Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
daffy
Madridista

2012.04.14. 22:06:57

Tivornya írta:A kókusz belseje is "roppanósan" kemény...ha nem ilyen volt, akkor romlott tescós a szerzeményed :(
tehát akkor nekem egy normál kókuszom van,ami ilyen. ritkán eszek kókuszt,így tévesztett meg a videó
Tivornya
Capitá del Barça

2012.04.14. 22:05:15

A kókusz belseje is "roppanósan" kemény...ha nem ilyen volt, akkor romlott tescós a szerzeményed :(

Egyébként köszi a PÜ-t, olvastam és memorizáltam...vagyis inkább akkor, abban a pillanatban értelmeztem :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
daffy
Madridista

2012.04.14. 22:03:57

lui1698 írta:Én eddig csak olyan kókusszal találkoztam ami kemény volt.
nabaz*** ez új alapokra helyezi az elméletet. most néztem egy videót a szakszerű nyitásról és ott puha húst emlegetnek. ebből szűrtem le,hogy az enyém biztos éretlen. kicsit furcsállom,hogy nem zöld,hanem normál barna és kemény
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.14. 22:01:35

Én eddig csak olyan kókusszal találkoztam ami kemény volt.
Mármint a belseje is. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2012.04.14. 22:00:12

visca el barca írta:
daffy írta:ha kibontottam egy kókuszdiót és éretlennek találtam,akkor mi a teendő? dobjam ki a francba vagy lehet ezt nyitva is érlelni valahogy?
:shock:

mi az hogy éretlen? én még olyat nem láttam :shock:
ezek szerint nem éretlen,hanem nem szeretem :D
köszönöm,ez is egy verzió
belül elvileg puhának kéne lennie,de az enyémnek a fehér húsa is qva kemény
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.14. 21:59:26

daffy írta:ha kibontottam egy kókuszdiót és éretlennek találtam,akkor mi a teendő? dobjam ki a francba vagy lehet ezt nyitva is érlelni valahogy?
:shock:

mi az hogy éretlen? én még olyat nem láttam :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.04.14. 21:56:04

ha kibontottam egy kókuszdiót és éretlennek találtam,akkor mi a teendő? dobjam ki a francba vagy lehet ezt nyitva is érlelni valahogy?
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.14. 19:44:37

shutterisland írta:bocs, hogy személyes dolgot írok ide, de úgy szenvedek, mint egy kutya.
szóval múlt héten csütörtökön kicsit meghúzódott a hátam, azóta pihentetem, meg kentem lóbalzsammal, de nem javult + a lóbalzsamtól tenyérnyi vörös kiütés jött ki a hátamon, ami borzasztóan fáj, ég.
éjszaka kb. 1 órát ha aludtam, nem tudtam hogy fordulni, hogy ne pusztuljak meg.
kb annyira fáj, mint mikor mocskosul leég valaki a strandon, csak annak a 3x-osa...

valakinek nem volt már hasonló problémája ?
Én nem hiszem hogy allergia mivel az elsőre kijött volna gondolom inkább csak a sokszori használat miatt irritálja már a bőrt a lóbalzsam. Nekem is volt némi pirosodás fájni nem fájt meg hamar elmúlt. Kálcium mehet de akkor legalább normális adag én napi 1200mg-ot szedek.
Húzódás meg ez ha nem enyhül 4-5 nap alatt semmit sem akkor doki lehet részleges izomszakadás is.

Szerk:
Még eszembe jutott vmi. Ugye konditól/magnéziától nekem is olyan a kezem már mint a csiszolópapír száraz+bőrkeményedés. Simán lehet ha magadnak kendted hogy a bőr hámrétegét megsértetted a sok kenéstől és arra kented a lóbalzsamot.
daffy
Madridista

2012.04.14. 17:49:33

kanty írta: Baby, baby, baby oooh
Like baby, baby, baby nooo
Like baby, baby, baby oooh
ez alapján egy jb-pitbull produkciót meghallgatnék. nagyjából 6 szóból kijönne a dalszöveg,amelyből 2 spanyol.
El fanático
Entrenador del Barça

2012.04.14. 17:41:57

shutterisland írta:bocs, hogy személyes dolgot írok ide, de úgy szenvedek, mint egy kutya.
szóval múlt héten csütörtökön kicsit meghúzódott a hátam, azóta pihentetem, meg kentem lóbalzsammal, de nem javult + a lóbalzsamtól tenyérnyi vörös kiütés jött ki a hátamon, ami borzasztóan fáj, ég.
éjszaka kb. 1 órát ha aludtam, nem tudtam hogy fordulni, hogy ne pusztuljak meg.
kb annyira fáj, mint mikor mocskosul leég valaki a strandon, csak annak a 3x-osa...

