Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tünci?daffy írta:én indítványoznám valamiféle ellencsapás megszervezését.MessiFan írta:Ha kell itt vagyok erősítésnek, csak 1 szavatokba kerül és kiteszem a beverly hills-i cowboyos megaszuper képet
pl "igazi" nőkkel pl: geronazzo maria,stb
Ha ezt kiteszed te leszel kirakva, nem pedig mi Boshyboshsaldaffy írta:én indítványoznám valamiféle ellencsapás megszervezését.
pl "igazi" nőkkel pl: geronazzo maria,stb
én indítványoznám valamiféle ellencsapás megszervezését.MessiFan írta:Ha kell itt vagyok erősítésnek, csak 1 szavatokba kerül és kiteszem a beverly hills-i cowboyos megaszuper képet
azt hiszem,hogy a többi forumer nevében is beszélhetek,de fel kell kérnünk a staff-ot,hogy töröljenek benneteket az oldalról. ez nagyon rossz hatással lehet a fiatalokra,matyika pl nem ír már régóta,állítólag csak kutyázik és nutellát majszol egész nap,nem hajlandó megszólalni és az ürülékével dobálózik(bocsi matyi)Bob_Marley írta: Csabi jön a B terv, be kell vetnünk a sokáig titokban tartott a Mexikói öbölben szigorúan őrzött vegyi fegyverünket: Novák Lacit
Isten kezében vagyunk innentől kezdve mindannyian!
lui1698 írta:Kedves Csabi és Bob,
kaptok még 1 nap gondolkodási időt.
Nézzetek magatokba, összegezzétek megéri-e ez nektek.
Ha holnap 23:02 perckor még látom az aváitokat iszonyatos megtorlás következik majd, abban biztosak lehettek.
Game ezek szervezkednekkanty írta:
Lui
Ment egy PÜ, légyi olvasd el és gondolkodj.
Már csak Fluor kénekanty írta:Ezt meg sem láttam.Sanama írta:kanty ez most bíber vagy espé?SP(csupa nagy betűvel).
Ezt meg sem láttam.Sanama írta:kanty ez most bíber vagy espé?
Olvass vissza pár oldalt megtudod, h miről van szó.Tivornya írta:Sztem meg Magyarországon nem kéne ilyen apróságokból ügyet csinálnod...ha Te ügyet csinálsz belőle, máris odafönt is ügyet csinálnak belőlekanty írta:Nem vagyok modi, de kellemetlen lenne olyan emaileket olvasni, h a 10 éves kisfiam ágyba pisil, mert megijedt egy cseppettcsúnyacsokicsórótól.Bocs, nem beszólni akarok, csak apróságokra figyeltem föl, ami a Magyar társadalomban minden nap mély nyomot hagy...
Sztem meg Magyarországon nem kéne ilyen apróságokból ügyet csinálnod...ha Te ügyet csinálsz belőle, máris odafönt is ügyet csinálnak belőlekanty írta:Nem vagyok modi, de kellemetlen lenne olyan emaileket olvasni, h a 10 éves kisfiam ágyba pisil, mert megijedt egy cseppettcsúnyacsokicsórótól.
Szerintem könnyelműek vagytok ezekkel az avákkal. Felnőtt férfiak vagytok, sokkal inkább körültekintőbbek kellene legyetek. Ezt a fórumot kiskorúak is olvassák. Nem vagyok modi, de kellemetlen lenne olyan emaileket olvasni, h a 10 éves kisfiam ágyba pisil, mert megijedt egy cseppettcsúnyacsokicsórótól.Bob_Marley írta:lui réggie szövegén meg kantyn sírok!
Én szolidaritást vállalok egy darabig Game-el!
Már ketten vagyunk pulykaképű gettóezredesek![]()
![]()
soha nem értettem az emberek minek vesznek egész kokusztdaffy írta:akkor ezért 160ft. annyiba kerül,mint egy xl-es bounty és még az finom is. tán olvasztok csokit,meg dobok hozzá fél kiló cukrot és ez is ehető leszTivornya írta:Igen, normál kókuszod vanÉs igen...a normál kókusz ennyire gagyi :S
Mandulához hasonló íze van így nyersen és éretlenül.daffy írta:akkor ezért 160ft. annyiba kerül,mint egy xl-es bounty és még az finom is. tán olvasztok csokit,meg dobok hozzá fél kiló cukrot és ez is ehető leszTivornya írta:Igen, normál kókuszod vanÉs igen...a normál kókusz ennyire gagyi :S
akkor ezért 160ft. annyiba kerül,mint egy xl-es bounty és még az finom is. tán olvasztok csokit,meg dobok hozzá fél kiló cukrot és ez is ehető leszTivornya írta:Igen, normál kókuszod vanÉs igen...a normál kókusz ennyire gagyi :S
nem sz***patlak. láttam zöld,éretlen kókuszt. az enyém barna,ebből azt gondoltam,hogy ehető. bontás előtt néztem egy videót a folyamatról,ott az mondta az okos,hogy a fehér rész puha. pedig nem. ennyi a storyvisca el barca írta: te most **opatsz minket?minden kokusznak kemény a belseje és mindegyik barna
(mármint amit boltban megkapsz)
te most **opatsz minket?daffy írta:nabaz*** ez új alapokra helyezi az elméletet. most néztem egy videót a szakszerű nyitásról és ott puha húst emlegetnek. ebből szűrtem le,hogy az enyém biztos éretlen. kicsit furcsállom,hogy nem zöld,hanem normál barna és keménylui1698 írta:Én eddig csak olyan kókusszal találkoztam ami kemény volt.