ember! nem azt írtam - olvasd el még 1x - hogy szerintem ki jöjjön, vagy ki menjen, hanem elemezgetem azt ami szóban forog, vagyis sokszor emlegetik, hogy jöhet - nem szerintem!!! - silva, van persie, alba. ezek alapján végig gondoltam, ki mehet el - még 1x, nem szerintem el kéne mennie, hanem aki számításba jöhet!!! ha az én véleményem számítana, senkit nem küldenék el, mert Keita is fontos láncszeme a csapatnak, Masch pedig alap ember a védelemben, idén -is klasszis teljesítményt nyújt!!!kakasugynok007 írta:Bocsi,de ez nagy h*ülyeség!Subinho írta:teljesen mindegy azon filózni, ki jöjjön, vagy ki menjen, mert ha Guardiola marad jövőre is az edző, akkor tudjuk, valaki biztosan el fog menni, aki nagy port kavar. az ő elve, minden évben frissíteni a keretet és ezzel versenyben tartani a csapatot. tudjuk, éveken keresztül ugyanazzal a 11-el felállni nem lehet, mert kiismerik a játékosokat. az érintethetetlenek természetesen maradnak, mint Xavi, Ini, Messi, Puyol, Cesc, de a többiek közül valaki biztosan el lesz küldve. nagy esély van sztem Villa, Keita, Adriano valamelyikére...
Jordi Alba sztem Abidaltól függ, illetve ha ő jönne, akkor Adriano sztem menne... Van Persie is a kalapban van és akkor tuti elmegy Villa, mert sztem Pep nem küldi el a Pedro-Tello-Cuenca hármas egyikét sem, mint ahogy Alexist sem! Villának max. 1 éve van még itt sztem, amit nagyon sajnálok, mert én őt nagyon szeretem!!! Silvát meg egyrészről nem engedi el a Milan, ha meg el is engedi, akkor cserébe megy Keita hozzájuk és Masch vkp lesz, de lehet, hogy ő is útilaput kap...
Alapból azt mondod,hogy teljesen mindegy azon filózni, ki jöjjön, vagy ki menjen és azzal folytatod hogy ki jöjjön, vagy ki menjen.Oriási badarságokat hordtál össze azzal,hogy Villa távozna.MIÉRT?Most fog felépülni a sérüléséből!Na ő a te elved szerint új igazolás lenne mivel nem ismerték ki a játékát!NEM VOLT MIT KIISMERNI!Van Persie pedig akkora csalódás lenne mint Ibra ha nem nagyobb!Ha Abi meggyógyul Jordi Alba szvsz. akkor is jöhetne.Öreg már Abidal,nem bírna ki egy egész szezont,Adriano pedig nem teljesít 100%osat a BHV poszton!Ami pedig végtelenül felháborított,hogy azt gondoltad,hogy akár Masch is távozhat!EMBER nem nézel te Barca meccseket?Masch nélkül nem tudom mi lenne ilyen hiányos védelemmel,de tuti nem jutottunk volna el idáig nélküle.Adjunk hálát neki,hogy nem nyavajog,hogy nem az eredeti posztján játszik.
szóval az "EMBER nem nézel te Barca meccseket?" kicsit talán túlzó volt...