Allergiás vagy annak a kencének valamely összetevőjére - ne használj belőle többet.
Igyál kálcium pezsőtablettát és kend be a vörös kiütést Neogranormon kenőccsel, az majd szépen lehúzza a gyulladást. Addig semmi mást ne kenj a hátfájásra való kencék közül. Utána ha még mindig fájna, akkor Fastum gél.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.14. 14:17:07

Van Gogh-ot sem ismerték el életében. Szerintem veletek is hasonló a helyzet. Egyszerűen még nem értetek meg arra, h ezt a fajta művészetet megértsétek. De nem haragszom, én megértem, h vannak olyan emberek, akiknek több idő kell. Viszont megkérek mindenkit, h emiatt ne sértegessen, ez személyes, ennek helye nincs a fórumon.

Baby, baby, baby oooh
Like baby, baby, baby nooo
Like baby, baby, baby oooh

Itt van ez a pár sor, az emberek 99%-a semmitmondó szövegnek titulálja. Pedig ez nem igaz! Bieber minden eddig elfogadott dolgot felrúg, ő mer újat létrehozni, ő nem fél, ő csak alkot. Láthatjátok nem riad vissza az ismétléstől. Ezzel a szó kimondhatatlan fontosságát szeretné hangsúlyozni. Azt is megmerte lépni, h sorai ne rímeljenek. A "nooo" és "oooh" kifejezés a leggyakrabban használtak közé tartozik, ez is bizonyítja, h ő nem használ érthetetlen kifejezéseket, csak azért, h így művészibb legyen. Ő a nép nyelvén szól és a szövegei az embereknek a szívükig hatol.

SP pedig ugyanez, csak magyar verzióban. Ő egy mártír, aki feláldozza magát a népe érdekében. Anyanyelvén szól a saját véréhez, legyünk hálásak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.14. 14:04:15

kanty írta:
Bob_Marley írta: Kis képekre visszatérve, most értelmeztem, hogy kantynál az nem Justin Bieber hanem SP :lol: Nekem egyre mennek ezek a műsemmik :D
Ez nem igaz. Bieber és SP is igényes, zenét játszik, olyant, amire a mostani fiataloknak szűkségük van. Kérj bocsánatot. :lol:
+1, Antinak van igaza.
MI egy új, lázadó, vagány stílust képviselünk és nem értem mi a gond ezzel? :?
Téged sem piszkál senki Bob azért, mert nem új zenét hallgatsz hanem réggie-t. :D

@Csabi,

Hogy döntesz, megtartod a pulykádat?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.14. 12:24:25

Bob_Marley írta: Kis képekre visszatérve, most értelmeztem, hogy kantynál az nem Justin Bieber hanem SP :lol: Nekem egyre mennek ezek a műsemmik :D
Ez nem igaz. Bieber és SP is igényes, zenét játszik, olyant, amire a mostani fiataloknak szűkségük van. Kérj bocsánatot. :lol:

Amúgy amit NBA-vel kapcs. akarsz írni írd be ide és kész. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.14. 12:22:39

Sanama írta: biztos túllépted az 1 topikban engedélyezett karakterszámot :D
:D
Egész konszolidált lett, nem 265 sor, s szinte már Celtics mentes is, csak egy csomó másról írtam ezek szerint a rendszer által feleslegesnek vélt dolgokat!
Cenzúra :lol:
Nincs engedélyem az ottani hsz íráshoz :D
Pedig az USA az egyik kedvenc topikom :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.14. 12:19:44

Bob_Marley írta:Offolok az off topikba egyet :D
És ide meg tudok írni, :D

Ki lettem tiltva az USA topikból ??? :mrgreen:

Forbidden
You do not have permission to access this document. :lol:
biztos túllépted az 1 topikban engedélyezett karakterszámot :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.14. 12:08:04

Offolok az off topikba egyet :D
És ide meg tudok írni, :D

Ki lettem tiltva az USA topikból ??? :mrgreen:

Forbidden
You do not have permission to access this document. :lol:

Kis képekre visszatérve, most értelmeztem, hogy kantynál az nem Justin Bieber hanem SP :lol: Nekem egyre mennek ezek a műsemmik :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.14. 12:20:12-kor.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.14. 11:32:55

bocs, hogy személyes dolgot írok ide, de úgy szenvedek, mint egy kutya.

PCsabi
aka Game90

2012.04.13. 23:55:02

Lui, Kanty, azt nem mondtátok, hogy ilyen cukimuki gay srácokat tesztek be ava-nak. Még várok egy alsónadrágos Cristiano Ronaldo-s avatart, aztán megyek hányni.

