Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.21. 22:47:09

Hiaba mindig csak a multba tekintsz, hisz seggel mesz a jovobe.
Ezt szurom le egyes szurkolok irasaibol. Nem vitatom , hogy Pep csodalatos eveket okozott a csapatnak, szurkoloknak, de lehet hogy lejart az az ido. Ezert sem irta ala a szerzodeset. Szerintem tavozni fog.
Pedro
Jugador d'estrella

2012.04.21. 22:46:44

Alexander Mahone írta:Aki szerint Pepnek elkellene mennie, az keresse meg a legközelebbi tükröt, nézzen bele aztán köpjön egy nagyot. Ti nem vagytok eszeteknél bazmeg. :evil:
Tökéletesen egyetértek. Sőt, igazából éppenhogy hétfőn kellene bejelentenie a hosszabbítását. Ha vmivel, hát ezzel adhatna egy igazán erős lelki lökést az egy kicsit gödörben lévő szeretett csapatunknak A Dinamo London ellen.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
MU&Barca fan
Barça B

2012.04.21. 22:45:49

Legutóbb mikor ennyire semmilyen kedvvel vártam egy rangadót (MU-City) kiadós vereség lett belőle (1-6). Ha ma eredményben nem is, de az enervált, ötlettelen játék miatt ugyanolyan csalódott vagyok.
Majd a BL-ben kiderül kipukkadt.e a lufi erre az idényre.
De Gea - Fabio,Evans,Vidic,Evra - Valencia,Pogba,Cleverley,Nani - Rooney,Welbeck
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
janesz25
Jugador del Barça

2012.04.21. 22:45:28

Alexander Mahone írta:Aki szerint Pepnek elkellene mennie, az keresse meg a legközelebbi tükröt, nézzen bele aztán köpjön egy nagyot. Ti nem vagytok eszeteknél bazmeg. :evil:
Ne húzd fel magad, nem éri meg. Ez a vereség pont arra jó, hogy az ilyen trollok elhagyják a fórumot.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.21. 22:41:55

Aki szerint Pepnek elkellene mennie, az keresse meg a legközelebbi tükröt, nézzen bele aztán köpjön egy nagyot. Ti nem vagytok eszeteknél bazmeg. :evil:
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
janesz25
Jugador del Barça

2012.04.21. 22:41:47

Messidona10 írta:
janesz25 írta:
fanbarca írta:Nekem is az a véleményem, hogy Guardiolának távoznia kell. 3-4 évnél többet nem egészséges egy csapatnál tölteni és ahogy 'csababarca' említette, most csúcsosodott ki az, hogy mennie kell. Szerintem ezt ő is így gondolja. Ettől függetlenül neki köszönhető az a 13 kupa, legalábbis rettentően nagy a szerepe benne, ő egy legenda. (remélem lesz még egy Spanyol Kupa, és talán-talán egy BL)
Nem értem, hogy miért felejtitek el azt a csodát, amit tett ezzel a csapattal. Éveken keresztül végigvertük az egész világot, egy teljesen egyedüli stílussal. Ezeket a dolgokat csak Pepnek köszönhetjük.
Csaaaaaak??? :D:D:D Mi az, hogy csak? :D Te se gondoltad ezt komolyan :D

Én kérek bocsánatot, hogy egy olyan edzőt méltatok, akinek a munkáját 4 éve nézzük szájtátva... Jó persze kelletek a zseniális labdarúgók is, de ez Pep topicjal
sole
Barça B

2012.04.21. 22:40:09

Miért kéne elmennie?
Talán Ferguson is el lett zavarva mert egy-két évben nem nyertek semmit?
Nem lehet mindig mindent megnyerni.
Van kupadöntő és van bl elődöntő!!!!
Na nehogy már el keljen ezért mennie?
Én 19!!!! éve vagyok barca szurkoló és kibekkeltem ezt a szép időszakot.
Nevetséges!
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.21. 22:33:35

