SuperMessi írta:Mi nem a tiziken lovagolunk hanem azon, hogy az ellen mit lovagol a mi minden egyes olyan tizinken, amit úgy kapunk hogy nem törik ketté a játékosunk lába, vagy repül le a feje mondván az ajándék tizi, miközben a tény az hogy ők kapták a ligában a legtöbbet, és fújták ellenük be a legkevesebbet. Ez nonszensz
Értem én, csak számomra már unalmas és gyerekes ez az egymásra mutogatás meg videó linkelgetés.
Tegnap abszolváltam, h kaptunk egy véleményes büntetőt és örültem, h még van esélyünk a bajnokságra.
Fogadjuk el, h ők már minden egyes apró szitunál bíróznak és legyintsünk egyet. Már annyira a bőrébe ivódott nehány embernek, h évek óta tolják a bírók a Barcat, h nem hiszi el, ha esetleg tévednek. Gondolom így könnyebb elviselni, h mi vagyunk a jobb csapat.
Én személy szerint nem érzem, h akár őket, akár minket is segítettek volna ebben a bajnokságban.
Hozzáteszem, elborult Barca drukker vagyok, de valóban sok véleményes bírói döntés született a elmúlt években a BL-ben, ami minket segített. Ezek egyszerű tévedések voltak, nem kell elméleteket gyártani.