Női (2005 Dec.) és Férfi (06 Jan.) VB/EB
-
- Director del Fútbol
Kicsit elszabadultak az indulatok...
Az biztos, hogy Sugár Timi sokkal jobb kapus annál, amit ma mutatott, mert valljuk be, ma legtöbbször csak akkor találkoott a labdával, amikor kiszedte a hálóból. Pálingernek több esélye lett volna védeni a lövéseket, mert hosszabbak a végtagjai, így néha oda is érhetett volna. Sugár legnagyobb hibája, hogy nagyon apró. A köténygólokkal kapcsolatban azért nincs igaza Badinak, mert a pont Pálinger egyik gyengéje.
Jelwaz, Te pedig néha indokolatlanul sötéten látod a helyzetet. Most jó a csapat, remélem, nem törik meg a lendület, és marad önbizalom a veretlenség elvesztése után.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Az biztos, hogy Sugár Timi sokkal jobb kapus annál, amit ma mutatott, mert valljuk be, ma legtöbbször csak akkor találkoott a labdával, amikor kiszedte a hálóból. Pálingernek több esélye lett volna védeni a lövéseket, mert hosszabbak a végtagjai, így néha oda is érhetett volna. Sugár legnagyobb hibája, hogy nagyon apró. A köténygólokkal kapcsolatban azért nincs igaza Badinak, mert a pont Pálinger egyik gyengéje.
Jelwaz, Te pedig néha indokolatlanul sötéten látod a helyzetet. Most jó a csapat, remélem, nem törik meg a lendület, és marad önbizalom a veretlenség elvesztése után.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Én örülök ennek az eredménynek, ha megverjük a románokat akkor szerintem egyáltalán nem esélytelenül állhatunk oda a végén... Megmondom őszintén a dánoktól jobban félek. Nem tudom milyen csapattal álltak ki az utolsó meccsen de én nem tartom kizártnak hogy ugyanazt játszották el mint mi... Mindenesetre le a kalappal a csapat előtt és HAJRÁ MAGYAROK!
+ 1 RISZPEKT jelwaznak!
+ 1 RISZPEKT jelwaznak!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hmmm...akik így szidják Sugárt...PÁLINGER biztos minden meccsén bombaformában van és egy meccsén sem véd rosszul...
Nincs hibátlan kapus...és a magyarokat nem kéne szidni...Sugár is kumma jó kapus... 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Director del Fútbol
A kapusos dologgal én is egyet értek,Sugár nagyon jó kapus,még ha ma nem volt túl jó!
Az meg tényleg jó elmélet,hogy Pálingert miért hagyta ki...
Csak előtte meg kell nyerni az elődöntőt!
Hajrá Magyarok!
Az meg tényleg jó elmélet,hogy Pálingert miért hagyta ki...
Csak előtte meg kell nyerni az elődöntőt!

Hajrá Magyarok!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Akkor most én jövök!Bodi írta:Badinál a pont,teljesen igaza van!
Tehát nem a 16 évemmel vagyok hatalmas szakértő, hanem az utóbbi 8 év mittomén hány kéziedzés és kézimeccsével! Véleményem szerint, értek ahhoz, amivel életem felét eltöltöttem!
Volt idő amikor Sugár volt az első számú kapus (2000-ben Sydnesben, vagy valami világversenyen akkoriban), és úgy zengett tőle a (nem csak a hazai) szaksajtó! Véleményem szerint is Pálinger jobb kapus, de vitánknak ez a része tök értelmetlen, mivel nem Pálinger védett és nem tudhatjuk, hogy védett volna! A statisztika szerint jobban, de ez az orosz válogatott semmelyik csapattal sem hasonlítható össze (sem stílusban, sem szépségben)! Szerintem amúgy Németh András úgy készül, hogy a döntőben az orszokkal találkozunk és azért nem rakta be Pálingert, hogy ne ismerjék ki és ne tudják kielemezni. Habár én úgy érzem, hogy vagy az oroszok vagy mi nem fogunk bejutni a döntőbe (az utóbbi ne legyen igaz)!
Az edző: Ez az orosz iskola. Nem feltétlenül a legjobb, de eredményes. Másrészt minden játékos tisztában van azzal, hogy ez félig-meddig egy álarc! Az orosz edző tényleg vadabb, mint a többi, de nem annyival amennyivel mutatja! Felhoztad Németh Andrást! Szerintem emlékezzünk vissza néhány rohadtul idegesítő meccsre: amikor a dánoktól az olimpiai döntőben kikaptunk úgy, hogy hattal mentünk 6 perccel a vége előtt, majd szinte ugyanez a franciákkal a VB döntőben. Mocsai Lajos időkérésénél, ha ilyen stílust vesz fel szerintem minden másképp lett volna! Egyik se jó, de az eredményhez jobb az orosz edző "taktikája".
A történelmet elég nehéz és felesleges belekeverni. Azért abban a 40 év romlásban mi magyarok is bűnrészesek vagyunk! Másrészt az orosz női kézilabda válogatott tagjainak, ahogy a magyaroknak sincs semmi köze ehhez! És a sportnak sem! Ezért utálom pl:mikor egy németet lenáciznak! Meg a románozást, meg a cigányozást se bírom, de azt még megértem valamennyire (meg az oroszozást is) csak annyira nincs köze a sporthoz! MEg szerintem az tisztelhető egy csapatban, hogy legyőz egy másikat, meg az is, hogy kiáll habár ki is kap!