janesz25 írta:
fanbarca írta:Nekem is az a véleményem, hogy Guardiolának távoznia kell. 3-4 évnél többet nem egészséges egy csapatnál tölteni és ahogy 'csababarca' említette, most csúcsosodott ki az, hogy mennie kell. Szerintem ezt ő is így gondolja. Ettől függetlenül neki köszönhető az a 13 kupa, legalábbis rettentően nagy a szerepe benne, ő egy legenda. (remélem lesz még egy Spanyol Kupa, és talán-talán egy BL)
Nem értem, hogy miért felejtitek el azt a csodát, amit tett ezzel a csapattal. Éveken keresztül végigvertük az egész világot, egy teljesen egyedüli stílussal. Ezeket a dolgokat csak Pepnek köszönhetjük.
Csaaaaaak??? :D:D:D Mi az, hogy csak? :D Te se gondoltad ezt komolyan :D
janesz25
Jugador del Barça

2012.04.21. 22:32:51

BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2012.04.21. 22:28:26

MessiFan írta:Miért lenne ő a ludas?
Az a helyzet hogy nem lehet tudni, mi lett volna HA, lehetne sorolni az érveket amellett hogy nem így kellett volna kiállni stb.
Tény, hogy a nagyon feltolt védelemmel nagy árat fizetett a csapat.
Tény, hogy Tello nem bajnokságot eldöntő Clásicókra való.
Tény, hogy későn cserélt.
Tény, hogy kikaptunk.
El kell sajnos ezt fogadni, és hogy Guardiolát idézzem: Csak előre tekinteni.
A következő meccs a Chelsea ellen lesz. Ott minimum 2 góllak kell nyerni.
Lelkileg, taktikailag fel kell készíteni a csapatot.
Vamos!
Ő is csak annyiban hibás mint bárki más. Amúgy mindenben egyetértek veled, Tello szerepeltetését kivéve. Őt MOST kellett a mélyvízbe dobni. Talán az volt az egyik hiba, hogy meccs közben nem változtatott Vele kapcsolatban Pep. Lehet, hogy máshova kellett volna átküldeni, de az is lehet, hogy már az előző meccseken meg kellett volna próbálni más poszton is bevetni Őt, mert így Arbeloa megette reggelire és részben ennek is volt köszönhető a csúnyán elrontott ziccere.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Pedro
Jugador d'estrella

2012.04.21. 22:26:06

Ma sajnos a Madrid akarata érvényesült, tompák voltunk, az ellen ezt nagyon akarta. Úgy tűnt, mintha a srácok már nem bíznának benne, 0 mozgás elől, sorolhatnám.

Viszont ha Pep igazán nagy ember, akkor holnap bejelenti a hosszabbítását. Ha valami, akkor az ki tudná lendíteni a csapatot az elmúlt 3-4 nap gödréből. Máskülönben 6 nap alatt mindent bukhatunk.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.21. 22:25:47

Srácok!

TEGYÜK FEL (nem így lesz), hogy nem nyerünk semmit (ez lehetetlen is, mert már 3 kupa megvan,igaz többnyire az előző szezon utómunkálatai :) ) ez esetben is amellett lennék,hogy maradjon mindenképp Pep!

1. 10000%osan megérdemelné,hogy újból megpróbálja ősztől

2. Ez a csapat nem arról híres,hogy egyből kiszórja a Legendáit, vagy azokat akiknek sokat köszönhet, Franknek is megadatott egy 2.év a sikertelen után, helyesen! Az sem jött össze, így elköszöntünk. Pep esetében elképzelni se igen tudnám,hogy 2 év alatt ne legyen 1 bajnokság,bl,vagy kupa sikerünk sem, de nem is csak ez a lényeg. Ez a rendszer vele működik,és működhet tovább.

3. játszottunk egy rossz meccset az ősi rivális után, fáradtak voltunk. Chelsea ellen gáláztunk! még! IGEN! gáláztunk, helyzetkihasználás nem Pep hibája. És most emiatt a rosszabb meccs miatt, aminek az időzítése tényleg nem jó, ki lehet jelenteni, hogy kicsúcsosodott hogy vége egy korszaknak ? :) Azért mert a világ 2.legjobb csapata megfogott minket végre egy meccsen? na ne.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zoli001
Barça B

2012.04.21. 22:23:15

Mikaos írta:Nem ő tehet róla, hogy a játékosok képtelenek gólt lőni.

Megint legalább 4 góllal kellett volna hoznunk a meccset (a Chelsea ellen meg legalább 6-al).

