2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
AndrésGerardHernandez írta:Barcaman
Nem az örömről írtam, az nyilvánvaló, hanem a ramos-kezdte erőltetett integetésről (pápá nektek a bajnoki cím) a pepe-féle kapjátok be mozdulatra és a CR-féle szerény gólörömről bár ez utóbbi még elcsúszik nálam, hisz tudom, hogy egyébként ő egy nagyon szerény srác... mindegy is, hagyjuk, ezt csak neked írom vissza, nem akarom, hogy úgy jöjjön le, most a kudarc árnyékában én is elkezdem jobban szapulni őket. Szapultam eddig is, ha rászolgálnak, fogom ezután is.
én is így gondolom: nem értem,hogy mi a jó ebben a mocskolódásban,ami a két csapat tábora közt (és ehhez még csatlakoznak általában a Chelsea,Manchester szurkolók is) zajlik. Nevetséges,hogy nem csak a 13évesek pocskondiázzák egymás kedvenceit,hanem felnőtt emberek isVaratrix írta:Gratula a Realnak jól játszottak. Én csak annyit fűznék ide hogy úgy írjon ide mindenki véleményt, hogy gondoljon bele mit látna szívesen a másik oldalon ellenkező esetben. Viseljük méltósággal a vereséget, és verjük agyon a Chelseat kedden.
Én azért ezt nem éreztem olyan vészesnek. Jó, hogy örülnek, mint az állat, ha az ősi rivális otthonában nyerik meg a bajnokságot, aki ellen már emberemlékezet óta nem nyertek, ráadásul tiszta focival. Az viszont rendkívül unszimpatikus volt tőlük, hogy (elvileg mi vagyunk azok) kiváló színművészetet mutattak be, ráadásul a bíró rendre benyalta mindet. Di Maria, Benzema, Ronaldo, Ramos, Pepe, Coentra. Kiválóan játszották el a nagyhalált, Azért nem volt semmi Conetraot tarkón- fülön rúgja Alves, annyira fájt neki az arca, hogy 2 percig a földön feküdt. Benzema is 1 percig csücsült a földön, majd hozzákerült a labda lenyomott 1 sprintet, majdnem gólt szereztek. És még sorolhatnám. A bíró is... Nagy hibái tényleg nem voltak, de, hogy a szögleteinknél nem egyszer 2 Real védő összefut, úgy hogy Barca játékos a környéken sincs, és rendre lefújja szabálytalanságnakAndrésGerardHernandez írta:
Azért a reál gondoskodott róla, hogy ismét megmutassák milyenek is valójában. Nem próbálkoztak súlyos testi sértésekkel a pályán (mert nem is volt rá szükségük), de a roppant szerény gólöröm lord zselétől, vagy a lefújást követő integetések, bemutogatások ismét mutatták a bizonyítványt. Ennyit erről, csak megjegyeztem.
szerintem ezt a kommentedet jobban tennéd, ha törölnéd.Xavi001 írta:Én olvastam egy oldalon,hogy a Barca kemény pénzeket kapott,hogy az esti meccset elveszítse.
Biztos igaz is...Ne dőljünk már be minden ilyen hülyeségnek...Xavi001 írta:Én olvastam egy oldalon,hogy a Barca kemény pénzeket kapott,hogy az esti meccset elveszítse.
ezt érzem én is. valami történt a héten, amiről nem tudunk, és ebbe remegtek bele a lábak, ezért játszottak ilyen belesz@rok stílusban.Barcaman1993 írta: Az viszont piszkosul aggaszt, hogy nagyon csöndben vagyunk mostanában, Pep nem hosszabbít, jól teljesítő játékosok meg rendre kimaradnak. Nyugtalan vagyok, úgy érzem vmi van a háttérben, amiről nem tudunk.
Ezekkel maximálisan egyet értek. Ha a Marid úgy lenne bajnok, h nem annyi év után most sem tud 1x sem tud minket megverni, és mondjuk csak 1 ponttal végez előttünk, akkor ha nem is érdemtelenül, de nem is teljesen megérdemelten lett volna bajnok szvsz. Így azonban nincs miről beszélni, vitathatatlan a Madrid bajnoki címe, bár azért van még néhány meccs, azon észen kell lenniük, de nagyon valószínű, h ezt a 7 pontos előnyt már nem adják le, és mi is lélekben már biztos, h föladtuk a bajnokságot.ozsimiki írta:
Számomra így -bár furcsán hangozhat- könnyebb megemészteni, hogy bajnok a Madrid, mintha itt nyertünk volna,és 1ponttal esetleg elbukjuk, úgy, hogy két meccsen legyőztünk titeket. Megszakadt egy nagy sorozat ellenetek,de előbb utóbb várható volt, nem lehet a világ 2.legerősebb csapata ellen nagyon sokáig veretlen maradni. Így is nem mindennapi sorozat volt.
még mindig jobb csapatnak tartom a miénket, és remélhetőleg a Blben,és ősztől ezt bizonyítjuk is. Bajnokságban kiegyensúlyozottabbak voltatok, szal grt még1x.