Léfe írta:Nem értem, hogy - főleg szünet után amikor látszott a középpálya gyengesége szervezésben - miért nem lépett az edzőnk. Gabrit rég ki kellett volna emelni, ugy hogy Dinhot vinni középre - egyébként a győztes gól is igy született- és az Ő helyére behozni Ezkerrót.
ezt vártam én is...
ez a középpálya nagyon elképzelés nélküli volt!
Iniesta -azon kívül, hogy nem voltak rontott passzai- nem sokat tett hozzá (talán az utsó 20 percben...

).
nem tudta megkomponálni a támadásokat! ilyenkor látszik, hogy mit jelent Xavi és Deco(!) játéka. Gabri egész meccsen alibzett és elég sok hibája is volt, talán a középpályán Edmilson volt a legmeggyőzőbb (ez tőlem egy kicsit furcsa, mert nem igazán tartom nagyra Edmilkát

).
akit szintén megdícsérnék az Oleguer-srác! a gól nem az övé volt, sokkal inkább Belletti-é, aki mellett az alapvonalról be tudott adni a sevilla-i támadó.
emellett Presas elég érett játékot mutatott be (remélem ilyen dinamikusan fejlődik és akkor nem lesz hátul probléma

).
Messi tegnap egy kicsit csalódást keltő volt, de nem lehet mindig csúcsformában ő sem.