Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom a Barca 2 meccset játszott Dinnyó nélkül... és azokat hozta...Betis 1:4 Barca...Udine 0:2 Barca...szal remélem nem lesz a Cadiz akadály..recrea írta:Mond valamit a srácOrdog írta:Amúgy annak is van egy előnye, hogy Ronaldinho nem játszik:)
Egy kicsit jobb lesz a védekezés![]()
Plusz meglátjuk hogyan játszik nélküle a csapat!
Mond valamit a srácOrdog írta:Amúgy annak is van egy előnye, hogy Ronaldinho nem játszik:)
Egy kicsit jobb lesz a védekezés![]()
Csak, hogy az ellenfél Saviola volt, aki rohad gyors és alacsonyan van a súlypontja.... Simán megver egy magas védőt.....Vito írta:Saviola rúgta kapufára.
bár én (védő létemre) biztos mindent elkövetnék, hogy az alapvonalról -a kapufától 3 méterre- ne tudja beadni az ellenfél a labdát, mert akkor már csupán pechből is bepattanhat valakiről...
Ott Saviola ért bele a labdába, Oleguer lemaradt róla.Ordog írta:Oleguer ahelyett hogy a bejövő labdát kirúgta volna, szerencsétlenül ért bele és így a kapufára ment. Lehet, hogy Belletti is hibázott, de Oleguer a legnagyobbat.. Cadiz ellen irány a CSEREPAD!!!!!!
Amúgy ettől eltekintve télleg jól játszott, de hát egy hátvédnek elég 1 hiba és máris senki se emléxik a jó teljesítményére...
Ja, Xavit kifelejtettem, bár az ő hiányához sajnos hozzá kell szoknunk...Vito írta:ezt vártam én is...
ez a középpálya nagyon elképzelés nélküli volt!
Iniesta -azon kívül, hogy nem voltak rontott passzai- nem sokat tett hozzá (talán az utsó 20 percben...).
nem tudta megkomponálni a támadásokat! ilyenkor látszik, hogy mit jelent Xavi és Deco(!) játéka. Gabri egész meccsen alibzett és elég sok hibája is volt, talán a középpályán Edmilson volt a legmeggyőzőbb (ez tőlem egy kicsit furcsa, mert nem igazán tartom nagyra Edmilkát).
akit szintén megdícsérnék az Oleguer-srác! a gól nem az övé volt, sokkal inkább Belletti-é, aki mellett az alapvonalról be tudott adni a sevilla-i támadó.
emellett Presas elég érett játékot mutatott be (remélem ilyen dinamikusan fejlődik és akkor nem lesz hátul probléma).
Messi tegnap egy kicsit csalódást keltő volt, de nem lehet mindig csúcsformában ő sem.
ezt vártam én is...Léfe írta:Nem értem, hogy - főleg szünet után amikor látszott a középpálya gyengesége szervezésben - miért nem lépett az edzőnk. Gabrit rég ki kellett volna emelni, ugy hogy Dinhot vinni középre - egyébként a győztes gól is igy született- és az Ő helyére behozni Ezkerrót.