Amúgy mint moderátor elmagyarázhatnád, hogy mi is pontosan ez az off!

jelwaz írta:Értesz Te a kézilabdáhozHogy mondhatsz ilyet Sugárról? Te is láttad, hogy milyen ,,2 méteres mélaszájú állatok" vannak abban a csapatban! Ha majd Te anélkül bent mernél maradni, hogy ne hugyáld össze magad, na akkor majd szidhatod!
Pálinger se védett volna többet! Másrészt milyen jogon szólod le őket? Mert jó felépítésük van a kézilabdához? Ha nekünk ilyen játékosunk lenne csak úgy kussolnál, és vernéd a seggeset a földhöz örömödben! És az edző? Ez nem kisasszony sport, kőkemény küzdelem, így áll hozzá és igaza van, MERT VAN EREDMÉNYE! Ilyet a magyar futballválogatottnak is! TISZTELD AZ ELLENFELET! Hazaipálya meg mindig is volt és lesz is és az a csapat nem érdemel világbajnoki címet, amelyik egy nem megadott góltól összeesik! Ja az hogy tavaly, miért nem juttattak be a hazai EB-n a döntőbe a bírók? Nehéz lett volna 45-18-ról felhozni minket (most csak mondtam valamit)! Ja és a háromszoros ellenőrzés miatt nehéz lenne csalni, akár hazai rendezésű tornán is! Ha nem értesz hozzá, ne írj felszínes hozzászólásokat, ha meg értesz hozzá akkor gondolkodj előtte egy kicsit, mert ezt Te sem gondolhattad komolyan!
Elősször is nem értek a kézilabdához. De gondolom te a 16 éveddel (már nem emlékszem honnan tudom, bocs ha tévedek) hatalmas szakértő vagy, és mindent tökéletesen átlátsz.
Pálingert össze se lehet hasonlítani Sugárral, ez nekem, a laikusnak teljesen egyértelmű. Lehet hogy nem védte volna ki a 7eseket, és az átlövések egy részét, de ennél biztos jobban teljesített volna. Sugár 21%kal védett, azaz 9et fogott meg 42 lövésből. Ez szerinted jó teljesítmény? Pálingertől mikor láttál ilyet? Pálingernek mikor dobtak egy meccsen vagy 10 "kötényt? Pálinger mikor fogott meg 1 azaz 1 olyan lövést, ami 6 méterről jött?
Szerinted normális, hogy az edző egyfolytában üvöltözik a játékosokkal, mint az állat? Nézd meg Némethet. Teljesen nyugodtan dolgozik. Nem sérti -ahogy Matúz mondta- a játékosai becsületét, mint egyesek. Szerinted ez normális? Háááát akkor bajok vannak nálad.
A 2 méteres tenyész teheneket csak tehetetlenségemben írtam, mert ezek ellen nincs mit tenni....és mit tiszteljek az ellenfélben? itt nyomultak 40 éven keresztül...jól elb@$zták ezt az országot..hát csak azt tudom mondani, hogy mocskos ruszkik!
ja, itt a statisztika:
http://www.ihf.info/MODULES/liveergebni ... rus/75.pdf
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy jobb, sőt biztos, de ne röhögtess már... Az oroszok lövéseit védeni egyáltalán nem könnyű még Pálingernek sem!
És még én nem láttam kézimeccset!
Pfff! Jó hogy a magyroknak szurkolunk, de normálisan!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem jelwaz te maradj csöndbe!
Egyáltalán láttad te a meccset?
Láttál te már idén egy kézilabda meccset is?
Mert hogy Pálinger jobb sugárnál az 7Szentség!Az meg teljesen érthető hogy szidja azokat a korcsokat. 

in to exile
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Értesz Te a kézilabdáhozBadi írta:Hát az a meccs....
Elősször is hatalmas grat a csapatnak, cseresorral így tartani a ruszkikat...
rólunk:
-sugár nevetséges...jó ha 2 labdát megfogott a 2. félidőben
-Kovacic naon jó volt, szerintem neki kéne játszania Balogh helyett (márha továbbra is gyenge formában van)
-asszem, ha a két legjobbunk nem pihen, akkor nyerünk
ruszkikról:
-undorító ez az edző...amikor Matúz mesélt róla..meg amúgy is látszott...egy alkoholista állat
-nem tudom hol tenyésztették ezeket, főleg azt a 2 méteres málészájú állatot, aki a 7eseket dobta...
bíráskodás:
-sikeresen eldöntötték a meccset az elcsalt góllal, egyértelműen az törte meg a csapatot...

