Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biblia?csababarca írta:azért azokat a feljegyzéseket megnézném.kanty írta:Őslakó
Jézus gyerekkoráról is vannak feljegyzések, a tag pedig mindig 35 volt.
heti egy film egy ajánlótól (minden 7en más ajánl), megnézed, véleményt írsz róla, pontozod. arra számítsál h esetleg olyan filmet is muszáj leszel megnézni, amit amugy nem néznél meg.Varatrix írta:Lehet tudni valami részletes információt a filmklub szabályzatáról? Leírná valaki, vagy dobjatok egy linket ha már korábban leírtátok. Lehet hogy érdekelne de a feltételek azért kíváncsi volnék.Előre is köszi!
azért azokat a feljegyzéseket megnézném.kanty írta:Őslakó
Jézus gyerekkoráról is vannak feljegyzések, a tag pedig mindig 35 volt.
Csak jó a memóriám, s tudom kit mivel lehet kikergetni a világból!visca el barca írta:
köztünk vmi románc van kialakulóban...
köztünk vmi románc van kialakulóban...Bob_Marley írta:Én is csatlakozok jó poén lesz, elnézést visszaolvastam, de csak felületesenVan már mait meg kell nézni?
Én jelzem Tarr Bélával készülökDe csak visca el barca miatt
![]()
Mindenki kezdje majd behűteni már most a söröket szükség lesz rá, Sátántangó hamarosan
Ez is jó ötlet. Kevésbé "emberbarát", de sokkal kézenfekvőbb és kevésbbé macerás.visca el barca írta: ezért kellene (kellett volna) az, hogy aki belép, az automatice vállalja azt h bármit megnéz. és akkor utána nem húzza a száját h ez nem jó meg az nem jó.
az a baj h rólad, meg elődről tudom h képesek vagytok megnézni bármi moslékot.kurdt írta:senki nem mondta, hogy legyen kommersz; felőlem lehet bármi, csak láttuk, hogy mi lett belőle legutóbb...visca el barca írta:nah bazz. van még olyan aki nem látta?ezért tré hogy kommersz filmeket kell ajánlani, mert 10 emberből 7 és fél látta már..
senki nem mondta, hogy legyen kommersz; felőlem lehet bármi, csak láttuk, hogy mi lett belőle legutóbb...visca el barca írta:nah bazz. van még olyan aki nem látta?ezért tré hogy kommersz filmeket kell ajánlani, mert 10 emberből 7 és fél látta már..
Én még nem láttam, úgy hogy holnap vagy holnap után le is húzom a csába'.visca el barca írta:nah bazz. van még olyan aki nem látta?ezért tré hogy kommersz filmeket kell ajánlani, mert 10 emberből 7 és fél látta már..