Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Renesans
Barça B

2012.04.16. 22:32:06

recrea írta:Miért, Madridban nem lehet x-et játszani?! Malaga, Valencia megtette, mi meg nyertünk.
Néztem a real elmúlt 4-5 meccsét, közel sem lehetetlen őket kiejteni.
Igaz, de a BL-ben senki sem úszta meg 3 alatt a Bernabéuban.
Renesans
Barça B

2012.04.16. 22:31:24

Miért, Madridban nem lehet x-et játszani?! Malaga, Valencia megtette, mi meg nyertünk.
Néztem a real elmúlt 4-5 meccsét, közel sem lehetetlen őket kiejteni.[/quote]
Igaz, de a BL-ben senki sem úszta meg 3 alatt a Bernabéuban.
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.16. 22:09:29

én azért bízok a Bayernbe, németeknél soha nem lehet tudni, bármikor betalálhatnak! A Chelsea elleni meccsről annyit, hogy szerintem győzni fogunk, ha jó napot fogunk ki. Egy korai gól jól jönne, hisz akkor a Chelsea kinyílna és rughatnánk még gólokat, persze ez nem ilyen egyszerű. Én mindenesetre bízok a fiúkba és Pepbe is, biztos jó taktikát alkalmaz és győzelemre vezet minket! Visca Barca!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.16. 22:06:13

Nehéz a Bayern - Madrid meccsre tippelni, de én is azt gondolom, hogy a Madrid fog továbbjutni (elég simán). Véleményem szerint a németek is támadásban erősek, de védelmük igen sebezhető, bár azért van egy klasszis kapusuk. Esélyük a két szélen lehet, ha Ribbery és Robben jó napot fog ki, akkor ott tudják verni egy az egyben a Madrid védőket. Bár kell Gomez is, aki reméljük holnap is jókor lesz jó helyen. Müller jó játékára is nagy szükség van! Viszont az említett játékosok nem túl erősek védekezésben, így egy adok-kapokból simán a Madrid jönne ki jól. Szerintem taktikailag nem elég érett csapat a München. Ettől függetlenül bízom egy jó meccsben!

A mi vendégjátékunktól én tartok. Ez jót is jelenthet, mivel minden fontos meccs előtt be vagyok sz.rva, de általában jól jövünk ki a dologból. Massszívan fognak ellenünk védekezni, de remélem be tudunk találni. Akire figyelni kell, az Ramires, mivel eszméletlenül gyors, Drogba, aki még mindig jó fejjel, lábbal, testtel...Ja és Lampard, akinek hányingerem van a megpattanó lövéseiből születő gólokból.
Hajrá Barca
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.16. 22:04:42

Szerintem a Bayern ott lesz a döntőbe, kiejtik a Real Madridot. Igaz, hogy a Bayernnek rossz szériája van, de valószinűleg a liga elúszott nekik, ezért szerintem csakis a BL-re koncentrálnak. Mindent megtesznek azért, hogy ottlegyenek a BL döntőben, hazai környezetben. A Real meg nyomás alatt lesz a hétvégi Classico miatt, én holnap Bayern győzelemre számítok, Madridban x-re.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.16. 21:58:56

Mindkettőt adom.
Számomra megjósolhatatlan ez a párosítás, még ha a real gyorsabb focit is játszik, és kicsit esélyesebbnek érzem őket.
Viszont a bayern rapszodikus, hétvégén pocsékul játszottak, most folytathatják a sormintát.
Azt, h ki lenne jobb a döntőben (ha bejutunk), nem tudom. Az biztos, a real elleni BL verség - finoman fogalmazva - rosszul esne, úgyh inkább bayern.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.16. 21:50:32

recrea írta:
Miért, Madridban nem lehet x-et játszani?! Malaga, Valencia megtette, mi meg nyertünk.
Felspannolva,tudva hogy velünk meccselhetnek a döntőben (remélhetőleg), otthon, szerintem nem nagyon lehet x-t játszani velük.
ne feledjük a bayern sincs jó passzban. viszont otthon rájuk is vonatkoznak a fentebbiek,ezért bízok egy jó eredményben, és akkor lehet keresni valójuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.16. 21:50:19

recrea írta:
csababarca írta:Hát én a bayernben csak akkor tudnék bízni,ha a visszavágóra minimum két gólos előnnyel,kapott gól nélkül utaznának.
tehát 2-0 a minimum,és a legoptimálisabb,ami még reális is lehet. ha gólt kapnak,onnantól kezdve 3al kéne nyerniük,hogy maradjon esély a visszavágóra.

Mission Impossible.

a nagy kérdés, hogy a bayernnek hogy fog menni a védekezés. azért valljuk be, nekik is inkább a támadás az erősségük, viszont ha belemennek egy nyilt sisakos játékba, nagyon megszórhatják őket...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.16. 21:48:27

csababarca írta:Hát én a bayernben csak akkor tudnék bízni,ha a visszavágóra minimum két gólos előnnyel,kapott gól nélkül utaznának.
tehát 2-0 a minimum,és a legoptimálisabb,ami még reális is lehet. ha gólt kapnak,onnantól kezdve 3al kéne nyerniük,hogy maradjon esély a visszavágóra.

Mission Impossible.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.16. 21:45:48

Hát én a bayernben csak akkor tudnék bízni,ha a visszavágóra minimum két gólos előnnyel,kapott gól nélkül utaznának.

Mission Impossible.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.16. 21:40:58

lui1698 írta:
Messidona10 írta:de az a k*cs*g lenyalt hajú úgyis talál egyet... :D
Nem baj az, ha a kopasz holland meg a rusnya francia ver fejenként kettőt. :D
Vagy az osztrák sógor (Alabaaa) :D
samy85
Capitá del Barça

2012.04.16. 21:12:37

Folytatva...
tudat alatt 1xűen nem tom elképzelni, h ne jussunk döntőbe... valahogy nyugodt vok mintha már lejátszottuk volna a meccset/ket, és továbbjutottunk volna. kicsit ijesztő számomra... ezek az érzések nálam nem jók....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.16. 21:07:58

gomez mákban lehet talán még bízni :D
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.04.16. 21:07:30

én is beszéltem egy Bayernes "kollégával" aki szintén kevés esélyt lát a madrid ellen.
de úgy emlékszem hogy az M.U ellen is ilyen véleményen voltak a müncheni drukkerek...aztán láthattuk mi lett. :)
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.16. 21:06:01

Messidona10 írta:de az a k*cs*g lenyalt hajú úgyis talál egyet... :D
Nem baj az, ha a kopasz holland meg a rusnya francia ver fejenként kettőt. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
samy85
Capitá del Barça

2012.04.16. 21:05:08

Őszintén a Bayern kevés lesz a Madrid ellen. A Basel elleni meccsüket néztem.. Ribery, Robben a szélen tud veszélyt teremteni. ezzel kimerült a Munich támadójátéka. Ezt a 2 embert egy jelenleg jó formában lévő Marci, és Ramos megoldja... aztán meglátjuk... sztem holnap 2-1 jövő7en meg sima 2-3 gólos Madrid siker. d majd kiderül... jobban aggódom most a miattunk, és a Chelsea miatt.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.16. 21:01:34

Idézem a némettanáromat, aki ízig vérig Bayern fan:
Most, hogy a bajnokság elmegy, ráállunk a BL-re. Remélem, hogy el tudjuk verni őket, de az a k*cs*g lenyalt hajú úgyis talál egyet... :D
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.16. 20:56:45

nem lenne az olyan nagy baj, ha lehozzák x-re.
ha tovább is megy a real, legalább ne dőljön el az első meccsen.
egy 0-0 vagy 1-1 esetén sem lennék csalódott, de a lényeg, hogy ne kapjon ki a münchen.
socio66

2012.04.16. 20:56:28

visca el barca írta:egészen ma délutánig én is biztam a bayernban, de beszélgettem egyik münchen szurkolo barátommal, azt mondta felejtsem el, jo esetben x-re lehozzák az első meccset és annyi.. :?

az hiányzik még h parádézzanak margiték holnap :?
:lol:
nekem is van egy bayern szurkoló barátom,ő meg azt mondta hogy meglesz. :)
meglátjuk,lesz itt dráma szerintem. :)
TT
Capitá del Barça

2012.04.16. 20:51:01

visca el barca írta:egészen ma délutánig én is biztam a bayernban, de beszélgettem egyik münchen szurkolo barátommal, azt mondta felejtsem el, jo esetben x-re lehozzák az első meccset és annyi.. :?

mondd már meg a barátodnak, töltsön nekem egy lottót!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.16. 20:46:47

egészen ma délutánig én is biztam a bayernban, de beszélgettem egyik münchen szurkolo barátommal, azt mondta felejtsem el, jo esetben x-re lehozzák az első meccset és annyi.. :?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.16. 20:42:00

kanty, persze hogy sok a ha, csak most kezdődik a végjáték. :) Csak eljátszottam a gondolattal.