Arról nem beszélve, hogy mennyivel más egy meccs képe, ha az ellenfél is kénytelen támadni, nemcsak beállni a kapuba (tudniillik, ha vesztésre állnak).
Mi még ennyire durván betömörülő védelmet is jó pár alkalommal át tudtunk játszani - csak ugye a befejezések...

Négy góllal?
Volt ennyi helyzetünk egyáltalán?
Nem rossz indulatból írom félre ne értsd,de én ma úgy vettem észre hogy a madrid jobban oda tette magát,és ha kicsit jobban megnyomja,nem áll be védekezni akkor igen csak másabb lehetett volna az eredmény.

0-1-nél ha nem áll vissza védekezni,kontrázni hanem rendesen támad.

Akkor néztünk volna mint hal a szatyorban................
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.21. 22:21:25

Miért lenne ő a ludas?
Az a helyzet hogy nem lehet tudni, mi lett volna HA, lehetne sorolni az érveket amellett hogy nem így kellett volna kiállni stb.
Tény, hogy a nagyon feltolt védelemmel nagy árat fizetett a csapat.
Tény, hogy Tello nem bajnokságot eldöntő Clásicókra való.
Tény, hogy későn cserélt.
Tény, hogy kikaptunk.
El kell sajnos ezt fogadni, és hogy Guardiolát idézzem: Csak előre tekinteni.
A következő meccs a Chelsea ellen lesz. Ott minimum 2 góllak kell nyerni.
Lelkileg, taktikailag fel kell készíteni a csapatot.
Vamos!
barca2010
Jugador d'estrella

2012.04.21. 22:19:46

Hát ez sajnos így sikerült, nem vagyok boldog de dühös sem. Megérdemelte a Madrid, sokkal jobban akarták! Az, hogy nem jött be Pep húzása, nem csak rajta múlott. Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy mennie kellene! Azért várjuk meg a keddet, mert ott még van remény, és lehet, hogy minden más szinezetű lesz! A Bajnokság a Madridé amihez gratulálnunk kell! A BL meg kupa még hátra van, de ha egyik sem lesz meg, én akkor is Barca szurkoló maradok, mert szeretem ezt a klubot! Egyébként ezeknek a teljesen kifacsart játékosoknak nagyon hiányozhat ez az EB mi??? Itt most gondolok mindkét félre!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.04.21. 22:18:31

Nekem is az a véleményem, hogy Guardiolának távoznia kell. 3-4 évnél többet nem egészséges egy csapatnál tölteni és ahogy 'csababarca' említette, most csúcsosodott ki az, hogy mennie kell. Szerintem ezt ő is így gondolja. Ettől függetlenül neki köszönhető az a 13 kupa, legalábbis rettentően nagy a szerepe benne, ő egy legenda. (remélem lesz még egy Spanyol Kupa, és talán-talán egy BL)
més que un club
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2012.04.21. 22:17:52

Senki nem akarja elküldeni, akik - köztük én is - úgy látjuk, hogy Ő is és a csapat is egy picit talán belefásult a sikerekbe, mindannyian elismerjük az érdemeit és azt is, hogy ezt a csapatot a Rijkaard-féle jóllakottságból tudta újra feltüzelni, azzal, hogy rendet rakott.

Természetesen, ha maradni akar, maradjon, ha menni akar, menjen. Ettől függetlenül én azt látom, hogy a csapat tompa és Ő is mintha többször reagálna le rosszul dolgokat, mint a triplázás évében. Mondom ezt annak ellenére, hogy a BL-ben szerintem bejutunk a döntőbe és a kupát is megnyerjük. A BL-döntő - ha bejutunk - már necces lesz, mert ott már akár a Bayern, akár a Real lesz az ellenfél, mindkettő nagyon motivált lesz.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Mikaos
Director del Fútbol

2012.04.21. 22:16:00

Nem ő tehet róla, hogy a játékosok képtelenek gólt lőni.

Megint legalább 4 góllal kellett volna hoznunk a meccset (a Chelsea ellen meg legalább 6-al).

