Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tehát akkor nekem egy normál kókuszom van,ami ilyen. ritkán eszek kókuszt,így tévesztett meg a videóTivornya írta:A kókusz belseje is "roppanósan" kemény...ha nem ilyen volt, akkor romlott tescós a szerzeményed
nabaz*** ez új alapokra helyezi az elméletet. most néztem egy videót a szakszerű nyitásról és ott puha húst emlegetnek. ebből szűrtem le,hogy az enyém biztos éretlen. kicsit furcsállom,hogy nem zöld,hanem normál barna és keménylui1698 írta:Én eddig csak olyan kókusszal találkoztam ami kemény volt.
ezek szerint nem éretlen,hanem nem szeretemvisca el barca írta:daffy írta:ha kibontottam egy kókuszdiót és éretlennek találtam,akkor mi a teendő? dobjam ki a francba vagy lehet ezt nyitva is érlelni valahogy?![]()
mi az hogy éretlen? én még olyat nem láttam
daffy írta:ha kibontottam egy kókuszdiót és éretlennek találtam,akkor mi a teendő? dobjam ki a francba vagy lehet ezt nyitva is érlelni valahogy?
Én nem hiszem hogy allergia mivel az elsőre kijött volna gondolom inkább csak a sokszori használat miatt irritálja már a bőrt a lóbalzsam. Nekem is volt némi pirosodás fájni nem fájt meg hamar elmúlt. Kálcium mehet de akkor legalább normális adag én napi 1200mg-ot szedek.shutterisland írta:bocs, hogy személyes dolgot írok ide, de úgy szenvedek, mint egy kutya.
szóval múlt héten csütörtökön kicsit meghúzódott a hátam, azóta pihentetem, meg kentem lóbalzsammal, de nem javult + a lóbalzsamtól tenyérnyi vörös kiütés jött ki a hátamon, ami borzasztóan fáj, ég.
éjszaka kb. 1 órát ha aludtam, nem tudtam hogy fordulni, hogy ne pusztuljak meg.
kb annyira fáj, mint mikor mocskosul leég valaki a strandon, csak annak a 3x-osa...
valakinek nem volt már hasonló problémája ?
ez alapján egy jb-pitbull produkciót meghallgatnék. nagyjából 6 szóból kijönne a dalszöveg,amelyből 2 spanyol.kanty írta: Baby, baby, baby oooh
Like baby, baby, baby nooo
Like baby, baby, baby oooh
Allergiás vagy annak a kencének valamely összetevőjére - ne használj belőle többet.shutterisland írta:bocs, hogy személyes dolgot írok ide, de úgy szenvedek, mint egy kutya.
szóval múlt héten csütörtökön kicsit meghúzódott a hátam, azóta pihentetem, meg kentem lóbalzsammal, de nem javult + a lóbalzsamtól tenyérnyi vörös kiütés jött ki a hátamon, ami borzasztóan fáj, ég.
éjszaka kb. 1 órát ha aludtam, nem tudtam hogy fordulni, hogy ne pusztuljak meg.
kb annyira fáj, mint mikor mocskosul leég valaki a strandon, csak annak a 3x-osa...
valakinek nem volt már hasonló problémája ?
+1, Antinak van igaza.kanty írta:Ez nem igaz. Bieber és SP is igényes, zenét játszik, olyant, amire a mostani fiataloknak szűkségük van. Kérj bocsánatot.Bob_Marley írta: Kis képekre visszatérve, most értelmeztem, hogy kantynál az nem Justin Bieber hanem SPNekem egyre mennek ezek a műsemmik
![]()
Ez nem igaz. Bieber és SP is igényes, zenét játszik, olyant, amire a mostani fiataloknak szűkségük van. Kérj bocsánatot.Bob_Marley írta: Kis képekre visszatérve, most értelmeztem, hogy kantynál az nem Justin Bieber hanem SPNekem egyre mennek ezek a műsemmik
Sanama írta: biztos túllépted az 1 topikban engedélyezett karakterszámot
biztos túllépted az 1 topikban engedélyezett karakterszámotBob_Marley írta:Offolok az off topikba egyet
És ide meg tudok írni,
Ki lettem tiltva az USA topikból ???
Forbidden
You do not have permission to access this document.
Matyi, nem is kell, de ezt a törpe, gnóm, önző Messi-t betenni ava-nak nagyon gáz. De te tudod...S.Agüero írta:Már csak egy Béci és Fluor kell, de én nem alacsonyodom le a ti szintetekre.
Már mondtam, hogy legyen hónap hsz-e topik, ez magasan vinné a pálmát, síroklui1698 írta:Erre csak annyit, hogy EGÉSZSÉGEDRE!Bob_Marley írta:Belenéztem ebbe a Puzsér Róbertbe iD
Bár én inkább Nóriba néznék bele, de ahány ház....
Tudom, hogy nem szereted, de +1!Bob_Marley írta:alapvetően mindenki úgy tekint a hiphopra meg a rappre, hogy kiállok jól leribncozok mindenkit és az a rap!Miközben ez rohadtul nem igaz, a hiphop egy életérzés a rap meg a modern kori költészet!
Erre egy régi egyetemi cimborám klasszikusa jut eszembelui1698 írta:Erre csak annyit, hogy EGÉSZSÉGEDRE!Bob_Marley írta:Belenéztem ebbe a Puzsér Róbertbe iD
Bár én inkább Nóriba néznék bele, de ahány ház....
Na ne.lui1698 írta:Oké, Csabi ha te így akkor én is így.
(amúgy köszcsyhhke a linket +1 a kritikusok májszterének, de ettől még gyík)
Bob, a te hsz-edre meg nemsoká válaszolok, csak el kell olvasnom.
Ezt emelném ki, mert igazából a többivel egyet értek, nem igazán tudok hozzáfűzni semmit, a rap részhez már magad is megtaláltad Csabi ajándékát.Bob_Marley írta:Ördög Nóra gyönyörű szép, úh ebből a szempontból nincs hiány
Erre csak annyit, hogy EGÉSZSÉGEDRE!Bob_Marley írta:Belenéztem ebbe a Puzsér Róbertbe iD
pl.Bob_Marley írta: Ha valami a szívedből jön, ott még "belefér" 1-1 erősebb kifejezés, de az is frappáns sorok között!
Ez a csávó ha tud normálisan is beszélni, miért nem tesziGame90 írta:Lui, ezt csak neked:
http://indavideo.hu/video/Puzser_Videob ... lteszet_ma
Akkezdet, Funk...