De lehet egy olyan verseny is, hogy ki tudja tovább elviselni a saját ava-ját. Bár ezzel lehet, hogy a többiek járnak a legrosszabbul, főleg, ha napi 15-20 hsz-t írunk :D

Ha már Csillag Születik, talán ez maradt meg a legjobban bennem:
http://www.youtube.com/watch?v=07VatCnhyos
Nem kedvelem a tagot, de ezt nagyon odatette.
S.Agüero írta:Már csak egy Béci és Fluor kell, de én nem alacsonyodom le a ti szintetekre. :mrgreen:
Matyi, nem is kell, de ezt a törpe, gnóm, önző Messi-t betenni ava-nak nagyon gáz. De te tudod...
lui1698 írta:
Bob_Marley írta:Belenéztem ebbe a Puzsér Róbertbe iD
Erre csak annyit, hogy EGÉSZSÉGEDRE!
Bár én inkább Nóriba néznék bele, de ahány ház.... :mrgreen:
Már mondtam, hogy legyen hónap hsz-e topik, ez magasan vinné a pálmát, sírok :lol: (Persze nem azért sírok, mert Bob "belém nézett".)
Bob_Marley írta:alapvetően mindenki úgy tekint a hiphopra meg a rappre, hogy kiállok jól leribncozok mindenkit és az a rap!Miközben ez rohadtul nem igaz, a hiphop egy életérzés a rap meg a modern kori költészet!
Tudom, hogy nem szereted, de +1! :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.13. 19:53:01

Már csak egy Béci és Fluor kell, de én nem alacsonyodom le a ti szintetekre. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.13. 19:52:09

lui1698 írta:
Erre egy régi egyetemi cimborám klasszikusa jut eszembe :D
-Nem baj ha szőrös csak a háta ne legyen az :mrgreen:

Amúgy Rubio is Bieber fan :D
Luinak ezt le kell fordítani :D Ő egy már amerikában játszó kosaras játékos :P Mármint Ricky Rubio :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aMzKY3yQlqc
Griffin arca mindent elárul!
Ilyen tatyót srácok azonnal rendeljetek magatoknak :D Az avátok meg üt, remélem a nutellás mindenki után elterjed ez, mert akkor mondjuk sokak nagy örömére engem nem láttok itt többet a fórumon :D

AMÚGY PÉNTEK 13 :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.13. 19:53:40-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.13. 19:36:37

lui1698 írta:Oké, Csabi ha te így akkor én is így.
(amúgy köszcsyhhke a linket +1 a kritikusok májszterének, de ettől még gyík)
Bob, a te hsz-edre meg nemsoká válaszolok, csak el kell olvasnom. :lol:
Na ne. :lol: :lol:
Beírom előző hsz-t, utána egy darabig nem néztem fórumra, gondoltam nem várom meg amíg Game valamit bedob és cselekszem. :lol: Erre benézek ide és Te... :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.13. 19:36:04

Bob_Marley írta:Ördög Nóra gyönyörű szép, úh ebből a szempontból nincs hiány :D
Ezt emelném ki, mert igazából a többivel egyet értek, nem igazán tudok hozzáfűzni semmit, a rap részhez már magad is megtaláltad Csabi ajándékát.
Nórika tényleg jó kis bige, de ettem is meg valami súlyosabb kaját is ehetne a radíron és a párna szivacson kívül, mert kb. hallom ahogy zörög szegény. :D

Ja, és még
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.13. 19:34:15

Rap alatt nem a Beatrice és Nagy Feró jut eszembe először :D De legyen így :D

A mondanivalóm lényege inkább arra utalt, hogy maga a hiphop zenét akik elítélik nem fogja őket közelebb hozni ehhez a világhoz, ha ilyen emberek a TV-ben ilyet adnak elő!

Amit linkeltem azzal kiáll, ő a nagy király!
Azok a csajok akik amúgy hőzöngtek a stúdióban, ha ezt meghallják tuti benedvesednek, s kis összetört szívéhez talál magának lelkitársat, akiről még plusszban sorokat tud belekreálni ebbe a bni tudsz számába :D
Kép
Kép
Kép
zsoly12
Barça B

2012.04.13. 19:27:25

Bob_Marley írta: Ha valami a szívedből jön, ott még "belefér" 1-1 erősebb kifejezés, de az is frappáns sorok között!
pl.
Beatrice:8 ora munka
Elegem van mar a kib@szott vilagbol
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.13. 19:25:03

Game90 írta:Lui, ezt csak neked :) :
http://indavideo.hu/video/Puzser_Videob ... lteszet_ma
Akkezdet, Funk...
Ez a csávó ha tud normálisan is beszélni, miért nem teszi :D
Lentebb pont ezeket írtam le :D

Találtam mást is a rap gyerektől: