socio66 írta:....
Sok mindenben egyet értek veled, de megakadt a szemem az elején!
Én az utóbbi évek egyik "legbirkább" elődöntőjét láttam!
S színvonalában elmaradt attól amire várni lehetett!
Középpályás teljesítmények 0-k voltak Khedira-Alonso-Schweinsteiger-Gustavo folyamatosan vagy rossz helyre helyezkedtek, vagy eladták a labdát!
Bayernesek tényleg semmit nem játszottak csak bikázták előre a labdát, a RM-nél is 0 mozgás volt elől, így vagy ők is előrerúgták, vagy valaki elindult és cipelte 3 percig a labdát!Túloldalt Ribery-Robben ugyanaz!
Tényleg a Rm gól tökéletesen tükrözte a meccset, hibák-hibák folyamatosan!Iram jó volt, de ettől még ritka gyengére sikeredett!
Így csodálkozom, hogy azt írod milyen remek meccs volt! Lehet nem ugyanazt láttuk, de én 2 passzt nem láttam egymás után, a védekezésben meg amit bemutatott 1-2 ember az kritikán aluli volt!
De mint tegnap is írtam ez jó, mert a tegnap bármelyik csapatot vertük volna!
Viszont túl sokat a hétvégével kapcsolatban nem kell leszűrni az is más meccs lesz, meg a visszavágója is a RM-nak!
Majdnem bejött daffy tippje

Ha érdemben nem változtat a Real középpályás játékán, akkor gondban lesznek!Viszont a Bayern sem dőlhet hátra, náluk is hiba-hiba hátán volt tegnap!
A visszavágó érdekes lesz az tuti!Viszont ez a 2:1 alapból mindig érdekes eredmény egy oda-visszavágós párharcban, de a Rm esélyesebb az idegenbeli góllal!Mourinho sem volt hülye 1:1nél inkább stabilizálta a csapatát, ami részben be is jött a végén kaptak 1et!De ennyivel közelebb volt a Bayern a győzelemhez!De ha pl Özil-Marcelo cserét nem húzza meg, előbb jöhetett volna német gól, Özil is csak holttérben rohangált!