Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökjó!!! Őszintén bevallom egyszer sem láttam még a b keretet. itt az alkalom! Köszi!Erxy írta:Most délben Numancia-Barca B. A Sport1 élőben közvetíti!
Kezdő: Oier, Muniesa, Carmona, Rodri, S. Gómez, K. Femenía, G. Ledes, Riverola, Planas, Balliu i Espinosa (Nem posztonként van)
Itt egy hosszabb is: http://www.youtube.com/watch?v=i3WftXGk ... re=relatedErxy írta:A vége 1:2 lett. Deulofeu gól és gólpassz.
Összefoglaló-szerűség: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bSWX5fB3Ds
Félidőben: Almería 0-2 Barça B! (Sergi Roberto 30', Deulofeu 41).Messidona10 írta:Most játszanak a kicsik, ugye? Valaki tudna esetleg dobni egy felállást (kispaddal együtt)? Kíváncsi vagyok, kik játszanak. Esetleg weboldal is jó, ahol megnézhetem.
visca el barca írta:aki szeretné nézni a kicsiket, ma a tv-ben is megteheti.
szombat, 19:45, sport1 celta-barca b
Szerintem ő egyelőre szokja még csak a B csapat légkörét. Oda is csak most került fel, nem kell elsiettetni a dolgokat. Látszik rajta hogy tehetséges, de sokat kell még tanulnia. Nem olyan sokszor láttam ebben a szezonban játszani (kb 10-15 meccset láttam a kicsiktől) de az rögtön látszódik, hogy szereti dajkálni a labdát, túlságosan is. De ha szerez magára még tapasztalatot, hogy mikor kell lepasszolni értékes tagja lehet a nagy csapatnak is.. De hosszú még az út odáig.Kash írta:ON: Deulofeu-ra vagyok nagyon kiváncsi. Egyszer-kétszer játszott a nagyok között, lehetne néha az utolsó 5-10 percre bedobni (mikor már vezet a Barca legalább 2-vel) és akkor kicsit szoktatni a légkörhöz.
Off: az első kettő között eltelt 8 óra, maximum a 2-3. közötti 3 percbe lehetne belekötni, ha valaki annyira szőrszálhasogató akar lenni.
Szerintem Montoyát, Bartrát, Muniesát, Sergi Robertót, Jonathant, Riverolát, esetleg Rafinhát és Deulofeut simán berakhatná Pep a kezdőbe, akár már vasárnap, a Rayo ellen.Messidona10 írta:Ezen gondolkodtam én is, de nem vennék rá mérget. Szerintem amíg matematikai esély van, addig azok fognak játszani, akik csak tudnak. Utána viszont kb. Muniesa lesz a csapatkapitányG.Gabe írta:Én remélem, hogy az elkövetkező bajnokikra Pep felhozza a fél Barca-B-t,
és kipróbálja őket, lehetőséget ad nekik.
Most már úgyis mindegy. Én a 10 pontos hátránynál is ezt mondtam, ezt kellett volna már akkor tenni, és még Messit is simán padra ültetni.
Ezen gondolkodtam én is, de nem vennék rá mérget. Szerintem amíg matematikai esély van, addig azok fognak játszani, akik csak tudnak. Utána viszont kb. Muniesa lesz a csapatkapitányG.Gabe írta:Én remélem, hogy az elkövetkező bajnokikra Pep felhozza a fél Barca-B-t,
és kipróbálja őket, lehetőséget ad nekik.
Most már úgyis mindegy. Én a 10 pontos hátránynál is ezt mondtam, ezt kellett volna már akkor tenni, és még Messit is simán padra ültetni.