Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamiért úgy gondoltam, h az Arsenal-Chelsea jó meccs lesz, úh végignéztem (oh God why?). Nekem azt tűnt fel, hogy ezeknek a butaságoknak az ellenére is kiosztott néhány olyan labdát hogy csak néztem. Szóval én is azon vagyok, hogy valószínűleg nem rossz játékos, csak fejben nem alkalmas (aki focizott már, tudja milyen nehéz folyamatosan minden apróságra figyelni 90 percen keresztül és mindig a legjobb döntést hozni)Game90 írta: Ha nem olvastad volna, akkor ajánlom:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... na_Arteta/
Ha nem olvastad volna, akkor ajánlom:messideco írta:
Ramseyt el tudom képzelni...
Két hete amennyire még örültem végre vminek MU ügyben,most már kicsit megint oda a jókedv.Nem gondoltam volna,h így lead(hat)juk az ölünkbe hulló előnyt egy pillanat alatt.Persze bőven meglehet ez még,de azért simább befutóra számoltam már.Cs erre a sorozatra kell koncentrálni,nagy előnyből,a rutin meg az évek mellett már sétagaloppnak érződött.Aztán tessék,bajnoki döntőre mehetünk a Citybeozsimiki írta:jah 8 pontos fórnál azért ennél komolyabb fellépést vártam volna a M.U.-tól... pillanatok alatt leolvadhat 3ra,és megyünk még a Cityhez...gknk már most biztos,hogy nem lesz jobb,így ha ott nyernek, teljesen az ő kezükben lesz a bajnokság...shutterisland írta:szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.
ejnye, ettől függetlenül szerintem képesek leszünk pont azon a meccsen eldönteni az egészet.
(legalább F1 kompenzált)
jah 8 pontos fórnál azért ennél komolyabb fellépést vártam volna a M.U.-tól... pillanatok alatt leolvadhat 3ra,és megyünk még a Cityhez...gknk már most biztos,hogy nem lesz jobb,így ha ott nyernek, teljesen az ő kezükben lesz a bajnokság...shutterisland írta:szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.
Gyakorlatilag emberhátrányban játszottunk miatta. Szegény srác nagyon lassú fejben...Game90 írta:Ramsey-nek nem örülök
Shearer-en sokat gondolkoztam. De Henry nálam egyértelmű volt, Bergkamp meg az egyik legnagyobb kedvencem volt, egy zseni.LG írta: Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.
ozsimiki írta:Game!
Ezt figyeld:
HAJRÁ ARSENAL MA!
Annyira dühös vagyok a szerda miatt még mindig,hogy képtelen lennék örülni egy Chelsea pontszerzésnek is. Tömjétek őket ki
Támadók közül sztem lehetetlen dönteni. Henry, Bergkamp, Shearer, ZOLA, Nistelrooy. 5 támadóval áll fel a kezdőmPL oldalán lehet szavazni:
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html
Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.Game90 írta:
PL oldalán lehet szavazni:
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html
Én összedobtam egy ilyen csapatot: van der Sar - G. Neville, Campbell, Terry, A. Cole - Beckham, Scholes, Vieira, Giggs - Henry, Bergkamp.
CB-nél, CM-nél, ST-nél voltam a legnagyobb gondban. Adams-t szerintem nem is láttam játszani, őt ezért nem tettem be, CR-t 3 jó szezonért nem fogom betenni, Scholes - Vieira helyett simán mehetett volna Gerrard is akár, néhány év múlva meg szerintem Rooney is be fog férni a csapatomba.
Ez jó... És mi van akkor, ha csak Fabregas-t próbálta visszacsábítani a Senal-hoz?
Voltak olyan hírek is, hogy eltört a bokája/súlyosan megsérültek a szalagjai, de szerencsére csak 4 meccset kell kihagynia, 6-8 hét múlva rendbe jön. Viszont így Ramsey tuti kezdő lesz a maradék meccseken, aminek nagyon nem örülök.S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/56eb18-a ... t-a-szezon
Ez az átok még mindig rajtuk van...
Fel akar szabadítani és beesik.
Egyértelmű, hogy Van Persie fogja megkapni. Szvsz meg is érdemli.Game90 írta:Az elsőt egyértelműen van Persie-nek kéne megkapnia, másodikat Agüero-nak, az argentinnak max. Bale lehet a vetélytársa.shutterisland írta:az egyiket biztos behúzza agu.PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
Az elsőt egyértelműen van Persie-nek kéne megkapnia, másodikat Agüero-nak, az argentinnak max. Bale lehet a vetélytársa.shutterisland írta:az egyiket biztos behúzza agu.PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
23 vagy annál fiatalabb játékos.kurdt írta: Ott meddig számít fiatalnak valaki? Elvileg az ilyen 'young player' díjak a 21 év alattiaknak szólnak, de ha jól látom, ezek mind 21 és 25 közötti játékosok...