Bob_Marley írta:Nem tudom mrie számít pár ember, hogy mi kimegyünk fülünkön pattogtatjuk a labdát gurítunk mindenkinek 5-6 gólt miközben az ellenfél kijön egész pályára letámadni, s asszitál meg tapsol a góljainkhoz!Igen szép lenne, csak a foci nem erről szól, s főleg nem ilyen tétek mellett!
először is had jegyezzem meg, TE NEM VAGY BARCA SZURKOLÓ!
az idézett részhez pedig: nagyon sok ember az elmult pár évben szerette meg a barcelonát, ők csak azt látják, ó, jön a barca meccs, tökmind1 ki az ellenfél rugunk legalabb 6ot, amiből 3 is az év golja lesz. igen, nagyjából ez van, fogalmazhatnék árnyaltan, de nem akarok, sőt majd meg is kapom pár idetévedt vándormadártól, hogy nagyképű vagyok, de jelenleg játék terén van a barcelona és vannak a többiek. annyira más stilust képviselünk, mondhatni azt, amirol a focinak szolnia kellene... és a legtöbb barca szurkolo ezt várja az ellenféltől is...
nem.. manapság van egy két csapat rajtunk kivul (arsenal, real, stb), aki főleg a támadásra helyezi a hangsulyt és ennyi. a labdarugas, ma már akár tetszik akár nem, leginkább "a ne kapjunk golt, aztán majd lesz vhogy" mentalitásról szól.
sokszor felhozott példa a görög válogatott sikere a mittudom én melyik eb-n. golt ne kapjál, egyszer kerüljél helyzetbe, azt verd be és utána gyoztes vagy. nekik meg nem kell magyarazkodni.
szerk: még egy dolog jut eszembe. sztem a cselzi zurkolok nagyrésze, akárcsak legtöbb szurkolo utálja a bunker focit. sztetek a PL-ben hányszor kapnak agyvérzést a kékek szurkoli, mert a wigan vagy a bolton épp 11 emberrel védekezik?
ennek ellenére ha megnyerik a bl-t (nem, nem fogják), gondolom minden szurkolojuk azon fog mérgelodni, hogy jó-jó h nyertünk, de milyen jo lett volna 6-0-ra kiütni a barcát...