Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze. Burtont meg Andersont például rendszeresen, de nemrég nyomtam egy Hal Ashby mesterhármast (Harold és Maude, Utolsó szolgálat, 8 millió halál)...Faust írta:
Valamelyikőtök szokott időközönként "rendező maratont"tartani?
Én szoktam olyat, hogy megnézek 2-3 filmet, de többet nem nagyon szoktam, mert belefáradok, meg nekem egy idő után mindenkiből elegem lesz.Faust írta:Valamelyikőtök szokott időközönként "rendező maratont"tartani?
Áhh. Hülye lennék úgy hozzáállni egy filmhez, hogy "na ez jobb lesz mint az Aliens". Há' olyan nincs.Amúgy csak én fogok hozzá úgy egy filmhez, h most ez lesz a kedvencem, lehagyja a Forrest Gumpot. De nem, eddig soha egyik sem.
Veletek van ilyen?
Én is pont erre a filmre gondoltam, mint büntetésvisca el barca írta:az. a következő ajánlónak ajánlom, hogy ajánlja (:D) a valhalla risingot
Az a durva, hogy ha kicsit gondolkoznék, biztos tudnék olyat ajánlani, hogy még a köztévének is írnál egy levelet, hogy adjanak több Tarr Bélát...lui1698 írta: Ha így haladunk Tarr Bélák, meg isten tudja mik fognak szállni a klubban.
Nyomjad. Lehetőleg a Pusher-trilógia első részét!sjd írta: Viszont ha Te így, akkor én tuti Nicholas Winding Refn filmet fogok bedobni bosszúból
egyszer láttam egy blogon egy összeállítást a 10 legbetegebb filmről, szóval van elképzelésem, úgyhogy kívánom, hogy Pepe masszírozza a hátad minden napkurdt írta: Gondolj a legbetegebb, legidiótább, legértelmetlenebb filmre, amit életben láttál. Megvan? És most képzeld ez azt, hogy amire gondoltál, az nem egy film, hanem egy másfél órás Monty Python-szkeccs.
Volt. Régebben.messideco írta: Amúgy csak én fogok hozzá úgy egy filmhez, h most ez lesz a kedvencem, lehagyja a Forrest Gumpot. De nem, eddig soha egyik sem.
Veletek van ilyen?
Jajj, Nic Cage! Nekem ő az ijesztő bohóc az ágyam végében a Poltergeistból.lui1698 írta:És tééényleg.visca el barca írta:kurdt: fegyvernepperen tul vagy e már?
Mintha ígértél volna anno egy Cage maratont, nemde?
És tééényleg.visca el barca írta:kurdt: fegyvernepperen tul vagy e már?
nekem iszonyat hangulatfüggő h mennyire jön be egy új film. volt már rá példa (meg nem mondom melyik film volt azmessideco írta:Amúgy gondolkozok még talán Woody Allenen is
Amúgy csak én fogok hozzá úgy egy filmhez, h most ez lesz a kedvencem, lehagyja a Forrest Gumpot. De nem, eddig soha egyik sem.
Veletek van ilyen?
Persze, de Novák Laci az Novák Laci.messideco írta:Amúgy csak én fogok hozzá úgy egy filmhez, h most ez lesz a kedvencem, lehagyja a Forrest Gumpot. De nem, eddig soha egyik sem.
Veletek van ilyen?
Rendben, örömmel állok rendelkezésedre.lui1698 írta: Valószínű élni fogok a lehetőséggel és a közeljövőben pü-ben kereslek majd, mert ajánláson gondolkodva 2 film kapásból beugrott, amik közül nehezen választanék, és lehet hogy még jön is hozzá 1-2.
Egyszóval szívesen veszem majd szakmai segítséged.![]()
Érdekesen hangzik, várjuk szeretettel (vagy nemkurdt írta:A Cosmopolis pedig tényleg nagyon érdekes lesz. Veszélyes az alapanyag (már az alapján, amennyit én tudok róla), de jó kezekbe került.
Az baj, hogy nekem Freud és Jung nagy kalandja nem igazán jött be...
Még kíváncsibb vagyok! Asszem sikerült felsorolnom az összes általam látott Lynch-filmet.messideco írta:Nem-e
Végrendelet:
ha kitiltanának, akkor kurdt átveszi majd a vezetést, végülis vele
Egyik sem.lui1698 írta:@kurdt,
annyit árulj el, hogy milyen stílusban lesz beteg?
olyan antikrisztusosan beteg vagy salo-san beteg?
Egyik jobb mint a másik.annyit árulj el, hogy milyen stílusban lesz beteg?
olyan antikrisztusosan beteg vagy salo-san beteg?
Én már mocskos mód várom a Cosmopolist.valamint az új filmje, a tvájlájtos gizda gyerekkel se ígérkezik rossznak.
Hát nem megmondtam? De!messideco írta:Amúgy van élet, ez már jót jelent. Talán lesz esélye a topicnak is.