Más: nagyon várom a BL elődöntőket. A Bayern-Real hatalmas múltra tekinthet vissza, a Chelsea-Barca pedig szerintem mindenki szemében a múltkori visszavágója lesz.

Ha úgy alakul, hogy túljutunk a Chelsea-n, komolyan mondom, nem tudom kit szeretnék ellenfélnek.

A Madrid ellen szól részemről:
- számomra 92 óta ez a legunszimpatikusabb Real.Nem akarom hogy Mou címeket nyerjen ilyen körítéssel, ilyen pályán látott dolgokkal, mert létjogosultságuk lesz a fociban, és nem akarom hogy egyre több edző és csapat így viselkedjen.
- nem BL-döntő, nem foci, hanem háború lenne.
- ha a Bayern játszaná velünk a döntőt, garantált lenne egy nagyszerű meccs.Aki még nálunk is hisz a bírói segítségekben és abban hogy mi vagyunk a legnagyobb színészek, azoknak ajánlom figyelmébe az elmúlt 3 BL-döntőnket, ahol még csak meg sem lehetett próbálni ezeket felhozni. :)

A Bayern ellen szól, szintén részemről:
-hazai pálya!
-már mostantól csak a BL-re kell koncentrálniuk, míg nekünk minden bajnoki meccs a Reallal egyetemben élethalál harc, amíg nem bukunk egyet.

Persze ezt az egész gondolatmenetet megszakíthatja a Chelsea. Remélem nem fogja. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.16. 20:08:13

mahitoo írta:Nem mondtam, hogy nem nyernek semmit.Lehet mi nem nyerünk semmit, még a kupát sem.Lehet a Chelsea lesz a BL győztes.Itt már nüanszokon múlik minden.
Nem hinném, hogy ti úgy látjátok, hogy a mi vagy az ő esetleges bukásuk az adott csapat részéről ugyanolyan kommunikációhoz és reakciókhoz vezetne.A másik, hogy a mieink mindent megnyertek már, szerintem higgadtabban átlépnek egy esetleges kudarcon.
A lényeg: nem irigylem Del Bosquét, és a kialakult szituáció levét a spanyol válogatott ihatja meg.Pedig esélyesek, és ha jól tudom, senki nem nyert még EB és VB győzelem után zsinórban újabb EB-t.
Ha nekem szántad, akkor reagálok én rá.
Azt mondtam, h sok a ha. Az általad említettek akkor lesznek aktuálisak, ha a szezon lejár.
Ilyen szempontból én nem féltem a spanyolokat. Olyan játékosoknak van szavuk a válogatottban, akik nem igazán problémásak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.16. 19:36:01

miihii, inkább kantynak szólt a hozzászólásom.Természetesen az egész elméleti síkon működik, csak kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Szeintem Del Bosque nem szereti Mournihot. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
miihii
KHAL

2012.04.16. 16:31:13

mahitoo írta:Nem mondtam, hogy nem nyernek semmit.Lehet mi nem nyerünk semmit, még a kupát sem.Lehet a Chelsea lesz a BL győztes.Itt már nüanszokon múlik minden.
Nem hinném, hogy ti úgy látjátok, hogy a mi vagy az ő esetleges bukásuk az adott csapat részéről ugyanolyan kommunikációhoz és reakciókhoz vezetne.A másik, hogy a mieink mindent megnyertek már, szerintem higgadtabban átlépnek egy esetleges kudarcon.
A lényeg: nem irigylem Del Bosquét, és a kialakult szituáció levét a spanyol válogatott ihatja meg.Pedig esélyesek, és ha jól tudom, senki nem nyert még EB és VB győzelem után zsinórban újabb EB-t.
Tudom,h nem mondtad,de a felvetésedben azt írtad,h ha nem nyernek ;) Én ezért így írtam,a többivel meg kiegészítettem.Persze,h nem ugyanolyan reakcióra számítok a két féltől,jól érzékelhető a különbség... Viszont azért írtam,h mindenképpen számítok szájtépésre,mert ha nyer a reál vmit,akkor tuti elengedhetetlen lesz odapirítani nekünk,ha nem nyer,akkor meg dühből még inkább.Az valószínűsíthető,h a mieink nem csinálnák a feszkót,de abban biztos vagyok,h odaát ez nem lesz jellemző,ebből meg a média "segítségével" lehet nagyobb fenék kerítve.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése