Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia!Slither írta:Írj Z. Ivánnak ez ügyben.realzone írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e hirdetést elhelyezni az oldalon?
Ha igen, akkor mi a menete?
Köszi
Albert
ugyanígy, ha azt írod, h kcsg, akkor azt írja, h népművészeti cserépedény.kurdt írta:Érdekes észrevételt tettem!
Egyrészt, a privát üzenetekre is megy az autócenzúra, másrészt ha azt írom, hogy ku*va, azt kijavítja arra, hogy "kumma"...
Jópofa, vagy nem is tudom!
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730drika3 írta:Kedves Barca Rajongók!
...
Üdv.: Drika
Alább van a magyarázata,h miért pont a RealMessa írta:Ejj, ha mondjuk a Real helyett azt írjátok, hogy megy vissza a MU-ba, elhiszem. Így csak odáig kezdett el tágra nyílni a pupillám, hogy 'akit a Real Madrid vinne'. De azért jó cikk.![]()
A fővárosiaknál sem véletlen, hogy éppen őrá esett a választásuk, mivel odaát is egy váratlan esemény korbácsolja a kedélyeket. A portugál Pepe találkozót kért José Mourinho-tól és Florentino Perez-től, hatszemközti elbeszélgetésre. Az itt elhangzottak valósággal sokkolták a vezetőket, mivel távozási szándékát jelezte a védő. Állítása szerint egyre nehezebben bírkózik meg az igazságtalan vádaskodásokkal és támadásokkal, miszerint nagyon alattomos és durva játékosnak állítják be Spanyolországban és emiatt nem érzi jól magát már a fővárosban. A média rá nehezedő terhe és az emberek megoszló véleménye miatt szeretné szerződését felbontani, ráadásul már konkrét elképzelésekkel állt elő. A Manchester City jelenthetné neki a megoldást, mivel a szigetországban jellemző keményebb, gyorsabb futball még inkább fogára való lenne, ráadásul tiszta lappal kezdhetne egy más országban.
Miért pont a City? Ennek egyik kulcsfigurája a világoskékek alkalmazásában álló Mario "Why Always Me?" Balotelli, akivel nagyon régóta jó barátságot ápolnak,az ő unszolására menne Angliába. Kapcsolatuk azért ilyen szoros,mivel egyfajta lelki társakként funkcionálnak, mivel mindketten értetlenül állnak az őket ért támadások, kifigurázások előtt és hogy közkedvelt céltáblája a médiának mindkét sportoló. Rendszeresen tartják a kapcsolatot és ez vezethetett odáig, hogy szeretnének egy klubban játszani. Arról egyelőre nem szólnak a hírek,hogy Manszur sejk és Mancini edző mit szólna a portugál bekk érkezéséhez.
Az a durva, hogy ők ezt le is hozták kb. 1 hónapjadali írta:Ezt a Pique - és cikkett a Marca vagy az AS lehozta volna bármikor főoldalon,bár ők jobbakat is tudnak, a napi gyakorlat teszi:))Jó volt:))
Ez én voltam,csak nem logoltam beAnonymous írta:addig nem esett le,hogy 1-je van, ameddig nem jött a Real meg a Bernabeus poén.
Nekem sem akarja megjeleníteni, a chrome igen.Bob_Marley írta:Firefox-szal csak nekem nem jeleníti meg az oldalt?