Néhány évvel ezelőtthöz képest én is sokkal kevesebb meccset és egyáltalán sportot nézek. Akkoriban még az olasz,francia,német bajnokságot is követtem a spanyol és az angol mellett.A szimpatizált csapataim mellett a nagyobb derbiket is követtem.Meg mellette mindenevőként kézi,NHL,F1,motoGP,curling,stb...
Mára ebből megmaradt a spanyol,amiből 90%-a a mi meccsünk,az angolból a MU és a rangadók mellett többet is megnézek az iram miatt.A többi vhogy nem kötött le,élvezhetetlenné vált számomra.Plusz a szimpatikusok is elkezdtek gyökerekkel operálni (pl Milan,akik még Rijkaardék óta kedvenc),uh letettem ezekről.
A többi sportba belenyalogatok,de elenyésző már.
Megmaradt a F1,de az elmúlt két évben nem nagyon zaklatott fel,ha nem láttam a futamot,vagy bealudtam rajta.Régebben visszanéztem még,most már nem feltétlenül. A motoGP-t követem,de sajna Rossi gyengélkedik (még Dovi akit csípek) így annyira nincs meg a láz bennem a 6-12. helyek miatt...
Időközben rátaláltam még az NFL-re,amikor elkezdték nyomni és magával ragadott.Minden meccset megnézek,akár felvételről is,ha úgy jön ki. De a hajnali 2-es kezdés sem riaszt vissza,meg a vasárnap esti TV-s meccs mellett nem ritka,h neten követek másikat is,plusz utána a hajnali rangadót szintén streamen.
Tehát van,amik lecserélődtek,sok ment a levesbe.Ezek közül jó adag a fociból nyesődött le ezért vagy azért...
A világversenyeket persze én is követem.Plusz a téli-nyári olimpiákat,ahol olyan sportokat is érdeklődéssel követek,amit máskor eszembe se jutna nézni
S.Agüero írta:Jeah, felvettek a gimibe a matek osztályba, ahova jelentkeztem! Köszi a gratulációkat!

17ből 13 lettem. Necces volt, de sikerült!

A magyarok híres kockákat adtak a világnak: Zala kocka, Rubik kocka,és most ezt megfejelve rászabadítottuk a világra az újabbat,melynek neve Matyi kocka XD Itt is grat,KisCsákó