Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem is kicsit.Lionel Kicsi Messi írta:Torresnak jótt tett az ellenünk szerzett gólja, ahogy nézem a mérkőzésük eredményét..
Elsősorban valóban nem az ő érdeme, a Chelsea védelme és Cech végezte a munka nagy részét. De ő gólja döntötte el véglegesen a továbbjutás sorsát, mert addig még benne volt a pakliban az is, h mi gólt szerzünk. Mondhatjuk, h a gólnál nem volt nehéz dolga, de csak be kellett lőni. És azért Torres az elmúlt 2 évben hasonló ziccereket hibázott el szép számmal, de most nem remegett meg a lába.Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...
Thank you, Captain Obvious!Kash írta:Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...

Hojjojj, a presidente most nyúl magához.ab1daL írta:A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2127876

Előd, mit szólsz ehhez a hírhez?ab1daL írta:A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2127876
Van Persie az Év játékosa a PL-benPFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.

Szerintem is van benne potenciál, de kb. 1 hónap kivételével gyakorlatilag használhatatlan volt a szezonban, mintha emberhátrányban játszottunk volna, amikor ő a pályán volt (ami sokszor előfordult Wilshere és Diaby sérülése miatt). Nem rosszak a képességei, de fejben nagyon lassú, ami az egyik legfontosabb posztnál (CM/AM), azért nem kis hátrány. De bízok benne, hogy lesz még jobb is, a lábtörése után nagyon szurkolok neki, egy poor man's Fabregas még lehet belőle.sjd írta: Valamiért úgy gondoltam, h az Arsenal-Chelsea jó meccs lesz, úh végignéztem (oh God why?). Nekem azt tűnt fel, hogy ezeknek a butaságoknak az ellenére is kiosztott néhány olyan labdát hogy csak néztem. Szóval én is azon vagyok, hogy valószínűleg nem rossz játékos, csak fejben nem alkalmas (aki focizott már, tudja milyen nehéz folyamatosan minden apróságra figyelni 90 percen keresztül és mindig a legjobb döntést hozni)
Meg ahhoz tartom magam, hogy valaki nem lesz rosszabb játékos csak úgy (Pedro sem)
Valamiért úgy gondoltam, h az Arsenal-Chelsea jó meccs lesz, úh végignéztem (oh God why?). Nekem azt tűnt fel, hogy ezeknek a butaságoknak az ellenére is kiosztott néhány olyan labdát hogy csak néztem. Szóval én is azon vagyok, hogy valószínűleg nem rossz játékos, csak fejben nem alkalmas (aki focizott már, tudja milyen nehéz folyamatosan minden apróságra figyelni 90 percen keresztül és mindig a legjobb döntést hozni)Game90 írta: Ha nem olvastad volna, akkor ajánlom:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... na_Arteta/
Ha nem olvastad volna, akkor ajánlom:messideco írta:
Ramseyt el tudom képzelni...
Két hete amennyire még örültem végre vminek MU ügyben,most már kicsit megint oda a jókedv.Nem gondoltam volna,h így lead(hat)juk az ölünkbe hulló előnyt egy pillanat alatt.Persze bőven meglehet ez még,de azért simább befutóra számoltam már.Cs erre a sorozatra kell koncentrálni,nagy előnyből,a rutin meg az évek mellett már sétagaloppnak érződött.Aztán tessék,bajnoki döntőre mehetünk a Citybeozsimiki írta:jah 8 pontos fórnál azért ennél komolyabb fellépést vártam volna a M.U.-tól... pillanatok alatt leolvadhat 3ra,és megyünk még a Cityhez...gknk már most biztos,hogy nem lesz jobb,így ha ott nyernek, teljesen az ő kezükben lesz a bajnokság...shutterisland írta:szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.
ejnye, ettől függetlenül szerintem képesek leszünk pont azon a meccsen eldönteni az egészet.
(legalább F1 kompenzált)
jah 8 pontos fórnál azért ennél komolyabb fellépést vártam volna a M.U.-tól... pillanatok alatt leolvadhat 3ra,és megyünk még a Cityhez...gknk már most biztos,hogy nem lesz jobb,így ha ott nyernek, teljesen az ő kezükben lesz a bajnokság...shutterisland írta:szegény ozsi, nem elég, hogy tegnap elúszott a barca bajnoki címe, ma még a mu is tett egy lépést ellene.

Gyakorlatilag emberhátrányban játszottunk miatta. Szegény srác nagyon lassú fejben...Game90 írta:Ramsey-nek nem örülök