-
- Director del Fútbol
Állítólag az első félidőben meg megadtak nekünk egy olyat, ami nem volt benn. Nem tudom, melyik volt a, mert az első 10 percet nem láttam. De az biztos, hogy ott, a meg nem adott gólunknál ment el a meccs. A 3 legjobbunk + szintén a jobbak közé tartozó Borbás nélkül ez akkor is nagyon jó eredmény volt. Inkább ezen a meccsen kapjunk ki, mint a következő kettő valamelyikén...
HAJRÁ MAGYAROK!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Hát az a meccs....
rólunk:
-Kovacic naon jó volt, szerintem neki kéne játszania Balogh helyett (márha továbbra is gyenge formában van)
ruszkikról:
-undorító ez az edző...amikor Matúz mesélt róla..meg amúgy is látszott...egy alkoholista állat
-nem tudom hol tenyésztették ezeket, főleg azt a 2 méteres málészájú állatot, aki a 7eseket dobta...
bíráskodás:
-sikeresen eldöntötték a meccset az elcsalt góllal, egyértelműen az törte meg a csapatot...
rólunk:
ruszkikról:
bíráskodás:
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Azt hiszem a mai oroszok elleni meccs eldönt mindent! Vagyis inkább előrevetít! Ha ma megtudjuk őket verni (vagy legalább szoros meccset vívni), akkor van esélyünk, de ha 5-6 góllal is kikapunk azt hiszem nincs értelme tovább áltatni magunkat! Viszont még akkor is, ha jó sok edző meccset játszana majd a csapat jövőre elég kemény gárda jönne össze belőle! De szerintem még korai, hogy ez a csapat VB-t nyerjen! De ha megnyernék se bánnám
HAJRÁ, MAGYAROK!!!! 

-
- Director del Fútbol
Tőled ez elfogadhatóSzakacs írta:Nekem mind1 h ki nyeri csak a romanok ne nyerjek
ez diszkriminacio ?![]()

Sziasztok!
Holnap a döntő "első" mérkőzése!
A ruszkik, mint házigazdák, ugye esélyesebbek, ezt akár meg is nyerhetik. A másodikat viszont mi fogjuk!!!! 
A románokat illetve a dánokat szerintem simán verhetjük. De, ha nem, akkor sincs semmi baj mert van egy olyan csapatunk amelyikre nyugodtan lehet építeni a jövőben! HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ CSAJOK!!!!
Barca! Barca! Baaarcaaa!!!!!
Holnap a döntő "első" mérkőzése!

A románokat illetve a dánokat szerintem simán verhetjük. De, ha nem, akkor sincs semmi baj mert van egy olyan csapatunk amelyikre nyugodtan lehet építeni a jövőben! HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ CSAJOK!!!!
Barca! Barca! Baaarcaaa!!!!!
szerintem a románok játéka jobban fekszik nekünk
na mind1.. holnap minden kiderül
na mind1.. holnap minden kiderül
-
- Director del Fútbol
Ja, a dánok most gyengébbek, ráadásul, ha jól emlékszem, legutóbb elvertük őket tízzel. Tudom, hogy minden meccs más, de akkor is...visca el barca írta:viszont a romanok sokkal erosebbek...Badi írta:Remélem a románokat kapjuk elődöntőben, mer a dánok mumusok...(ehhez holnapután ki kell kapni)
- visca el barca
- Presidente del Barça
viszont a romanok sokkal erosebbek...Badi írta:Remélem a románokat kapjuk elődöntőben, mer a dánok mumusok...(ehhez holnapután ki kell kapni)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
azert ezzel varjunk...eddig is volt egy nagy adag szerencsék és kétség nem fér hozzá hogy ezutan is kell majd...retek írta:Szerintem simán behúzzuk a VB-t! Nagyon jók vagyunk..Európai szintan is!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Mondjuk azért sztem igazságtalan lenne! Annyira nem jó ez a csapat, a hajdani Radulovics-Kulcsár-Kirsner stb. csapat jobban megérdemelte volna, mégsem nyerték megBarcelona 4ever írta:Meg kell ma verni Hollandiát, ennyi az egész. Ezt a VB-t már meg kéne nyerni

Remélem a románokat kapjuk elődöntőben, mer a dánok mumusok...(ehhez holnapután ki kell kapni)