Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor most én jövök!Bodi írta:Badinál a pont,teljesen igaza van!
jelwaz írta:Értesz Te a kézilabdáhozHogy mondhatsz ilyet Sugárról? Te is láttad, hogy milyen ,,2 méteres mélaszájú állatok" vannak abban a csapatban! Ha majd Te anélkül bent mernél maradni, hogy ne hugyáld össze magad, na akkor majd szidhatod!
Pálinger se védett volna többet! Másrészt milyen jogon szólod le őket? Mert jó felépítésük van a kézilabdához? Ha nekünk ilyen játékosunk lenne csak úgy kussolnál, és vernéd a seggeset a földhöz örömödben! És az edző? Ez nem kisasszony sport, kőkemény küzdelem, így áll hozzá és igaza van, MERT VAN EREDMÉNYE! Ilyet a magyar futballválogatottnak is! TISZTELD AZ ELLENFELET! Hazaipálya meg mindig is volt és lesz is és az a csapat nem érdemel világbajnoki címet, amelyik egy nem megadott góltól összeesik! Ja az hogy tavaly, miért nem juttattak be a hazai EB-n a döntőbe a bírók? Nehéz lett volna 45-18-ról felhozni minket (most csak mondtam valamit)! Ja és a háromszoros ellenőrzés miatt nehéz lenne csalni, akár hazai rendezésű tornán is! Ha nem értesz hozzá, ne írj felszínes hozzászólásokat, ha meg értesz hozzá akkor gondolkodj előtte egy kicsit, mert ezt Te sem gondolhattad komolyan!
Értesz Te a kézilabdáhozBadi írta:Hát az a meccs....
Elősször is hatalmas grat a csapatnak, cseresorral így tartani a ruszkikat...
rólunk:
-sugár nevetséges...jó ha 2 labdát megfogott a 2. félidőben
-Kovacic naon jó volt, szerintem neki kéne játszania Balogh helyett (márha továbbra is gyenge formában van)
-asszem, ha a két legjobbunk nem pihen, akkor nyerünk
ruszkikról:
-undorító ez az edző...amikor Matúz mesélt róla..meg amúgy is látszott...egy alkoholista állat
-nem tudom hol tenyésztették ezeket, főleg azt a 2 méteres málészájú állatot, aki a 7eseket dobta...
bíráskodás:
-sikeresen eldöntötték a meccset az elcsalt góllal, egyértelműen az törte meg a csapatot...
Tőled ez elfogadhatóSzakacs írta:Nekem mind1 h ki nyeri csak a romanok ne nyerjek
ez diszkriminacio ?![]()
Ja, a dánok most gyengébbek, ráadásul, ha jól emlékszem, legutóbb elvertük őket tízzel. Tudom, hogy minden meccs más, de akkor is...visca el barca írta:viszont a romanok sokkal erosebbek...Badi írta:Remélem a románokat kapjuk elődöntőben, mer a dánok mumusok...(ehhez holnapután ki kell kapni)
viszont a romanok sokkal erosebbek...Badi írta:Remélem a románokat kapjuk elődöntőben, mer a dánok mumusok...(ehhez holnapután ki kell kapni)
azert ezzel varjunk...eddig is volt egy nagy adag szerencsék és kétség nem fér hozzá hogy ezutan is kell majd...retek írta:Szerintem simán behúzzuk a VB-t! Nagyon jók vagyunk..Európai szintan is!
Mondjuk azért sztem igazságtalan lenne! Annyira nem jó ez a csapat, a hajdani Radulovics-Kulcsár-Kirsner stb. csapat jobban megérdemelte volna, mégsem nyerték megBarcelona 4ever írta:Meg kell ma verni Hollandiát, ennyi az egész. Ezt a VB-t már meg kéne nyerni