Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még a Stamford Bridgen is nagyon vissza fognak állni a saját térfelükre. Ha betalálnak, akkor pedig jön az ultra bunker... Nem lesz ez egyszerű...messideco írta:Szerintem oda-vissza meg tudjuk verni a Chelseat. Talán 10 év leggyengébb szereplését mutatják be idén.
Én is így vagyok vele. Csak az az 1 idegesít, hogy a BL-ben idegenben (is) rendre lefocizzuk az ellenfeleinket, de gólokban ez nem mutatkozik meg, mert mindent kihagyunk. Remélem most nem így lesz, de meglepődnék ha magas %-ban használnánk ki a helyzeteinket.messideco írta:Szerintem oda-vissza meg tudjuk verni a Chelseat. Talán 10 év leggyengébb szereplését mutatják be idén.
11 emberrel fognak védekezni. Talán 10-el, mert Drogba/Torres fönt marad. Ezt a párharcot csak veszíthetjük el, ez a Chelsea jóval gyengébb csapat a Milannál. Ennél már nagyobb halakat is megettünk. Matára és Drogbára kell odafigyelni. Lampard-Essien duó már régóta nem az igazi. Malouda-Kalou-Ramires-Meireles vicces. A védelmük sebezhető, David Luiz valószínűleg nem játszik. Cech kapus is már rengeteg bakit követett el idén, bár tény, hogy az utóbbi időkben egyre jobb.Tobias88 írta:Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett
Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.P.U.Y.O.L. írta:Elnézést kérek, hogy csak egy kisebb részletre kívánok reagálni az általad leírtakból, de mi gyakorlatilag mindenhol támadólag lépünk fel. Ezen semmit se változtat az, hogy Cesc vagy Keita kezd. Keitával nyilván stabilabb a kp., Fabregassal meg talán gördülékenyebbek a támadások, (ez mondjuk nem feltétlenül igaz) de a játékfelfogásunkon nem igazán változtatna...Barca96 írta: Szerintem Londonba is támadó focit kellene játszanunk. Én Pep helyébe Fabregassal kezdenék, nem Keitával, szerintem támadnunk kellene
Elnézést kérek, hogy csak egy kisebb részletre kívánok reagálni az általad leírtakból, de mi gyakorlatilag mindenhol támadólag lépünk fel. Ezen semmit se változtat az, hogy Cesc vagy Keita kezd. Keitával nyilván stabilabb a kp., Fabregassal meg talán gördülékenyebbek a támadások, (ez mondjuk nem feltétlenül igaz) de a játékfelfogásunkon nem igazán változtatna...Barca96 írta: Szerintem Londonba is támadó focit kellene játszanunk. Én Pep helyébe Fabregassal kezdenék, nem Keitával, szerintem támadnunk kellene
isten mentsA kezdőcsapat szerintem:V.Valdes -Adriano-Puyol-Mascherano-Montoya -Busquets -Iniesta-Xavi -Alexis(vagy Tello)-Messi-Dani Alves.
ó, addig 6x feltámad..G.Gabe írta:Na, úgy néz ki, hogy David Luis nem játszik ellenünk.
Most vitték le hordágyon, és le is kellett cserélni.
Szerintem meg a kisebbik rosszat kell választani és az Thiago lenne. Fábregastól nem lehet mostanában semmit várni, nem egy ilyen éles és fontos meccsen kéne bejáratni és formába hozni... De úgyis Pep dönt és vélhetően jól fog dönteni. Akit a pályára küld, az hajtani fog.shutterisland írta:hát én thiagotól sem látok túl sok mindent.Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
vannak szép passzai, meg szép megmozdulásai, de ennyi.
szerintem egy ilyen meccsen egyértelműen cesc a jobb megoldás.
hát én thiagotól sem látok túl sok mindent.Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
betűről betűre.Szerintem: Valdés - Alvés, Mascherano, Piqué, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fabregas.
Cesc úgy érzem összeszedi magát, amúgy sem ismeretlen terep neki a Stamford Bridge. Pedro, Cuenca, Tello pedig súlytalan lenne egy Chelsea védelem ellen, úgyhogy max csereként jöhet majd egyikőjük 20 percre új lendületet hozni.
Kell Piqué is, magas védő nélkül megnézhetjük magunkat a Chelsea ellen. Ugyanakkor Mascheranót nem szabad ilyen formában kihagyni, Puyolt meg ne is emlegessük. Úgyhogy szerintem Adriano üljön. Középpályán Keita sérüléssel bajlódik és a Milan ellen amúgy is rossz volt nézni, hogy szétszedhettük volna őket idegenben, ha lett volna még egy kreatív támadó ember a pályán.S.Agüero írta:Van olyan fontos meccs ez is, mint a Real elleni.
Kicsit védekezőbb csapattal kéne kiállni.
Pl.: VV - Alves ; Puyol ; Mascherano ; Adriano - Busquets ; Keita ; Xavi - Alexis ; Messi ; Iniesta.
Tippem : 1-1. (Drogba, Messi)
Maschot rá kell állítani Drogbára, elég jól ismeri szerintem.
Vamos!
Inkább most verjük meg őket nagyon (ha igazad lesz, és klasszisokkal jobbak vagyunk, akkor sikerülni fog) és akkor a visszavágón lehet majd nysugodtan pihentetniBarcaman1993 írta: Én mindenképpen rotálnék, sok fontos meccsünk lesz mostanában.
Mi erről a véleményetek?