Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezt én nem így látom. Az tény, hogy a gumikkal nem bánik finoman és ezek a mostaniak neki nagy hátrányt jelentenek, de azt nem lehet mondani, hogy nulla. Négy erős időmérőn van túl. Az első futamon tényleg nagyon lassú volt, de az SC miatti pechnek köszönhetően visszaesett a 3. helyre, pedig az elsőért küzdhetett volna. 2. futamon amíg esett gyors is volt vezetett, aztán a szárazon újfent lassú, persze megint a bokszban vesztett pozíciókat. Előzőn váltóhiba miatt büntetés, ahhoz képest 3. hely sok előzés jó tempó. Ezen a futamon ismét előzgetett, de a McLaren erre volt képes, Button se volt gyorsabb, egyszerűen nem volt akkora tempókülönbség, hogy a Ferrarit megelőzze. Rosberg ellen is láthattuk él benne a tűz nem is kicsit.socio66 írta:hamilton idei produktuma nulla,ez tény.Tocy írta:Viszont kiemelendő, hogy Hamilton versenytempóban sem volt sehol, és ez már a 4. ilyen futam volt idén 4ből!
az eddigi tűz sehol nincs,nem tudom mi van vele,hívhatjuk ezt okos,türelmes versenyzésnek is,de tudjuk hogy ez nem ő.
a szerelők is elmehetnek a fenébe,most már be kell kalkulálni minden versenyen,hogy a pilóták másodperceket hagynak a boxban?
hamilton idei produktuma nulla,ez tény.Tocy írta:Viszont kiemelendő, hogy Hamilton versenytempóban sem volt sehol, és ez már a 4. ilyen futam volt idén 4ből!
Gerard3Piqué írta:Csak nálad . Kapcsold ki a DVD-tKash írta:Csak az én képernyőmön van a következő felirat állandóan!?:
-Megvan Caroline? Nem találom, mintha a föld nyelte.
Idegesit, mert nem látom a pozicióváltásokat, hiába gagyg a kommentátor...
Csak nálad . Kapcsold ki a DVD-tKash írta:Csak az én képernyőmön van a következő felirat állandóan!?:
-Megvan Caroline? Nem találom, mintha a föld nyelte.
Idegesit, mert nem látom a pozicióváltásokat, hiába gagyg a kommentátor...
de a kommentator csak mondja hogy rendben voltBob_Marley írta:Vicc![]()
McLarennél mindenki mondjon le, 2 csere Lewisnál 2 katasztrofális csere....Most 12,2 mp alatt sikerült a villámkezűeknek cserélni....
itt vissza is kell tenniBob_Marley írta:McLaren boksz én így szeretlek
A Szigony utcában gyorsabban szedik le a fiatal suhancok a kocsikról a gumit mint McLaren szerelők...