Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt remélem senki sem fogja betenni, elég Alekosz csodálatos felsőtestét néznem, annál gusztustalanabb avatar jelenleg nincsen a fórumon.lui1698 írta: Csabinak:
http://art8amby.files.wordpress.com/201 ... gott-4.jpg

Matyi, szállj be hozzánk. Igaz, hogy nem tudod, hogy ki az a Chris Bosh, de mindegyS.Agüero írta:Jajj, találtam jobb avát.
Hogy tetszik?

Egy hosszabb bemutatás elkészítése van folyamatban, kérlek legyetek türelemmel. Köszönöm.Sanama írta:kanty mutasd mar be az alairaskeped szereploit
Matyika pont passzolna a pártunkhoz.Nneki elég lenne egy kép saját magáról és itt már van akkora celeb,h ütőlap legyenlui1698 írta:
@Matyika ne halgassá sénkire, SájGéjz foreva.
Épp akartam írni, hogy Chuck kilóg a sorból, de ez a mostani már stimm.S.Agüero írta:Jajj, találtam jobb avát.
Hogy tetszik?

4.párt??S.Agüero írta:Jajj, találtam jobb avát.
Hogy tetszik?
Pedig de.kanty írta:Ebben nem vagyok annyira biztos.Bob_Marley írta: Chris Bosh mindenekfelett áll
Ebben nem vagyok annyira biztos.Bob_Marley írta: Chris Bosh mindenekfelett áll
Whatcha talkin bout Willis?Tim írta:....

Sanama írta:Tim inkább tegyél be avának valami gyönyörűséges magyar nőt!

Ha jól látom:miihii írta:Most akkor ki kivel van?
A hivatalos kezdőcsapatokat megadhatnátok , lecsekkolnám, h ki miben utazik
Szervezitek a Bieber koncit?kanty írta:Annyit megsúgok, a háttérbe nagy dolgok történnek.
Köszi, rád számítottam. De a "true hardcore Bosh-fan" címet akármennyire is szeretnéd, nem veheted el tőlemBob_Marley írta: Én szolidaritást vállalok egy darabig Game-el!
Meg. Itt már nem csak egyszerű avákról, hanem elvekről van szó.lui1698 írta: @Csabi,
Hogy döntesz, megtartod a pulykádat?