Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről eszembe jut a sulim (Táncsics Mihály gimnázium) wc-jében az a felirat: "Négy év Táncsics börtönében."Firefox írta:- Mire jött rá Táncsics a
börtönben?
- ???
- Arra, hogy nem Ő van bezárva,
hanem az ajtó.
![]()
2004-es portugál-angol EB negyeddöntő után Beckhames verzióban hallottam igen gyakran. Vajon miért?Bob_Marley írta:"Messi, számolj el 12-ig!
- 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12
- De Messi, kihagytad a 11-est!
- Tudom, azt mindig kihagyom..."
Kash írta:Itt az volna a poén, hogy a táskán van egy golflabda, ergo a srác azt akarja elütni, de olyan szerencsétlenül sikerül, hogy az ütő beakad a táskába, és viszlát táska.
Ha ez nem megjátszott, akkor viszonylag vicces.
Értem, de minek kell kiphotoshoppolni azt, hogy leüt egy táskát?![]()
Itt az volna a poén, hogy a táskán van egy golflabda, ergo a srác azt akarja elütni, de olyan szerencsétlenül sikerül, hogy az ütő beakad a táskába, és viszlát táska.
Ha ez nem megjátszott, akkor viszonylag vicces.
Kash írta:Mondjuk látszik, h fake, csak ledobták a táskát, hamarabb elfordította a képet, mielőtt elütötte volna... Smile
Lehet hogy én nem értem a viccet, vagy ahogy fogalmazol a Fake-et, de ebben mi a fazon? hogy lelökte az EJTŐERNYŐJÉT a hegyről?![]()
az, hogy el van fordítva a kamera az ütés előtt, és teljesen látszik,hogy nem természetes, ahogy a táska leesik.Kash írta:Mondjuk látszik, h fake, csak ledobták a táskát, hamarabb elfordította a képet, mielőtt elütötte volna... Smile
Lehet hogy én nem értem a viccet, vagy ahogy fogalmazol a Fake-et, de ebben mi a fazon? hogy lelökte az EJTŐERNYŐJÉT a hegyről?![]()
Mondjuk látszik, h fake, csak ledobták a táskát, hamarabb elfordította a képet, mielőtt elütötte volna... Smile