Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, soha nem is lehetett. Egyébként szerintem tök érdekes dolog lenne, ha lehetne. Persze az úgy lenne akkor az igazi, ha rendesen lenne benne VB, EB, meg évközi selejtezők és barátságos meccsek. Azt hiszem még a 10-ben barátságosak voltak is, néha elvitték idény közben a válogatottak 2-3 játékost a klubtól (rendszerint a spanyol kupadöntőrőlMessiFan91 írta:Menedzser módban nem lehet válogatotthoz menni?
Brazília, Argentína, Spanyolország. A gyerek, akiről írtam, speciel brazil.Gerard3Piqué írta: Melyik országban kutakodtok ??
Az én 77-esem olaszGerard3Piqué írta:Melyik országban kutakodtok ??Gareth Tello írta:Az nem semmi!MessiFan91 írta:Mindenkinek ajánlom az ifiakadémiát!
A legjobb játékosom, aki az ifiakadémiáról jött, 77-es és még csak 16 éves!!!![]()
Nekem csak 71-es volt a legjobb, akit felhoztam (16 évesen). De azért gyűlnek a tehetségek szépen lassan.
Melyik országban kutakodtok ??Gareth Tello írta:Az nem semmi!MessiFan91 írta:Mindenkinek ajánlom az ifiakadémiát!
A legjobb játékosom, aki az ifiakadémiáról jött, 77-es és még csak 16 éves!!!![]()
Nekem csak 71-es volt a legjobb, akit felhoztam (16 évesen). De azért gyűlnek a tehetségek szépen lassan.
Most 17, egyet már fejlődött, tehát 72-es.MessiFan91 írta: Köszönöm, csak sajnos most sérült le 5 hónapra a játékosom.
És a Te 71-es játékosod most hány éves, és most hányas?
Köszönöm, csak sajnos most sérült le 5 hónapra a játékosom.Gareth Tello írta:Az nem semmi!MessiFan91 írta:Mindenkinek ajánlom az ifiakadémiát!
Az nem semmi!MessiFan91 írta:Mindenkinek ajánlom az ifiakadémiát!
A legjobb játékosom, aki az ifiakadémiáról jött, 77-es és még csak 16 éves!!!
Hát a felhasználónévben van egy á betű,de ahol a játék van,ott sehol nincs...L.Messi 10 írta:A játék nem olyan mappában van aminek a nevében van ékezetes betű? Esetleg a gépen a felhasználónévben nincs ékezetes betű? Nekem is az volt a gond, a Játékok mappát át kellett írni Gamesre.Messi-Ini írta:Hali!
Azt szeretném kérdezni,hogy nem tudja valaki hogy mi lehet a gond akkor,ha mikor elindítom a 12-t,mikor benyomná a nyelv választást,tölt egy kicsit,majd csak simán kilép...Nem tudom hogy mi lehet a gond,most raktam fel a frissen újrarakott gépre,és mielött újraraktam működött,most viszont nem...
A játék nem olyan mappában van aminek a nevében van ékezetes betű? Esetleg a gépen a felhasználónévben nincs ékezetes betű? Nekem is az volt a gond, a Játékok mappát át kellett írni Gamesre.Messi-Ini írta:Hali!
Azt szeretném kérdezni,hogy nem tudja valaki hogy mi lehet a gond akkor,ha mikor elindítom a 12-t,mikor benyomná a nyelv választást,tölt egy kicsit,majd csak simán kilép...Nem tudom hogy mi lehet a gond,most raktam fel a frissen újrarakott gépre,és mielött újraraktam működött,most viszont nem...
A windows megoldotta.Messidona10 írta:Meccs közben, vagy a végén, mielőtt behozná a meccs emberét?kanty írta:Fifa 11nél van a következő problémám:
Elindul játszok egy keveset majd kilép. Kiírja, h a windows keresi a hibát stb.
Mintha már hallottam volna hasonlóról, de így gyorsba nem találom. Hátha itt valaki tud segíteni.
Meccs közben, vagy a végén, mielőtt behozná a meccs emberét?kanty írta:Fifa 11nél van a következő problémám:
Elindul játszok egy keveset majd kilép. Kiírja, h a windows keresi a hibát stb.
Mintha már hallottam volna hasonlóról, de így gyorsba nem találom. Hátha itt valaki tud segíteni.