért most jöttek ki ezek a képek? Eddig egyet sem láttam. Am nem lehetett semmi, gondolom akkor azért volt idén sokáig FABob_Marley írta:Arenas részt én nem értem, mármint a poént igen!De ez még pont hogy a Wizardsos életéhez kapcsolódik amikor előkapta a stukkert az öltözőben!
Szerintem bekeverted, hogy most már Memphis játékos!