2012.04.23. 00:51:08
12 dühös ember
ez egy jó film. az egyetlen hibája, hogy az egész teljesen kiszámítható, tudod hogy fog felépülni az egész történet, mi mit követ és hogy ér véget. én alapból utálom az összes ilyen 50-es évekbeli filmet, de még egyszer mondom ez egy jó film. (és akkor ez igy nálam tényleg jót jelent). az hogy imdb-n top 10-es az azért túlzás.
őslakó - miihiinek címezve, aki szerint zseniális
ez viszont egy szörnyen rossz film. mielott megnéztem kicsit utána olvastam, mindehol dobálták rá a 10/10-et, de én 1 pontot sem adnék rá.
egyszerűen nem tudtam komolyan venni.
tehetségtelen, fapofa színészek, teljesen hiteltelen előadásban. oké a történet "jó", vagy egy fickó ki 14000 éve él. mindezt előadja 5 embernek akik olyan unalommal hallgatják, hogy elképzelni nem lehet s közben sültcsirkét eszegetnek. meg persze ő ott volt az összes nagy uralkodó és híres történelmi szemelyiseg mellett, és mindent át és túlélt. az már csak hab a tortán, hogy ő Jézus és mindezt olyan unalommal és fapofával meséli el, ahogy egy milan-juve 0-0-t el lehet.
áh. teljesen kiábrándító. értettem meg minden, de nem tudtam komolyan venni. kb mintha egy kedd délutáni csillagkapu epizodot néznék. próbáltam belemélyedni, de nem sikerült. azon kevés filmek közé tartozik, ahol értékelés szempontjából abszolút a széllel szemben huggyozok...nem, nem butított el halivúd, de nálam a "tartalmas" filmek nem itt kezdődnek.
egy komoly színészi gárdával (vagy legalabb foszereplovel), komoly rendezővel, komoly dramaturggal talán kilehetett hozna hozni azt amit a film mondani akar, de ez így ebben a formában egyszerűen pocsék.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...