Amúgy hosszú idő után most érzem először, hogy egyszerűen nem fordulhat elő, hogy ne nyerjünk, remélem nem tévedek.

Én is bizakodó vagyok, de nem hinném, h a Madrid nagyon kinyílna, sztem ha akarnának se tudnának, elég, ha megnézzük a két csapat legutóbbi BL produkcióját. A Realt a Bayern is lejátszotta, ellenünk még jobban alárendelt szerepben lesznek, csak a kontrákban bízhatnak. A -10 óta ráadásul sztem nagy fordulat következett be, ugye mi azóta nagy nyerő szériában vagyunk, a Real meg hullámvölgyben. Igazából nem is emlékszem az elmúlt hónapokból olyan Madrid teljesítményre, amire azt tudnám mondani, h ezzel megverhetnek minket, egy madridi pontszerzés számomra hatalmas meglepetés lenne. A védelmük pedig különösen gyenge az utóbbi időkben, márpedig a Barca ellen az nagy baj. Én még azt mondom, ha az elején talál egy gólt a Madrid, akkor is megfordítjuk. Én is legalább 2-3 gólos Barca sikerre tippelek.kurdt írta:
Amúgy most van egy olyan megérzésem, hogy a Rijkaard-Ronaldinho féle korszakban kétszer is előforduló 3:0 lesz holnap is.
Nem tudom, miért gondolom ezt, eddig nem voltam ennyire "elbizakodott" és a szerdai meccs után okom sem feltétlenül lehetne rá, de most ez van.
Az biztos, hogy még mindig simán a Barça a jobb csapat és szerintem Mourinho megint elhiszi, hogy az ő csapata van olyan jó, mint a Barça. Amikor ugye ezt elhitte, akkor kaptak egy ötöst a Camp Nouban. Ráadásul amikor "eredménykényszer" van a Camp Nouban, akkor rendre jobbak vagyunk: a szuperkupa visszavágója, a kupa visszavágó első félideje (az a második félidő megint csak egy külön történet), vagy éppen a legutóbbi otthoni bajnoki...
Egyszóval én bizakodó vagyok! Legyetek ti is azok! Visca el Barça!
Barcelona, El Clasico és az egyetlen jó (viszont nagyon jó) Strokes-szám...jó kombó!Gareth Tello írta:A legújabb Barça Toons, a Clásicóra hangolva:
http://www.youtube.com/watch?v=o8kiMsXA ... AAAAAAAJAA.
Ez hatalmas!!!zola8787 írta:Bl-ben kikapott a Barca és a Real is
Ezek alapján a hétvégi X a reális
Mégis úgy vélem nyer a hazai team
Végre megvan ehhez a sorhoz is a rím
1-0, 2-0, 2-1 nem számít, hogy mennyi
1 lényeg, a Realhoz 1 pontra lenni
Egész katalónia reméli és hiszi
Gólban gazdag lesz Lionel Messi
Bár én nem csípem az argentín gyereket
De elismerem, hogy megszivatja az ellenfeleket
Előre látom szombaton a riadt Roncikát
Basszus most esett le, hogy meg kell írnom az Anyagdiagnosztikát
Feszültségkorrózió a beadandóm neve
Nou Camp az El Classico helye
Hulljon aznap a Madridiak feje!!!
Valóban én is agybajt kaptam tőle, ahogy a Bayern (elsősorban Neuer) sorozatban vágta fel teljesen feleslegesen a labdákat, de főleg az első félidőben élvezet volt nézni, ahogy a megszerezett labdákból próbálja megkontrázni egymást a két csapatBob_Marley írta: Különbség van a statikus meg a tudatos játék között!Ha "birka focit" akarok nézni lemegyek és nézem a fiatalokat a játszótéren, de egy BL elődöntőben 2 ekkora csapattól azért többet várnék!
Volt olyan jelenet, amikor legalább másfél 2 percig a levegőben volt a labda, s senkinek eszébe se jutott levenni!
Ez a különbség Pep és Mou között! Pep támadót hozott volna nem mint Mou aki hozta Granerot, egy Kaká helyett. Hát nem tom mit hitt mertz azt hogy a Bayern nem nyomja meg a végét nem gondolta komolyan szerintem ő sem!Bob_Marley írta:Mourinho sem volt hülye 1:1nél inkább stabilizálta a csapatát, ami részben be is jött a végén kaptak 1et!
Én nem tudom különválasztani!visca el barca írta: azért a szinvoanalas fogalmát illik kulonválasztani az élvezetestől. tegnap abszolut kick&rush foci ment (jol irta tegnap vki, kb mint egy reading-blackburn fa kupa), ami szerintem látványos volt. ha nekiállnak középpályán tologatni, meg taktikázni, egy unalmas meccs lehetett volna belole.
de igy h semmi kp játék nem volt, én is élveztem a meccset
azért a szinvoanalas fogalmát illik kulonválasztani az élvezetestől. tegnap abszolut kick&rush foci ment (jol irta tegnap vki, kb mint egy reading-blackburn fa kupa), ami szerintem látványos volt. ha nekiállnak középpályán tologatni, meg taktikázni, egy unalmas meccs lehetett volna belole.Bob_Marley írta:Így csodálkozom, hogy azt írod milyen remek meccs volt! Lehet nem ugyanazt láttuk, de én 2 passzt nem láttam egymás után, a védekezésben meg amit bemutatott 1-2 ember az kritikán aluli volt!
Sok mindenben egyet értek veled, de megakadt a szemem az elején!socio66 írta:....
nem tudták felülmúlni az ellenfelet, de ugye oda-visszavágó alapján jutnak tovább a csapatok, tehát nem feltétlenül szükséges az odavágón megverni az ellenfelet. ráadásul hétvégén "bajnoki döntő", nem biztos h ildomos kihajtani magukat első meccsen. a 2-1 sztem bőven jó a realnak, jó alap lehet a visszavágóra.socio66 írta:ez jó.daffy írta:mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
rég láttam ilyen jó meccset,komolyan el is felejtettem,hogy elvileg a madrid ellen szurkolok,csak hátradőltem,és élveztem amit látok.
sokan írták,hogy akár madridi parádé is lehet,hát remélem hogy ez a meccs bebizonyította számukra,hogy erről szó nincs,ahogy a 'világ második legjobb csapata' titulus sincs továbbra sem alátámasztva.
hosszú-hosszú évek után találkoztak spanyolországon kívül egy szűk elitbe tartozó csapattal,és bizony száz gól,meg klasszisok ide vagy oda,nem tudták felülmúlni az ellenfelet,sőt,bizonyos szakaszokban alárendelt szerepbe kényszerültek.
a bayern egy remekül összerakott csapat,minden csapatrészben van klasszisuk,gyors,direkt focit játszanak,és hagyományaikból,szellemiségükből adódóan soha nem lehet leírni őket,bárkire veszélyesek egy párharcban.
látszólag a 2-1 bőven ledolgozható otthon a madrid számára,de a játék képe hasonló lesz szerintem a tegnapihoz,mindkét csapatnak meglesznek a lehetőségei,kérdés,ki hogyan él majd azokkal.
én bízom a bayern profizmusában,ne felejtsük el,két éve ugyanilyen körülmények között kiejtették a mu-t az old traffordon,pedig az sem volt éppen könnyű feladat.
ez jó.daffy írta:mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
Ez hatalmas:))))))))))))))))))))))))))))))))))))daffy írta:mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!