Persze az elmegyógyintézet.eszter21 írta:Biztos van vhol egy olyan intézmény, ahol lehet...redlions írta:És kihez??? Az Istenhez??eszter21 írta:Ha nem Ronnie kapja én megyek fellebezni!
Biztos, h lehet...
C.
Persze az elmegyógyintézet.eszter21 írta:Biztos van vhol egy olyan intézmény, ahol lehet...redlions írta:És kihez??? Az Istenhez??eszter21 írta:Ha nem Ronnie kapja én megyek fellebezni!
Biztos, h lehet...
És kihez??? Az Istenhez??eszter21 írta:Ha nem Ronnie kapja én megyek fellebezni!
Biztos, h lehet...
Itt nincs!eszter21 írta: Már az ókori Athénban is volt fellebviteli bíróság...
Kapja Ronaldinho...
Már az ókori Athénban is volt fellebviteli bíróság...Enrique írta:És az azelőtti hónapok és évek óta?eszter21 írta:Én már hónapok óta Ronniet mondogatomLujo írta:Én is már hetek óta mondogatom Decot. Neki kell megnyernie. Ő a legeredményesebb idén és még jól is játszott.
Deconak kell kapnia. Kész. Vitának helye nincs, a döntés megfellebezhetetlen.
És az azelőtti hónapok és évek óta?eszter21 írta:Én már hónapok óta Ronniet mondogatomLujo írta:Én is már hetek óta mondogatom Decot. Neki kell megnyernie. Ő a legeredményesebb idén és még jól is játszott.
Pár ezerszer......Enrique írta:Bocs h ki kell h ábrándítsalak, de az a FIFA díja, párszor már letárgyaltuk...Sergio Garcia írta:Deco biztos,hogy nem kapja mert minden évben a választók kijelölnek 3 focistát akik közül választanak, és idén az Ronaldinho, Sevcsenko és Henry.Bár Deco is elég jól tolja
Bocs h ki kell h ábrándítsalak, de az a FIFA díja, párszor már letárgyaltuk...Sergio Garcia írta:Deco biztos,hogy nem kapja mert minden évben a választók kijelölnek 3 focistát akik közül választanak, és idén az Ronaldinho, Sevcsenko és Henry.Bár Deco is elég jól tolja
Egyszerűen imádja Ronnie-t.Úgy ahogy én is!:DZsolti írta:Ezt anélkül is gondoltam,volna ha le sem írodeszter21 írta:Én nem így látomZsolti írta:Remélem a nálunk okosabb emberek is így látják.,jövőre ugyis ronnie kapja.Idén meg Deco,de neked mondhatom...Fafejű vagy
Kössz... Én csak Ronnie érdekeit képviselemZsolti írta:Ezt anélkül is gondoltam,volna ha le sem írodeszter21 írta:Én nem így látomZsolti írta:Remélem a nálunk okosabb emberek is így látják.,jövőre ugyis ronnie kapja.Idén meg Deco,de neked mondhatom...Fafejű vagy
Ezt anélkül is gondoltam,volna ha le sem írodeszter21 írta:Én nem így látomZsolti írta:Remélem a nálunk okosabb emberek is így látják.Ronaldinho22 írta: Simán Deco!