Arról nem beszélve, hogy mennyivel más egy meccs képe, ha az ellenfél is kénytelen támadni, nemcsak beállni a kapuba (tudniillik, ha vesztésre állnak).
Mi még ennyire durván betömörülő védelmet is jó pár alkalommal át tudtunk játszani - csak ugye a befejezések...
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.21. 22:14:37

Egy legenda, de ebben ma ő is ludas.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.21. 22:14:11

Ha elolvasnátok amit írtam,akkor rájönnétek,hogy nem ez a meccs miatt küldeném el, csak most csúcsosodott ki.
az érvemet leírtam,ez egy személyes meglátás, ugyanezt látom pl Mocsai-és a Veszprém esetében is.

De legyen úgy,hogy marad,és okoz még a csapattal szép perceket,mindenkinek ez lenne a legjobb.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fcjoc
Entrenador del Barça

2012.04.21. 22:14:06

a bajnokságot szvsz nem ezen a meccsen buktuk el. a real nyert, de kb ennyi. grat nekik..

a csapatról annyit, hogy csatár nélkül nem lehet meccset nyerni, se pedro, se alexis, se tello és messi sem vérbeli csatár.. lehet őket bárminek hívni, de nem azok..
én elhiszem, hogy a mi taxunk nem erre épül, de muszáj újat húzni..

mellettük vagyok, 100%osan!
Forca Barca!
Balinho
Entrenador del Barça

2012.04.21. 22:13:51

Andris írta:Akkor sem cserél, amikor teljesen nyilvánvalóan rossz valami, amiről pontosan látszik is hogy micsoda.
Érdekes kérdés ez amúgy. Az, hogy nem rántja le egyből azt akinek nem megy, szerintem a bizalom szempontjából hosszú távon kifizetődő. Az, hogy bátran nyúl a fiatalokhoz, akik duplán hajtanak a B-ben (valszeg jobban is fejlődnek ott) megint csak pozitív.

Az, hogy viszont annyira makacs, hogy egy bajnoki döntőnek beillő Clasicón is meghúzza ezeket már a ló túloldala. Hogy pont akkor rak be egy S. Robertot, amikor a legharmatosabb a középpálya, hogy amikor nagy baj van dafke rátesz egy lapáttal a rossz döntéseire azt szintén nem értem.

Ez utóbbiakat kellene lenyesegetni és akkor nem lenne baj. Általában így sincs, mondjuk most ezen elment a klasszikus és a bajnokság is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2012.04.21. 22:16:49-kor.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.04.21. 22:13:17

Kash írta:Pep, itt az idő, hogy átadd a széked az utódodnak, mert egy sikerreéhes Barcát tudtál irányitani, de már nem tudod őket motiválni. De hát hogy? minden meccs előtt az ellenfelet dicséri, majd a bajnokság küszöbén azt mondja hogy elúszott, én ezt Pep számlájára irom.
Gyönyörű hsz...
Azt hiszem most egy pár napig inkább kerülöm a fórumot. Jobban felidegesít, mint a meccs.
daffy
Madridista

2012.04.21. 22:11:05

Pavel írta: Igazad van, de a mai meccset nagyon elsza*ta.
én úgy mondanám,hogy nem tudott váratlant húzni. a helyzetek ott voltak,nem lőheti be a játékosok helyett. ugyanakkor igazat adok abban,hogy blama volt a kezdő,de a csapat "elbírta volna pep-et",ha egy kicsit pontosabb
ab1daL
Director del Fútbol

2012.04.21. 22:09:57

daffy írta:nehogymár egy meccs után elküldje a fél forum. én nem ismerem úgy el,mint itt sokan és vicces,hogy nekem kell védeni,de azt ugye tudjátok,hogy idén eddig 3 kupát nyert,egyben a döntőbe juttatta a csapatot,egyben pedig történelmet írhat. ""borzalom,amit művel""
Ez itt szokás. Ilyen 3 és fél év után is szokás egyetlen egy meccs után, a fél csapatot elküldeni, letolni a sárga földig. Pláne úgy (!!!!), hogy még harcban vagyunk a BL-ért, és a kupa döntőjében vagyunk!! Mert ha ez lett volna az utolsó trófea amire esély van, akkor érteném a dolgot. Amúgy grat daffy, ezt már innen csak nem adjátok le! :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése