Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól látom:miihii írta:Most akkor ki kivel van?
A hivatalos kezdőcsapatokat megadhatnátok , lecsekkolnám, h ki miben utazik
Szervezitek a Bieber koncit?kanty írta:Annyit megsúgok, a háttérbe nagy dolgok történnek.
Köszi, rád számítottam. De a "true hardcore Bosh-fan" címet akármennyire is szeretnéd, nem veheted el tőlemBob_Marley írta: Én szolidaritást vállalok egy darabig Game-el!
Meg. Itt már nem csak egyszerű avákról, hanem elvekről van szó.lui1698 írta: @Csabi,
Hogy döntesz, megtartod a pulykádat?
megadom és emelem egy ilyennelBob_Marley írta:...
daffy írta:Így van,mi sokkal csúnyábbak vagyunk annál,mint amilyen gay-ek vagytok ti
igazi nők (sanama y daffy) vs boshék vs igazi férfiakmiihii írta:Most akkor ki kivel van?
A hivatalos kezdőcsapatokat megadhatnátok , lecsekkolnám, h ki miben utazik
így van,mi sokkal csúnyábbak vagyunk annál,mint amilyen gay-ek vagytok tiSanama írta:tudjatok nem mindig a letszam a fontos...
A hűség a legfontosabb.daffy írta:gondolom az nem játszik,hogy dobok egy pü-t,aztán majd jól elárullak?kanty írta:Aki Luikanty oldalra akar állni dobjon egy püt.Már kész terv van.
Először azt hittem Linsanitykanty írta:Aki Luikanty oldalra akar állni dobjon egy püt.Már kész terv van.
gondolom az nem játszik,hogy dobok egy pü-t,aztán majd jól elárullak?kanty írta:Aki Luikanty oldalra akar állni dobjon egy püt.Már kész terv van.
ezt tegyétek be avánakdaffy
lui1698 írta: Mert 3 párttal már lehet egy parlamentet csinálni.
Én ha kell besegítek a paplanszájú Veronikával vagy Szandikávaldaffy írta:jólvan,te vagy tüncivel. már ketten vagyunk
úristen... selfshot? azt még senki nem élte túlkanty írta:Annyit megsúgok, a háttérbe nagy dolgok történnek.
na,akkor az ellencsapás elkészült,várom a lépéseket. csak 1 tudodkit meglátok,jön is a mariaMessiFan írta: Ha ezt kiteszed te leszel kirakva, nem pedig mi Boshyboshsal
jólvan,te vagy tüncivel. már ketten vagyunkTünci?