Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tökjó!!! Őszintén bevallom egyszer sem láttam még a b keretet. itt az alkalom! Köszi!Erxy írta:Most délben Numancia-Barca B. A Sport1 élőben közvetíti!
Kezdő: Oier, Muniesa, Carmona, Rodri, S. Gómez, K. Femenía, G. Ledes, Riverola, Planas, Balliu i Espinosa (Nem posztonként van)
Itt egy hosszabb is: http://www.youtube.com/watch?v=i3WftXGk ... re=relatedErxy írta:A vége 1:2 lett. Deulofeu gól és gólpassz.
Összefoglaló-szerűség: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bSWX5fB3Ds
Félidőben: Almería 0-2 Barça B! (Sergi Roberto 30', Deulofeu 41).Messidona10 írta:Most játszanak a kicsik, ugye? Valaki tudna esetleg dobni egy felállást (kispaddal együtt)? Kíváncsi vagyok, kik játszanak. Esetleg weboldal is jó, ahol megnézhetem.
visca el barca írta:aki szeretné nézni a kicsiket, ma a tv-ben is megteheti.
szombat, 19:45, sport1 celta-barca b
Szerintem ő egyelőre szokja még csak a B csapat légkörét. Oda is csak most került fel, nem kell elsiettetni a dolgokat. Látszik rajta hogy tehetséges, de sokat kell még tanulnia. Nem olyan sokszor láttam ebben a szezonban játszani (kb 10-15 meccset láttam a kicsiktől) de az rögtön látszódik, hogy szereti dajkálni a labdát, túlságosan is. De ha szerez magára még tapasztalatot, hogy mikor kell lepasszolni értékes tagja lehet a nagy csapatnak is.. De hosszú még az út odáig.Kash írta:ON: Deulofeu-ra vagyok nagyon kiváncsi. Egyszer-kétszer játszott a nagyok között, lehetne néha az utolsó 5-10 percre bedobni (mikor már vezet a Barca legalább 2-vel) és akkor kicsit szoktatni a légkörhöz.
Off: az első kettő között eltelt 8 óra, maximum a 2-3. közötti 3 percbe lehetne belekötni, ha valaki annyira szőrszálhasogató akar lenni.
Szerintem Montoyát, Bartrát, Muniesát, Sergi Robertót, Jonathant, Riverolát, esetleg Rafinhát és Deulofeut simán berakhatná Pep a kezdőbe, akár már vasárnap, a Rayo ellen.Messidona10 írta:Ezen gondolkodtam én is, de nem vennék rá mérget. Szerintem amíg matematikai esély van, addig azok fognak játszani, akik csak tudnak. Utána viszont kb. Muniesa lesz a csapatkapitányG.Gabe írta:Én remélem, hogy az elkövetkező bajnokikra Pep felhozza a fél Barca-B-t,
és kipróbálja őket, lehetőséget ad nekik.
Most már úgyis mindegy. Én a 10 pontos hátránynál is ezt mondtam, ezt kellett volna már akkor tenni, és még Messit is simán padra ültetni.