2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ergo pepe sárga=piros és bünti.. na de mindeeegypapek89 írta:Örüljön a real, hogy nem 2:2 !! Az olyan kéz volt, mint a huzat!
de az volt.Mihu írta:Most itt a szabadrúgásnál nem volt az véletlenül kéz Pepénél?![]()
pont ezt néztem.. de az fura volt hogy egyik müncheni sem reklamált. 2:1, de ebben a meccsben most tényleg bármi benne van. hol itt, hol ott bukkan fel a labda.Mihu írta:Most itt a szabadrúgásnál nem volt az véletlenül kéz Pepénél?![]()
hülyeség. Attól,h szerzel két gólt, de kicsit sem dominálod a meccset,sőt, nem lesz jó a megfogalmazásod. Nem az ilyen szitukra mondják,h feltörlöd a padlót.csababarca írta:ozsimiki írta: Feltörlik a padlót?:D
szal ha értékesítesz egy 11est,és belősz 1ből 1et, akkor feltörlöd a padlót az ellenféllel? jó tudni.
eddig akárcsak az első meccsen,a Bayern játszik jobban, több helyzete van, csak hát több hibája is hátul, eddig minden ez a meccs,csak nem padlótörlés Madridi részről...
de ez a szezon már csak ilyen. akkor is vezetnének ha a félpályát sem lépnék át.
2-0 negyedóra után. nincs miről beszélni.
Én is bízok, de csak mert nem tehetek mást...LG írta:Vagy emlithetjük a mi 2-0-at és emberelőnyünket is tegnapról... Nem dőlt ez még el, bár nehéz helyzetben vannak a bajorok, ez tény, de én bizok benne, hogy felállnak még innen.kurdt írta:Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...
Persze, értem én, lehet ezekkel bohóckodni, de kis túlzással az életemet feltenném arra hogy itt ma a Madrid továbbjut.kurdt írta:
Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...
ozsimiki írta: Feltörlik a padlót?:D
szal ha értékesítesz egy 11est,és belősz 1ből 1et, akkor feltörlöd a padlót az ellenféllel? jó tudni.
eddig akárcsak az első meccsen,a Bayern játszik jobban, több helyzete van, csak hát több hibája is hátul, eddig minden ez a meccs,csak nem padlótörlés Madridi részről...
de ez a szezon már csak ilyen. akkor is vezetnének ha a félpályát sem lépnék át.
Vagy emlithetjük a mi 2-0-at és emberelőnyünket is tegnapról... Nem dőlt ez még el, bár nehéz helyzetben vannak a bajorok, ez tény, de én bizok benne, hogy felállnak még innen.kurdt írta:Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
Feltörlik a padlót?csababarca írta:2-0. úgy feltörlik a padlót a bajorokkal,hogy öröm nézni.
jah,és valahogy itt kezdődik a helyzetkihasználás!