Szerintem normális,, h valamilyen szinten kevésbé érdekel a foci, mint mondjuk 15 éves koromban. Akkor még más dolgok voltak inkább a fontosak, több idő volt meccset nézni, valahogy abban a korban jobban tudtam lelkesedni. Most, h 20 múltam, az életnek más területein kell megfelelni, háttérbe szorul egy kicsit a sport. Legalábbis nálam.
A másik dolog, h ugye amíg egyetemen vagyok(kb. 5-6 hetente megyek haza), addig nincs tévé. Én egyedül Barca meccset nézek és nagy ritkán egy-egy rangadót, ha kapok normálisabb streamet, viszont ha volna tévém, akkor több meccset néznék. Úgy vagyok vele, h csak a Barca miatt streamezek.
Régebb emlékszem mindent néztem. Biatlon, sífutás, bob, ergo összes téli sport. Plusz kerékpár, snooker, evezés, súlyemelés, stb.
A másik dolog, h én is a major sportokra kattantam rá. Az NBA-t régebb is követtem, aztán kimaradt 2-3 év, mert nem tudtam sehol nézni, így maradtak csak az eredmények, most egy jó másfél éve aztán újra nézek elég sok meccset, hála a rojadirecta fórumának.

Aztán ott van az NFL is, ami abszolút elvarázsol és pár meccs megtekintése után azért a szabályok is tiszták. Ami a legújabb az az NHL. Soha nem érdekelt a hoki, max. olimpián néztem, de akkor is csak hébe-hóba. Kb. 2 hónapja letöltöttem pár meccset és abszolút elvarázsol az a gyorsaság, az a dinamika amivel játsszák ezt a sportot. Most megy a PO, hát unatkozni nem lehet, ha a meccs nem is annyira izgalmas, bunyóznak párat.
Amit még nézek az a boksz és UFC. Minden nagyobb meccset megnézek. A nagy szívfájdalmam a tenisz. Teniszt streamen nem lehet nézni, egyszerűen lehetetlen.

Így itt is maradnak a Rafa meccsek, ha letudom tölteni és az eredmények követése.
Azzal egyetértek, h a focinak nem tesz jót ez a sok színészkedés és balhé. Én ezért ábrándultam ki kicsit az egészből. Én férfiakat akarok látni a pályán, nem primadonnákat. Tegnap is volt egy kis balhé, már vártam, h lesz a bunyó(NHL hatás).
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.